Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 08.08.2007., 23:35   #1
bez_panike
dijete u vremenu
Moj komp

bez_panike's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Talking kako dekodirati motorolu v360v???

E ljudi jel mi može neko reći kako dekodirati motorolu v360v kako bi mogao ubacivat i druge kartice???

Zadnje izmijenjeno od: bez_panike. 09.08.2007. u 11:16.
bez_panike je offline   Reply With Quote
Staro 22.08.2007., 18:04   #2
kasko
Premium
Moj komp

kasko's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
prvo da te pitam ja ti se kužim u to flashanje. tak da mi prvo reci jel znaš kak se uopće flasha motorola? to je i prvi korak ujednom

v360 unlock bez TP
ovako :

1: napunite bateriju do kraja i flashajte s yuet 2.2.1 MP ( kojeg možete skinuti odavdje http://pickup.mofile.com/2742710934734278 ) i budite sigurni da su vam dobro postavljeni driveri za vašu motorolu TIJEKOM CIJELOG POSTUPKA MORATE IMATI UKLJUČEN RSD LITE 3.5 rsd lite link >>http://rapidshare.com/files/22418329/RSD_LITE_3_5.zip

2: skinite program P2K easy tool 3.9
( link http://rapidshare.com/files/21542369...39_cracked.rar
{ password je: cafe.mobil.hr } ) pokrenite easy tool i odaberite svoj mobitel (u našem slučaju v360) i odaberite " Flash " Flash .SHX i flashajte s fileom "R4513_G_08.B7.DAR_RB_Lang0031_reflash_MOTOX.s hx" ( skinite si ga odavdje http://rapidshare.com/files/20998354/Lang_0031_UnlockMoto.rar.html) i stisnite Do Selected Jobs . Pričekajte da program završi svoj posao.

3: na istom programu odite pod " Repair " i odaberite Full repair PDS zone i prvo morate izvadit kabel iz mobitela i zatim izvaditi bateriju iz mobitela ostaviti bateriju vani i uštekat natrag kabel u mobitel mora vam se pojavit poruka na monitoru kompjutera "Phone failed initial security verification checks. HAB error 0x27" ( ne brinite samo stisnete OK ) . Ukoliko vam se poruka nije pojavila niste imali upaljen RSD lite 3.5. Sada stisnite Do Selected Jobs pojavit će vam se poruka " Please disconnect testpoint ( if you not made this already) " kliknite OK, pričekajte da program završi.

4: ne stavljajte bateriju nazad. Sada na istom programu odite pod " Locks " i odaberite " Unlock SP " i opet izvadite kabel iz mobitela i samo ga zaštekajte nazad / bez vračanja baterije nazad \mora vam se pojavit ista poruka kao u koraku 3 "Phone failed initial security verification checks. HAB error 0x27" kliknite OK i odaberite Do Selected Jobs pojavit će vam se poruka " Please disconnect testpoint ( if you not made this already) " kliknite OK , pričekajte dok program ne napravi svoje.

5: sada opet odite pod " Repair " i kliknite na Full repair PDS zone i opet izvadite kabel i vratite nazad u mobitel ( bez vraćanja baterije ) poruka na monitoru "Phone failed initial security verification checks. HAB error 0x27" klikni OK . Do Selected Jobs poruka " Please disconnect testpoint ( if you not made this already) " klikni OK pričekaj dok program ne završi.

6: skinite program flash i backup 3 ( >>link http://www.esnips.com/doc/97e76f2f-4...51/fb3installl ) pokrenite program i pri vrhu prozora vidite Active Phone Profile odaberite: R4513_v360_08.A0
odite na " Write data " i odaberite ( gumb Select file ) i uzmite onaj prvi flash fajl Yuet2.2.1 e sada kvačice ostavite samo na CG3, CG7, CG18 { SADA IZVADITE KABEL IZ MOBITELA I VRATITE BATERIJU NAZAD I VRATITE KABEL NAZAD U MOBITEL } poruka na monitoru "Phone failed initial security verification checks. HAB error 0x27" klikni OK te kliknite na gumb " Write data " kada program završi mobitel je unlockan na sve mreže te ima na sebi Yuet 2.2.1 monster pack , ako vam se ne sviđa taj software koji imate potražite na forumu druge MP-ove te jednostavno flashajte s RSD Lite 3.5 ili Flash i backup 3 ( ako nekog zanima imam za Flash i Backup 3 ispravan serial key )
nisam odgovoran za vaše postupke korištenjem ovog tutora

unlock by night_whisper without TP

pazi kad češ napravit taj postupak nemaš više orginal vodafone soft koji je tak i tak najlošiji software za v360

Zadnje izmijenjeno od: tor. 22.08.2007. u 19:05.
kasko je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 22.08.2007., 19:05   #3
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Tipka edit postoji s razlogom.
tor je offline   Reply With Quote
Staro 22.08.2007., 20:01   #4
xPsycho
Premium
Moj komp

xPsycho's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
a jesu te motorole ***ene ..imao sam v525 ,v600 , v360 i v3 ..... igrao sam se s njima noc i dan , stavljao flash svaki cas ...uglavnom ***eni mobiteli a nisu ni tako skupi ....... iako sad vise ne nude nista zanimljivo pa sam morao uzeti nokiu n73
xPsycho je offline   Reply With Quote
Staro 22.08.2007., 20:15   #5
kasko
Premium
Moj komp

kasko's Avatar

ma one su super samo zato kaj se daju moddat fakat puno. te dolaze različiti flashevi koji su kao da dolaze svako malo novi windowsi... pa te sve zanima
Staro 22.08.2007., 20:27   #6
xPsycho
Premium
Moj komp

xPsycho's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
pa tako nekako ....ali nakon nekog vremena vidis da nista bas novo nije u tom flashu ...nekoliko novih slicica ili nekih drugih modifikacija........ zato sam kupio symbian mob jer ima 10001 program na netu ......ali ipak jedan veliki palac gore za motorole na dobrom su putu...
xPsycho je offline   Reply With Quote
Staro 22.08.2007., 20:46   #7
kasko
Premium
Moj komp

kasko's Avatar

da tak je bilo prije sad je to puno bolje. ima puno više opcija te je stabilniji
Staro 07.05.2008., 01:49   #8
specnaz
Registered User
Moj komp

specnaz's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
izvinjavam se što vraćam staru temu, ali slijedio sam ovaj postupak i na koraku 3 kad izvadim bateriju i kad zaštekam USB ništa se ne događa, i piše NOT Connected u RSD ga uopće ne pronalazi kao ni u P2k. Help!
specnaz je offline   Reply With Quote
Staro 07.05.2008., 20:13   #9
bez_panike
dijete u vremenu
Moj komp

bez_panike's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
e da i nek mi neko,molim vas, da neki drugi link za yuet
bez_panike je offline   Reply With Quote
Staro 07.05.2008., 22:41   #10
specnaz
Registered User
Moj komp

specnaz's Avatar

napiši u google i nači ćeš ko i ja
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 07.05.2008., 23:14   #11
kasko
Premium
Moj komp

kasko's Avatar

nisi postupak radio po redu ili si nešto izostavio, kad flashaš onaj Lang0031_Unlock moto
tada mob mora biti u Blank modu da možeš po njemu raditi popravak PDS zone i Unlock, samo slijedi tutor i mob će raditi kako treba...

nemože biti da je tutor loš kada je po njemu oko 20 ljudi otključalo mobitele uspješno
Staro 17.05.2008., 22:55   #12
specnaz
Registered User
Moj komp

specnaz's Avatar

otkrit ću u čemu je bio problem, štekao sam ga na prednje USB2-ove , čim sam probao na stražnje odma sve počelo ići kako je trebalo
Staro 24.05.2008., 17:07   #13
D-I-A-B-L-O
Bannija :D
Moj komp

D-I-A-B-L-O's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
meni se isto dešava zastoj kod koraka broj 3, kad izvadim bateriju, nestane mi device iz rsd-a i nemogu dalje, sve moguće usb utore sam izmijenjao i ništa se ne događa.....
jel ima itko taj yuet 2.2.1 mp pri ruci, nemogu ga naći nigdje na googlu, ima 2.2, ali 2.2.1 nema a mislim da me on zeza...

