|
![]() |
#151 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Ajde sad kad jos neki ljudi nabave igru mogli bi bacit koju utrku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#156 | |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
nadam se da cu nabaviti ovaj vikend grid i da napokon krenem igrati!! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Konačno,ovako nešto je bilo vrijedno čekati.Prvo ću reći par stvari o grafici.Prehebeno.Sve puca od detalja,HDR+AA sa HD3870 na 1680x1050 vrti na stalnih 60fps,dakle full optimizirano je,za razliku od one igre(mogo bi reći igrice u ovom slučaju) ako se tko sjeća Dirt.Što se tiče realnosti oo yeah baby igra je realna.Ama baš svi dijelovi auta se mogu uništit tak da nema onog ko u NFS,zabijem se u zid pa se od njega odbijem i onda prestignem sve moguće ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#161 | ||
Banned
|
Code:
Race Driver GRID - Car List: DALLARA FORMULA 3 FJ 1000 BMW 320si CHEVROLET CORVETTE C5-R CHEVROLET CORVETTE C6-R CHEVROLET CAMARO CONCEPT CHEVROLET LACETTI MAZDA 787B MAZDA RX-7 FD3S TOYOTA SUPRA TOYOTA COROLLA GT-S (AE86) TOYOTA SOARER (JZZ30) SUBARU IMPREZA PONTIAC GTO NISSAN 350Z NISSAN SILVIA NISSAN SKYLINE GT-R Z-TUNE NISSAN R390 GT-1 TVR TUSCAN CHALLENGE PORSCHE 911 GT3 RSR PANOZ ESPERANTE SPYKER C8 SPYDER LAMBORGHINI MURCIELAGO RGT ASTON MARTIN DBR9 SALEEN S7R COURAGE C65 COURAGE LC70 LOLA B05/40 LOLA B06/10 FORD MUSTANG GT-R CONCEPT FORD MUSTANG BOSS 302 DORAN RACING JE4 DODGE VIPER SRT10 MOPAR DODGE CHARGER SRT8 DRIFT DODGE CHALLENGER CONCEPT KOENIGSEGG CCXR KOENIGSEGG CCGT PAGANI ZONDA R AUDI R10 TDI CREATION CA06/H-JUDD JUPITER EAGLERAY MK5 HONDA NSX-R PLYMOUTH AAR 'CUDA Race Driver GRID: Track List Circuito del Jarama Nürburgring GP circuit Donington Park Istanbul Park Milan Le Mans Circuit de Spa-Francorchamps Okutama Grand Circuit Yokohama Docks Shibuya Mount Haruna San Francisco Washington DC Detroit Long Beach Skinio DEMO. Nisam još probao ![]() Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
da MP je free. Bas sam i ja htio rec da full detalje i sve na 1920x1200 radi na 45FPS.ova konstatno tako da je igra i na toj rezi full igriva. Po pitanju grafike to stoji super su to napravili i svida mi se... Kao sto sam reko fizika je realna i to je odlicna stvar. Prelazak preko pasice ce vas neki put kostat par mjesta jer auto moze odskocit ili se okrenut kao i kad uletis u pjescane klopke travu i ostalo... Ostecenja su ultra dobro odradena i skrsit auto tj napravit totalku je ultra jednostavno i stvarno se treba koristit kocnica i naucit vozit auto. Na normal tezini voznja je dosta teska bar meni za sada tako da nisam se igrao na tezim razinama ali kad malo svladam igru probat cu da vidim razliku. Ovo me sve podsjeca na neku mjesavinu toce i NFS.a zasd nemam nekih velikih zamjerki... Ja volim takav tip igre ali vecini se nece svidjet pogotovo ljudima koji vole simulacije jer auto se neki put zna cudno ponasat. pogotovo preko pasica dotaknes plastiku pasica auto ce mnogo puta proklizat i otic na travu... dok u stvarno svijetu to bas i nije tako.. e da nakon prvog dojma koji nije ostavila bas neki mjenjam ocjenu na 8.5/10 vise nedam. EDIT evo dosao sam do svog tima i kupovine auta sve je dosta olaksano i svida mi se kako su to napravili imas odredene klase i za odredene utrke trebas odredene aute.. imas sponzorske ugovore od kojih dobivas lovu tipa ako zavrsis trku pa kasnije i za plasman. Sve u svemu super napravljeno igra je stvarno dobra iznenadujuce zabavno je vozit utrke... ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: jurbAs. 30.05.2008. u 20:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
zna li netko dali se može koristiti joystick (controller) logitech-rumblepad 2 na Grid-u ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#165 | |
Why so serious
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() I dajte neke, novosti Vi koji igrate full verziju! Nemam FLAT pa čekam frenda da mi skine sutra, da ne ispucam svojih 10GB...ajd kaj je još zanimljivo...pucajte!? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#167 | |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
Inače sad sam malo više zagrebao po površini i odlično je i dalje,formule su prva liga,nešt te tjera u igri da budeš što bolji,i što je najbolje na početku se ne traži da se bude prvi u cijeloj vožnji nego može se i na 6mjestu završit samo se dobije manje para.
![]() |
![]() |
#168 |
Premium
|
imam demo,demo igram vec puna 2 tjedna..preeedobar je,samo sto sada cekam kada cu full verziju nabaviti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: xPsycho. 31.05.2008. u 11:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Why so serious
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
/
|
također igrao jučer većinu dana ![]() ![]() ![]() ono što me iznenadilo su oštećenja koja su također vrlo realno napravljena, vrata otpadaju, lim se uvija, stakla pucaju i sve se može pratiti iz detaljnog kokpita ![]() fizika je svakako dobra, nije simulacija, ali sigurno nije kao NFS - NFS samo drži gas i piči dok ovdje baš i nije tako...zadnji dio auta zna dosta/jako proklizavat (opet ne svi, ovisi o odabiru auta) ![]() kako je rekao jurbAs nešto između Toce i NFSa...sve u svemu meni se sviđa ![]() evo i par slikica kako to izgleda... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
The mighty pirate
|
![]() |
#179 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() eh da i nemoj uletavat u zavoj 250 pa onda tek na zavoju prikocit ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#180 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |