Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 28.04.2008., 11:02   #31
Hido
Banned
Moj komp

Hido's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Eto ljudi , napravio sam filmich , pa ga slobodno pogledajte i prokomentirate....

http://www.youtube.com/watch?v=4ATKAmMGAB0
Hido je offline   Reply With Quote
Staro 28.04.2008., 17:50   #32
mikey_rs
volveraš
Moj komp

mikey_rs's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Malo ti je dosadno dok čekaš OpenBetu?

Inače fino usklađen početak...
Staro 28.04.2008., 22:45   #33
Hido
Banned
Moj komp

Hido's Avatar

Citiraj:
Autor mikey_rs Pregled postova
Malo ti je dosadno dok čekaš OpenBetu?
A sta ces ...
Staro 03.05.2008., 10:21   #34
Hido
Banned
Moj komp

Hido's Avatar

Sve zainteresirane , zamolio bih da se regaju na http://cro-mmorpg.com/rohan/
Staro 03.05.2008., 19:02   #35
Vjeko
V.I.P. član
Moj komp

Vjeko's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
izgleda primamljivo i mislim da ću po prvi puta igrati mmorpg
međutim, imam pokoje pitanjce...

Kako se upravlja borbom? Dali se samo pomahnitalo klikće s mišom kao u diablu ili se igra putem tipkovnice?

Kada se poče igrati (dakle level1) dali te može doć neki od 50+ levela lupati ko budala i tako u nedogled ili postoji nekakav balance?

Imam vezu 2 megabita i dali će to biti dovljno da igra radi bez zatrzavanja?

ajd zasad toliko ako mi još šta padne napamet pitat ću
Vjeko je offline   Reply With Quote
Staro 04.05.2008., 01:02   #36
Hido
Banned
Moj komp

Hido's Avatar

Citiraj:
Autor Voki Pregled postova
Kako se upravlja borbom? Dali se samo pomahnitalo klikće s mišom kao u diablu ili se igra putem tipkovnice?
Mozes koristit samo misa, a mozes koristit zajedno i mis i tipkovnicu znaci kontroliras lika sa A,W,S,D sve zavisi od tebe i kako ces si namjestit

Citiraj:
Kada se poče igrati (dakle level1) dali te može doć neki od 50+ levela lupati ko budala i tako u nedogled ili postoji nekakav balance?
Naravno da postoji balance , inace igra nebi imala nekog prevelikog smisla.
Koliko znam , ubijat druge mozes tek na 30lvl samo ako si upalis PvP , inace si u PvE stanju (tada si neutralan i nitko te ne dira), ali fora je u tome da kad ubijes npr. vise od 9 likova , ime ti je oznaceno crvenom bojom i svi te mogu nalupat po njonji , bez onog sorry nisam htio, jer je ispisana tjeralica za tobom...

Citiraj:
Imam vezu 2 megabita i dali će to biti dovljno da igra radi bez zatrzavanja?
Bit ce i vise nego dovoljno, iz provjerenih izvora cuo sam da igra radi i na 56k modemu, ali naravno uz povece lagove...
Ali bitno je da tvoja veza zadovoljava...
Staro 04.05.2008., 14:04   #37
MikaHR
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2006
Može te nabit blo tko bez obzira na level. Igra je vrlo slična Lineagu po tom pitanju. Jedino neke klase imaju mogućnost upalit "PVP" stanje koje donosi neke razlike, za detalje procitaj forum/stranicu od igre. Ali igra je open PVP, bez ikakvih restrikcija po pitanju levela (osim što možeš početi PVPati na 30tom levelu), što je jedan VELIKI -, jer potiče gankanje, pogotovo high level vs low level i naravno hvaljenje svojim "uspjesima" na forumu.

Inače izgleda zanimljivo ali f2p igra sa item mallom. To je užas kombinacija jer sve se kreće u ovom stilu:

Kreneš igrati, ne trebaš item mall iako vidiš da bi ti neke stvari dobro došle.
Što se više bližiš endgameu vidiš da bez item malla nemožeš biti konkurentan, te ako ne trošiš 40+ dolara mjesečno bit ćeš u banani. Koliko sam vidio maximalni skillovi, weaponi i ostale điđe-miđe se mogu kupit samo u item mallu i to u trajanju od 30 dana. Zato za bilo kakvo "ozbiljnije" igranje treba spiskat dosta love love mjesečno.
Zato mi je draže platiti 15 dolara mjesečno za igru i imati jednak playing field ko i svi ostali proporcionalno uloženom vremenu nego proporcionalno uloženom vremenu+novcu.

Dobro za probati i malo se zahebavati al niš ozbiljnije.
MikaHR je offline   Reply With Quote
Staro 05.05.2008., 13:34   #38
Hido
Banned
Moj komp

Hido's Avatar

Citiraj:
Autor MikaHR Pregled postova
Može te nabit blo tko bez obzira na level. Igra je vrlo slična Lineagu po tom pitanju. Jedino neke klase imaju mogućnost upalit "PVP" stanje koje donosi neke razlike, za detalje procitaj forum/stranicu od igre. Ali igra je open PVP, bez ikakvih restrikcija po pitanju levela (osim što možeš početi PVPati na 30tom levelu), što je jedan VELIKI -, jer potiče gankanje, pogotovo high level vs low level i naravno hvaljenje svojim "uspjesima" na forumu.

Inače izgleda zanimljivo ali f2p igra sa item mallom. To je užas kombinacija jer sve se kreće u ovom stilu:

Kreneš igrati, ne trebaš item mall iako vidiš da bi ti neke stvari dobro došle.
Što se više bližiš endgameu vidiš da bez item malla nemožeš biti konkurentan, te ako ne trošiš 40+ dolara mjesečno bit ćeš u banani. Koliko sam vidio maximalni skillovi, weaponi i ostale điđe-miđe se mogu kupit samo u item mallu i to u trajanju od 30 dana. Zato za bilo kakvo "ozbiljnije" igranje treba spiskat dosta love love mjesečno.
Zato mi je draže platiti 15 dolara mjesečno za igru i imati jednak playing field ko i svi ostali proporcionalno uloženom vremenu nego proporcionalno uloženom vremenu+novcu.

Dobro za probati i malo se zahebavati al niš ozbiljnije.
Sve sto si rekao je definitivno istina, ali sta se moze igra je pored svega i dalje F2P
Staro 05.05.2008., 14:34   #39
mikey_rs
volveraš
Moj komp

mikey_rs's Avatar

Mislim da si Mika zaboravil na plaćanje sama igre koja je u ovom slučaju besplatna.
Ovo je daleko ozbiljnija free igra od mora loših kopija i ne bi osudil ozbiljnije komentirat prije nego iz prve ruke vidim o čem se radi.
Staro 06.05.2008., 09:36   #40
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
a MikaHR je dobro rekao, i ogame je bio free pa je bilo fanatika koji su placali.
tako je i s ovim azijskim f2p MMORPGovima. jednostavno dodjes u fazu gdje vise ne mozes napredovati osim ako nisi normalan ili ne koristis neki macro. kako mi je ideja potonjeg neprihvatljiva a prvog strasna obicno odustanem od igre

ne mogu sad reci da sam ih igrao bas sve ali od onoga cega se sjecam to su bili knights online, ares i hero online. zadnji mi je relativno svjez pa tako recimo mogu reci da na lvl 55 (od 100 max) ubijajuci NPC neprijatelja svog lvl (ili manje-vise, uglavnom one koje je predvidjeno da ubijas kako bi napredovao) dobijes 0.0002 % XPa potrebnog za lvl. sorry ali ja nemam toliko vremena u zivotu.
cista navlakusa kako bi covjek kupio neke potione za veci XP ili gomilu nabrijanih stvari/petova koje ce ti kao omoguciti da ides klepati one 15 lvl jace od tebe i tako brze napredujes.

kupis par stvari i dao si jednako kao za neki MMORPG koji se placa.
a kada bi stvarno zelio placati neki to bi bio samo jedan - LOTRO.
greg SE je offline   Reply With Quote
Staro 06.05.2008., 12:46   #41
mikey_rs
volveraš
Moj komp

mikey_rs's Avatar

Za toj LOTRO sam sad dobil popust (zbog sudjelovanja u Open Beti) na samo igru i mogu je dobiti za 10$ al pretplata je naravno ostala 10$. Dosta zanimljiva igra i da je malo više slobodnog vremena uzel bi jer 10 i 50 dolara nije mala razlika (bar ne meni).

Sve to stoji Greg al igra je besplatna i barem za isprobati se isplati. Čak i da je igra besplatna a da se plaća pretplata bi se dosta nama isplatilo platit mjesec-dva i videt kak to funkcionira. Meni je pretežno vrijeme open bete dosta kratko i još k tome dodaj ograničenost bete naspram gold verzije...
Staro 07.05.2008., 18:33   #42
MikaHR
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2006
Inačw, sad je dobro vrijeme za počet LOTRO, upravo izašo book 13, na ljeto book 14, na jesen ekspanzija koja se plaća, book 15, tak da taman se ima vremena doć do lvl50 i proći content jer ekspanzija diže level cap na 60

Eto igram LOTRO od 7. mjeseca i još mi nije dosta. A igram ga jer je prilično casual, te netreba masivnog vremenskog ulaganja da postigneš nešto.

Da nebude OT ;P

Rekoh, Rohan ima potencijala, čak sam ga mislio i probati da se malo podsjetim na Lineage, al item mall sa takvim itemima koji se mogu kupit me brzo ohladio, jer imam iskustava s par takvih igara koje sam tak probao i došao do zida: item mall or bust, jer smo u PVPu i RVRu bili pušiona kao guild koji nije koristio item mall. Naravno, možeš probati, pa ako ti se jako svidi i plaćati, sve je na igraču. Ja sam osobno odustao od takvih igri.
MikaHR je offline   Reply With Quote
Staro 15.05.2008., 22:14   #43
Problem
Pijem samo KAJ
Moj komp

Problem's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor greg SE Pregled postova
na sveto nikada iliti 15. iduceg mjeseca, sta vec dodje prije. Hido ima srece sto mi je daleko, ovako me za nesto zapaliti, navuci da skinem i instaliram samo da bi onda saznao da njegovih "par dana" je zapravo mjesec dana....to se ne oprasta
0 bodova
Problem je offline   Reply With Quote
Staro 22.05.2008., 16:36   #44
Hido
Banned
Moj komp

Hido's Avatar

Eto ljudi , sa dosta velikim zakasnjenjem , ali je ipak stigao, 27.5 datum je koji je YNK objavio...

Sve zainteresirano ponovno molim da se prijave na hrvatski rohan forum :http://cro-mmorpg.com/rohan/

I official site www.playrohan.com
Staro 27.05.2008., 02:34   #45
Hido
Banned
Moj komp

Hido's Avatar

Ajmo ljudi , sutra formiramo guild u igri, pa nam se pridruzite
Staro 27.05.2008., 10:17   #46
Problem
Pijem samo KAJ
Moj komp

Problem's Avatar

opa, proradilo je. Sad da vidim kako to sve funkcionira
EDIT: nakon jos hrpe downloada konacno: usao u igru ali nijedan server (Torian i Silva) ne radii
EDIT2: jesam njub, ljepo pise da pocije u 8:00pm (samo po cijem vremenu???)

Zadnje izmijenjeno od: Problem. 27.05.2008. u 10:53.
Staro 27.05.2008., 12:07   #47
xPsycho
Premium
Moj komp

xPsycho's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
pocinje u 8pm PST ( Pacific standard time ili ti ga USA & Canada barem mislim da je to to )
xPsycho je offline   Reply With Quote
Staro 27.05.2008., 17:44   #48
Problem
Pijem samo KAJ
Moj komp

Problem's Avatar

a kolko je to po domacem?
Staro 27.05.2008., 19:10   #49
xPsycho
Premium
Moj komp

xPsycho's Avatar

eh to neznam
Staro 27.05.2008., 20:16   #50
Problem
Pijem samo KAJ
Moj komp

Problem's Avatar

octo nije po nasem vremenu posto su jos offline
EDIT: ako je po pacific time ako se ne varam to bi trebalo biti od naseg -08,00h, sto znaci da bi kod nas trebao biti dostupan 4,00h sutra ujutro
Staro 28.05.2008., 10:51   #51
Problem
Pijem samo KAJ
Moj komp

Problem's Avatar

evo, igra je pustena. Samo neznam zasto mi steka, sve osim proca imam recomended??? Ako ce tako biti i na mjestima gdje nije sve krcato igracima kao tu gdje sam sada onda necu igrat
Staro 28.05.2008., 11:30   #52
mikey_rs
volveraš
Moj komp

mikey_rs's Avatar

Pa ipak je to samo Beta, možda bude još kakvih optimizacija. A valjda pretpostavljaš kakve minimalne strojeve inače stavljaju - pretežno budu ispod stvarnih.
Staro 28.05.2008., 13:13   #53
xPsycho
Premium
Moj komp

xPsycho's Avatar

igra nista posebno ..... tj. igra je sranje sta se mene tice ....... Requiem : Bloodymare je trenutacno bolji
Staro 28.05.2008., 13:51   #54
death13
Worldeater
Moj komp

Datum registracije: Jul 2007
evo i ja poceo, igra mi se zasad cini oke, samo ima puno hodanja izmedju questova, gore nego u wow-u :P.
jel mi moze netko reci gdje se moze naci nasih igraca, nas guild? koji server...?
pa da nesto iskombiniramo...
death13 je offline   Reply With Quote
Staro 29.05.2008., 15:11   #55
Tom3000
Premium
Moj komp

Tom3000's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor xPsycho Pregled postova
igra nista posebno ..... tj. igra je sranje sta se mene tice ....... Requiem : Bloodymare je trenutacno bolji
Requiem je isto besplatan ili se plaća?

Probao sam Rohan i ne sviđa mi se - trza i baca me van sa servera nakon 10 minuta igre.

A i likovi su mi nekak čudno napravljeni - predimenzionirani dijelovi tijela, oružja, previše boja - izgleda mi ko neka igra za djecu tak da sam deinstalirao.

Vidio sam screenove od Requiema i čini mi se da je bolji.
Tom3000 je offline   Reply With Quote
Staro 29.05.2008., 18:47   #56
xPsycho
Premium
Moj komp

xPsycho's Avatar

requiem je isto besplatan !!!!! isto je nedavno pocela open beta
Staro 10.06.2008., 04:07   #57
Igneos79
Banned
Moj komp

Datum registracije: Mar 2008
Igra je odlicna, i pravo osvjezenje nakon isprobanih 30ak mmorpgova...gustam igrati, u 3 dana sam utukao 20 sati u igru....dvije neprospavane noci Open beta je otvorena, slobodno dodjite...I btw, client sam skinuo kao torrent, koji je imao jako malo seedera, a na gamershellu je ok brzina, ali javlja da je fajl corrupted...seedajte malo ako ste skidali torrent....
Igneos79 je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na