Zadnje izmijenjeno od: D-I-A-B-L-O. 24.05.2008. u 18:34.
D-I-A-B-L-O je offline   Reply With Quote
Staro 24.05.2008., 18:27   #14
kasko
Premium
Moj komp

kasko's Avatar

Vrati na onaj utor na kojem ti je prvobitno radilo ( zato jer se sada nisu postavili driveri na nove portove, tako neće raditi 100% ).

Onda ostavi mob ištekan vani bez baterije, upali RSD Lite i onda uštekaj u mob kabel bez baterije unutra i mora ti se pokazat poruka na ekranu da je došlo do greške, tako i mora. Nesjećam se više da li mora 100% bit pokazan uređaj u RSD Lite, nastavi dalje...

Tada odi na P2k Easy Tools 3.9 (OBAVEZNO 3.9 verzija jer druge nerade ispravno ) na programu odite pod " Repair " i odaberite Full repair PDS zone, sada stisnite Do Selected Jobs pojavit će vam se poruka " Please disconnect testpoint ( if you not made this already) " kliknite OK, pričekajte da program završi.

Kreni dalje s 4. korakom

Nerazumijem kako vama nikako da upali od prve tutorial, a na drugom formu je bar 5-6 ljudi postalo kako su uspješno otključali svoj / prijateljev V360 bez problema, tako da vjerovatno niste tutorial dobro pratili ili ste nešto nehotice izostavili pa Vam neradi kako treba...
Staro 24.05.2008., 18:41   #15
D-I-A-B-L-O
Moj komp

D-I-A-B-L-O's Avatar

heh, tek sad valjda nakon stotog čitanja vidim da prvo treba flashati sa 2.2.1 mp-om pa tek onda preko easy toola da flasham, aj budem probao i tako možda uspije, premda eto muči me taj 2.2.1 mp kojeg nemogu naći pa pokušavam cijelo vrijeme sa 2.2....
vidjet ćemo sad šta će reći.

hm da, prošlo je sve ali mi neće sad ni na jednu karticu pronaći nijednu mrežu,samo mi ispiše emergency only i to je to,kao da nema signala za ništa, jel može tko postat kakav link od nekog drugog mp-a, ovaj mi se uopće ne sviđa a i da probam sa drugim, možda mi mob proradi.
sad sam probao, čak i kad izvadim karticu piše mi searching network, kao da je kartica unutra.

evo da zaključim ovu predivnu subotu, uspio sam uništit mob, napravio sam sve kako je whisper rekao, međutim mob nije htioo nijednu mrežu pronaći niti bilo koju karticu registrirati, ponavljao sam proces 5 puta i svaki put isto, na kraju sam išao flashati sa http://www.inbrite.com/index.php?nam...details&id=150 i dobio mrtav mob, tj nekad uspijem doći do repair pds zone ali tu mi stane, i piše error84.
ako se tko sjeti pogledat ovamo i da mi može udijelit kakav pametan savjet, bio bih zahvalan, ako ne, barem imam šta bacit u smeće

