|
![]() |
#751 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#752 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
A sta mogu kad sam slab na HIFI? A to je jos najgore, i kad me gnjave preko msna za clockanje i onda im pomazem..koliko znam i mogu.. takav sam.. Batine bi podnio(ako bi mi ih tko imao dati), ban sam nedavno prebolio, ali ovu metlu u uho, to stvarno ne znam.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#753 | |
JDM
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#757 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#758 |
JDM
|
Decki rekli smo mu da kupi z5500 ne se sada premisljati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#759 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Ma srale slozio sve i jos mi sve objasnio. Jebiga neki zajebavaju neki mi pomazu. Mogu i ja srati u nekim temama i znam da sam postavio pitanje koje je netko 100x postavio, ali i ja odgovaram na takva pitanja u temi koja je meni bliska. Zato hvala vam ipak svima, posebno sraletu kojem prvom prilikom placam pivu ![]()
![]() |
#760 |
Premium
|
E danas me je frend ubedirao, namjeravam uzet ovaj reciever od Yamahe http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaz...&Sifra=4030028 No on kaze da pogledam zemlju proizvodnje, da nesmije bit China nego Malesija, da navodno Malesija stavlja bolje komponente, djelove, elektroniku, uglavno, dali se slazete sa tim ili da pustim to i kupim MADE IN CHINA ?? TechnoMax napise ime proizvodjaca na papiru gdje stoji i cijena ali da ako je reciever iz Malasije d mu je i cijena nesto visa, nekoliko stotina kuna. lol Thx E da, trenutno je taj receiver 1600 kn na akciji u Vemilu, inace dodje oko 2000kn, ali neznam do kad je akcija, nadam se do 10.6 ![]() ![]()
We are the best, *uck all the rest.. MiR Odgovoran trgovac:1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 26.05.2008. u 17:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#762 |
Premium
|
Evo upravo sam dosao iz TechnoMax-a i da taj model dolazi iz chine a HTR 5940 sl iz Malezije.. Mozda uzmem HTR. Ajde mi još daj samo jedan savijet i drugi tjedan kupujem: Koji bis model odabrao onaj prvi RX-v461 ili onaj HTR 5940 sl ?? v461 - 1800 kn 5940 - isto oko 1800 kn Hvala ti |
![]() |
![]() |
![]() |
#763 |
Moderator
|
za početak 461 je 5.1 risiver, dok je 5940 6.1 risiver... e sad vrlo dobre stvari koje 461 ima su priloženi kalibracijski mikrofon (za početnika dušu dalo), dolby prologic2 koji iz bilo kojeg stereo signala (tipa telka i tako) može napraviti surround i to radi prilično oke, priključak za ipod ukoliko ga posjeduješ i on-screen display koji je kako god okreneš praktičniji za korištenje. znači odvaži da li hoćeš 6.1 bez ovoga svega gore ili 5.1 sa ovime ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#765 |
Premium
|
*** srale7 *** dva centralna zvucnika: prednji i zadnji *** syss *** onda 461, ali kao sto sam rekao, a ti si demantierao, 5940 je fron Malezija ![]() Hvala ti, uzet cu onda 461. lol , ispravak : demantirao
We are the best, *uck all the rest.. MiR Odgovoran trgovac:1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 26.05.2008. u 21:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#768 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
![]() |
#769 |
Premium
|
ne Blade, mislio sam samo kad bi uzeli pozicije zvucnika iz pojedinih sistema, naravno da se ne duplaju..Pa bi dobili: BASS Prednji lijevi centralni Prednji desni bocni lijevi bocni desni straznji lijevi straznji centralni straznji desni |
![]() |
![]() |
![]() |
#772 |
Premium
|
znam da zayebavas, ![]() neznam jel se sjecate one manije u HIFI vodama, prije jedno 5 godina kad je sve bilo u znaku HT-a? Firme tipa Denon, Onkio i slicne, uopce nisu imale nista od sterea, vec samo reciveri, firme za zvucnike samo ht sisteme, onak, svi su se zapitali jel Stereo mrtav. svi su mislili da je..ali nakon par godina svi su se opet okrenuli stereu, naravno tu je sadi ht..ali stereo je stereo.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#773 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Ma eo samo da spomenem u vezi sterea i 5.1.. Stara mi je sjebala moje stareeeeeee 5.1 pilipse(polugovno al neka)..i posudio sam u prijatelja ovo: http://www.tsvc.com.au/files/t_46682.jpg I preporodio se..je da su ovi zvučnici totalno jadni..al stereo je prava stvar.. Ako bog da i uspijem na ljetnu plaću uz plin u auto ugurat HiFi sistemčić počinje moj pravi preporod..
![]() |
#774 |
The Geek Wants Out
Datum registracije: Feb 2005
|
Zadnje izmijenjeno od: crn. 27.05.2008. u 15:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#776 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#778 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Nekaj sam serčao i naletio na ovu eh...kako piše-recenziju ![]() "Logitech Z5500 5.1 zvučnici Karlo Glumpak Ovaj proizvod je top cijele rang liste što se tiče zvučnika za računala još od 2005.god. Pobrali su sve žive nagrade i već se preko dvije godine drže na tržištu kao broj 1. Sustav čine 4 okomita satelita snage 4x62W RMS-a, centralni zvučnik snage 69W RMS-a, koji je okrenut vodoravno i teškog, velikog, robusnog i nadasve opakog subwoofer-a brutalne snage 188W RMS-a, što daje ukupnu snagu sustava od 505W RMS-a. Što se tiče DTS-a, ljepog je i modernog dizajna, sa led displejom i vlastitim dekoderom. Na samom DTS-u smještena su 5 gumbića sa osnovnim funkcijama (input, effect, settings, level i mute) i potenciometrom u sredini za podešavanje glasnoće. Ako kupujete sistem s kojim želite ostati zapaženi, a financije vam ne predstavljaju problem, imate moju podršku u ovom proizvodu." http://www.hardveraj.hr/shop/product.../reviews_id/18 Ne znam da li je ovo pisao neki naš user ili netko drugi ali...morao sam postat ![]()
![]() |
#779 |
JDM
|
Vjerujem da je to Karlito ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|