|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
alkilni lak
bok... evo mislim stavit boju na boju... tj. imam crno kuciste, te mislim sa alkilnim lakom za metal proci po njemu da bude bijelo... dal ce to bit ok, ili je nuzno skidanje crne boje ?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
nije nužno i ja na tvom mjestu nebi skidao,samo stavi dva sloja bijele da bude bolje i da duže traje |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Boju ne treba skidati nuzno, no rezultati ce biti losiji nego da to obavis skolski (Omegin sticky!) i stvar ce se puno lakse izgrebati. Jos jedna stvar koja ce te muciti je to koliko ce ti bijela boja prekriti crnu, ili bolje receno - bas i nece lako. Skidao ti boju ili ne, moras podlogu DOBRO ocistiti i odmastiti. Preporucam da bar skines gornji dio boje, to mozes cak i jako grubim papirom (ja radio s gradacijom 120). No onda se pozdravi od sjaja. Nije da te nagovaram na skidanje boje ali evo ti primjer... Farbao bicikl na tvornicku boju skinutu dopola. Mogao sam boju hlacama uglancati i fino izbrusiti skoro do tvornicke. Onda skinuo sve, primer pa pofarbao. Jedino gdje imam ogrebotine je na maticama koje stezu osovinu kotaca. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|