|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Kupio bi hard 2,5" molim savjet
Kupio bih neki hard disk 2,5" externi performanse i nisu nešto previše bitne i da ne prelazi cijenu od 550KN nešto cca 100Gb. Molim savjet(koji i šta kupiti za tu cijenu) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Moja preporuka je Western Digitalov Passport koji je tih, za napajanje mu je dovoljan jedan USB, ali su mu mana performanse u odnosu na ostale 2,5"... Imam ga već neko vrijeme (model od 250GB) i jako sam zadovoljan s njime, nisam imao nikakve probleme. Cijene možeš pogledati ovdje, a radi se o modelima od 120GB pa nadalje.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Da se nadovezem na diskusiju - vidim da je vecina hardova u ponudi u zadnje vrijeme SATA Ja bih izvadio 80GB UDMA Hitachi 5400 iz lapa i stavio u USB kuciste, a za lap kupio novi. Hitachi mi je jednostavno pre spor i pre bucan. Koji 100GB 2.5" UDMA hard na 7200 o/min sa jednom plocom bi mi preporucili za laptop? Sa Seagate Momentusom imam jako losa iskustva, recimo... Postoji li uopce takvo nesto i gdje kupiti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Pefrormanse mu nisu skoro nista losije od drugih eksternih 2.5" diskova. Al su svakom eksternom disku (koji je obicno USB) losije nego da je spojen direktno na SATA na ploci. Osim naravno ako kuciste nema eSATA. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Koju velicinu? 250GB? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
Datum registracije: May 2008
|
Evo da ne otvaram novu temu. Mozete li mi preporuciti neki Laptop hard od 320 Giga!? Naime treba frendu za PS3. E sada ja ne znam tocno koji su hardovi za laptop. Ako moze i linkovi. Ne znam jel ima na ADM-u, linksu i HG spotu!? Hvala unaprijed! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
Ako moze, hica mi je. Treba mi do sutra navecer! Fala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
Datum registracije: Jul 2004
|
Hardovi za laptop su ti 2.5''. Sučelje može biti SATA (u novije vrijeme većina) ili 44-pin IDE. Ne znam za koje sučelje ti treba, ali od 320GB vjerojatno imaš samo SATA. E sad, koji od 320GB? Kojeg god nađeš, nisam baš viđao veće od 250Gb u cjenicima, ali potraži. Nemoj samo Fujitsu, nisu baš brzi.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Ja bi ti preporučio da provjeriš kaj su ljudi uspješno ugrađivali u PS3 prije kupovine, čisto da nebi bio "oglas iz usluge - prodajem 2.5" 320GB nov samo isproban" jer kod takvih rabota skoro uvjek se neko nasuče...
![]() |
#12 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
![]() |
#13 |
Banned
|
E hvala vam, sada samo da javim frendu pa je to od sada na njegovu odgovornost. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
np, google cuda radi ![]() @edit u ovom drugom pise da se sata disk, znaci ja nisam dobro vidio ![]() ![]() nis, nek ga izvuce van (stari) i sve ce mu biti jasno
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|