|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2003
|
Firewire kućište za ext. disk ?
tražim za brata eksterni disk do cca 600 kn, sve preko 200 GB je ok, ali u toj cijeni nema nijednog sa firewire konekcijom firewire bi mu dobro došao jer su mu često sva tri USB-a puna od kućišta sa FW našao sam Spire gigapod II - 217 kn i ICY BOX 3.5" FireWire + USB2.0 - 340 kn može li mi netko iskusniji reći što od toga da uzmem - zapravo da li je ovaj jeftiniji Spire ok, ili neku drugu alternativu nabavljivu kod nas (danas) da li je na takvim kućištima kad se priključe na laptop (FW400) brzina i tečnost prijenosa podataka zaista bitno veća od USB 2.0 ?? danas to trebam uzeti, pa mi je svaki savjet dobrodošao |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
FW je brži od USB i tu nema pogovora. E sad, da mu je to toliko jako bitno, to je već upitno. http://www.links.hr/index.php?option...egorija=051609
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Oct 2003
|
hvala tu su cijene ok samo što su ovo sve kučišta za IDE diskove tu je upitna kasnija nadogradivost inace, malo sam proguglao i skoro sva kučišta sa FW + USB dolaze samo u IDE varijanti ? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|