|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
(riješeno) Gigabyte P35-DS3P + Leadtek DTV2000H Problem
Naime imam iduci problem. Kartica koja je radila normalno na dvije konfiguracije sa plocama GA-8I865GME-775-RH & SL-86SPE-L ne radi na sadasnjoj ploci ![]() Uglavnom nema slike ima tona. Koristim Media Centar Edition XP-a. mada sam probao s instalacijom XP Professional-a sto nije donijelo rezultata. Instalirao sam i drivere od leadtek-a koji su dosli na cd-u i koje sam skinuo s njihove stranice. Nesto sto bi mogao okriviti za ovo stanje jest cinjenica da uz plocu nisam dobio cd s driverima (kupljeno polovno). Tako da nakon instalacije drivera za plocu koje sam skinuo s net-a ostaje u device manageru ostaje nekakav hardver pod upitnikom (i kada leadtek nije ustekan) "Other devices--PCI Device". Ima li tko kakvu soluciju za ovu moju problematiku? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Vjerojatno se radi o Realtek audio driveru. Odi na Gb site i skini MS HD UAA Audio driver i Realtek Audio driver te ih instaliraj.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
Premium
|
Pa pokusaj staviti sve drivere za plocu nove..Meni su preporucili da skinem sve nove drivere kad slozim komp i sve je bilo ok...Dakle,novi driveri...barem po meni... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |