|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2008
|
Problem sa programom za TV-karticu
Ovako, imam problem sa Leadtek Winfast Tv2000 XP global karticom, odnosno odgovarajućim programom za nju. S njom sam dobio Winfast program, dobro radi ali nikako ne zeli pokrenuti teletext! Prosao sam puno googlanja al nisam nista slicno nasao. Imate li vi rjesenje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
idi na stranicu od Leadtek-a i skini winfast pvr2, ja ga koristim i sve radi za 5... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
Premium
|
stvarno ne znam..ako ne pomogne reinstal onda je reklamiraj ( ako jos vrijedi garancija ) . Na stranici od Leadteka imas friske drivere pa probaj ( ima i alat za update drivera ) http://www.leadtek.com/eng/support/d...NFAST%20DV2000 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2005
|
Evo posto mi naslov teme potpuno odgovara, da se priklucim sa mojim problemom, ako niko nema nista protiv!?! Pored ostalog, u kompu imam i Gigabyte Global TV/FM karticu , uz nju sam dobio PowerCinema 4.7, ali od pocetka koristenja nabavio sam i PowerCinema 5 koju sam do sada koristio i sve je bilo ok do pre neki dan! E sad vise nije! ![]() Nista nije novo dodavano ni hardwareski ni softwareski, PC5 nece da odreaguje! Nije ste hteo pokrenuti, ako se i pokrene, zatvori se ubrzo, ali od tv-a ni traga ni glasa! Obrisao sam PowerCinemu, obrisao drivere, pa sve nanovo... Sad se PC5 pokrene kao program, znaci gledanje videa nekog preko nje i slike, mjuza, sve ok.... ali uopste tv ne reaguje! Dakle u wizardu na pocetku nije mi ni bilo ponudjeno sceniranje kanala, jednostavno toga nema, a kad hocu da idem na settings tv-a, jednostavno nece da ga otvori! Problem je u cemu? I kako ga rešiti? E da, sad sam se setio, ubacio sam juce SP3, ali ovo mi se pocelo desavati pre sigurno 5-6 dana, tako da nema uticaja! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
nemam bas iskustva s power cinema..jedino ti mogu savjetovat da jos jednom napravis uninstall a nakon toga pokreni trazilicu i upisi power cinema ( svrha je da uklonis SVE power cinema fajlove s kompa jer cesto ostane smeca po skrivenim folderima a najcesce u windows-prefetch ) . Znaci kad se uvjeris da si uninstalira sve i da nista nije ostalo "livo-desno" po kompu probaj novu instalaciju |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2005
|
Da, to sam i imao jos na umi, odradio sam i to, nasao sam jedan file u windows-prefetch i obrisao ga, medjutim i nakon toga 0 bodova! To sam pobrisao sa "Revo Unistaller" programom, znaci sve pa i ono sto ostane nakon redovnog unistala! Sad sam jos samo mislio opet obrisati tako i drivere od kartice, samo njih ne znam potpuno ukloniti, kako to da najlakse i najbezbolnije odradim? Ili ima neko jos ideja za resenje? Ili neka preporuka za neki slican tv program da radi sa mojom karticom (probao sam Cris tv, jos prije, ali ili se nisam snasao ili to tek nije radilo) ?! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|