Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Periferija > Monitori, tipkovnice i miševi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 19.04.2008., 15:42   #31
ZMAJ
Premium

Datum registracije: Jan 2003
kad sam nosio jednog 22" TN viewsonica na servis, lik je tamo imao 19" viewsonica sa ja sam siguran nekom drugom matricom, jer boje su bile neusporedivo bolje...

vrtio je onaj nokiin test na oba monitora... ja sam mislio da moj 22" ima dobre boje, ali ovaj 19"... to je nesto neusporedivo...

ako je takav i lenovo naspram drugih TN monitora, ja bi isao na njega i za tih 1000kn...

EDIT:

ima li kakve razlike u kvaliteti slike izmedu 226WTQ i 227WT ili je 227WT takoder dobar kao prethodnik?

Zadnje izmijenjeno od: ZMAJ. 19.04.2008. u 18:02.
ZMAJ je offline   Reply With Quote
Staro 07.06.2008., 21:47   #32
Pakistanac
Banned, clon

Datum registracije: Apr 2008
Citiraj:
Autor Alfredo nr.3 Pregled postova
uzeo sam monitor i nakon dan i pol rada, mogu samo reci da ne zalim ni lipe za ulozenim. monitor je zakon. stavio sam ga pored starog crtea i lijepo se vidi razlika u slici. slika je cisca i ostrija. nemam iskustva sa lcdima ali prikaz boje po meni je bolji nego na starom crt samsungu. kut gledanja je odlican. igrao sam pes gledao filmove,citao radove i nigdje nisam naisao na problem. koliko sam primjetio oci mi se manje umaraju nakon par sati gledanja u novi monitor. ps. monitor podrzava hdcp, kontrast pri movie modeu je deklarirano 5000:1 dfc, 2ms
a kakav je kut gledanja od dolje? standardno užasan , zar ne?
Pakistanac je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na