|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Zakon, mp3 sunčane naočale!
Tražeći si novi mp3 naiđoh na ovo... http://www.njuskalo.hr/oglas109396 Fora stvar, ali je pitanje jeli je korisna, i kako slušalice rade pošto ih se neda mjenjati... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
pretpostavljam da su slušalice neke srednje kvalitete, a naočale neke srednje niže kvalitete posebno bi se moglo kupiti nešto bolje, za istu ili nešto veću cijenu dobro razmisli jer ćeš morati nositi nnaočale kad got budeš slušao muziku na tome i morat ćeš imati slušalice u ušima kad got budeš nosio naočale, ne znam ako bi tebe to smetalo, ali mene bi jako iritiralo, da se slušalice mogu uzeti dolje onda onda bi već bila druga priča...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
glupost, i to malo zesca
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Ako se ne varam na forum.hr-u je neki lik to prodavao, bumpao je cijelo vrijeme i bio naporan, a onda su ga spustili na zemlju kada su našli na ebayu iste naočale za neku siću... Mislim da naočale kao naočale ovdje i nemaju neku svrhu, jedina svrha su kao držač mp3 playera zato se bojim da te naočale rade više štete nego koristi (što se tvojih oči tiče...). Moje je mišljenje da je to kineska pizdarija... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Someone :D
Datum registracije: Mar 2008
|
fora stvar...al samo fora...imao sam na koristenje slicni model iako metakni tanji okvir i pomicne sluske koje se mogu sklopit u naocale....mozes imat cvike bez sluski ,al nemos sluske bez cvika :P imho glupost za vecinu vremena..
![]() |
#10 |
192.168.0.1
Datum registracije: Oct 2005
|
kad bi mi dao cvike i jos 350 kuna uz njih, sumnjam da bi ih stavio na glavu @boris87 - nice avatar
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
![]() |
#12 |
Someone :D
Datum registracije: Mar 2008
|
moje su bile ovakve slicne...al jos tanji okvir...i sluske su se mogle sklopit gore,ili maknut skroz (odkopcat),a neke imaju i BT za povezivanje s mobitelom da se koriste kao handsfree...super za u auto inace ![]() ![]() ![]() a ove gore su koma po izgledu,siroke i debele sa strane i k tome narebrene...ko djecje sci-fi naocale neke: ![]()
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
bezveze,bolje bum si kupil obicni mp3 i izgledat ko covjek ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|