|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
NVIDIA GeForce 7000M
Može li mi netko pojasnit malo s kojom se grafickom moze ova uspored imam ovu graficku u laptopu znam da nije nesto ali me zanima koje igrice bi moga igrati ??? Graficka ima turbocache ,kako se to pokrece da li to ista pomogne ??? Da li sta grafickoj pomaze Forceware?? Zadnje izmijenjeno od: AnG. 01.06.2008. u 16:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
nije za igre instaliraj par igri pa vidi...i uvjeri se ![]() najlošija integrirana kartica
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
A znam da je uzasna samo onako ako netko zna npr koje igre bi moga igrat NFS, COD???? S kojom se kompjuterskom grafickom moze usporediti ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
bia sam danas kod prijatelja on ima x800 ja bia uvjeren da ima x300 ,e sada vec nije dobro da li cu moc igrat na ovog grafickoj Carbon,Heroes might of magic 4 ili 5 ???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
![]() |
#8 |
Premium
|
je ova graficka iz laptopa bolje ili losija od ATI Radeon 9200 ??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
dobro i šta tebi znače odgovori na ovakva pitanja?? zašto jednostavno ne probaš nešto odigrati??do sada si mogao probat bar 10 kom i dobit odgovor iz vlastitog iskustva nije bitno kakva je u usporedbi s drugima,uostalom komparacije koje ti radiš vjerujem da apsolutno nitko nije radio ovdje nitko neće otkrit mogućnosti tvoje grafičke kartice dok je sam ne testiraš
![]() |
#10 |
Premium
|
Sorry sta gnjavim otac je otisa na put i odnia je laptop kod prijatelja dok je na putu da mu ocisti od soka besplatno i da ga rastavi da vidi je li di procurilo ,pa laptop nije ovdje ali krajem tjedan ce bit ,pa sam gleda neke igre da znam hocu li ih nabavljati ili ne , nasa sam neku igru di je ta graficka pa me zanimalo onako ,kada dode laptop onda cu probat svejedno hvala na pomoci |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|