Zadnje izmijenjeno od: D-I-A-B-L-O. 24.05.2008. u 20:33.
Staro 24.05.2008., 20:05   #16
kasko
Premium
Moj komp

kasko's Avatar

flashaj ovaj meni je taj bio najbolji (makar je sada izašlo dosta novih): http://www.esnips.com/nsdoc/131a8d06...a-516326a0d2f0

ionako ovo što te zeza za karticu, flash nije dobro sjeo samo da flashas sve CG od nekog mp radio bi, ja preporučam Diabolic53 1.3 koji imaš link gore...
Staro 24.05.2008., 20:45   #17
D-I-A-B-L-O
Moj komp

D-I-A-B-L-O's Avatar

da ali sad nemogu uopće ući u flash ni u bootloader ni u ništa, ponekad mi samo uspije da mi se pojavi ona poruka Phone failed initial security verification checks. HAB error 0x27 nakon toga jedino što uspijevam je sa p2k flashat unlock moto i to je to,ovo drugo ništa ne uspijevam ni sa rsd-om ni sa fb-om
jel možeš ovaj diabolic prebacit na rapidshare da se ne registriram na svakoj stranici na koju naletim pls??

ok,aj sad fakat trebam pomoć, uspio sam instalirat diabolic mp i sad mi napokon priznaje kartice i prima ih sve al meni mi je sav zbrkan,dosta opcija ni ne radi,npr nemogu ući u imenik sa jednim klikom na kotačić i te fore, i uopće mi se neda podesit da radi tako i tak dalje...
uglavnom jel ima igdje obični motorolin firmwae i skin za skinut a da ide na verziju bootloadera 08.A0??
ako može kakav link na pm, tko pošalje plaćam pivu u zg-u

Zadnje izmijenjeno od: D-I-A-B-L-O. 25.05.2008. u 05:27.
Staro 25.05.2008., 07:46   #18
kasko
Premium
Moj komp

kasko's Avatar

Podešenja-->Personalizirati-->Početna postava--> Tipke Home i tamo si editiraj po želji

Čekaj i jel mob sada radi ili ne?!?
-->
ma OMFG pa fakat, odi Meni-->Podešenja-->Personalizirati-->Početna postava--> Tipke Home i tamo si editiraj po želji

Čekaj i jel mob sada radi ili ne?!?
Staro 25.05.2008., 16:10   #19
D-I-A-B-L-O
Moj komp

D-I-A-B-L-O's Avatar

sada radi, prima sve akrtice i sve ok.
ma ja sam novi u tom flashanju mobitela pa zato propitkujem je ima mi ovaj skin par nedostataka.
npr sve te kratice koje podešavam na mobu mi napola rade a napola ne, konkretno,shortcut lijevo i desno mi ne radi, a gore i dolje radi, pa bih zato probao stavit njen tvornički software.
Staro 25.05.2008., 18:22   #20
kasko
Premium
Moj komp

kasko's Avatar

gle nemože to samo take neraditi, kad flashaš mob mora sve raditi, MOŽDA u 20 puta flashanja 1 nešto nevalja i to jedna stvar, tako da to nije onda do mp-a kad ti stalno nekaj zeza na ama baš svakom flashu....
Staro 25.05.2008., 19:18   #21
D-I-A-B-L-O
Moj komp

D-I-A-B-L-O's Avatar

hehe, evo napokon je sve leglo kako treba, morao sam uklonit onaj diabolic skin sa kojim mobitel starta prvi put kad je flashan, sad sve radi odlično, doduše treba joj nešto više vremena da se pokrene kad ju palim nego što je trebalo tvorničkom software-u ali to mislim da je do toga što imam vrlo malo preostale memorije na telefonu pa ću probat izbrisat sve skinove koji mi se ne sviđaju da oslobodim malo memorije, možda ga to ubrza.
u svakom slučaju sistem radi,mob je sada otključan na sve mreže i to je to.
thx na tut-u, jest da sam se napatio ali mi se isplatilo
koji flash trenutno koristiš??
Staro 25.05.2008., 19:46   #22
kasko
Premium
Moj komp

kasko's Avatar

Citiraj:
Autor D-I-A-B-L-O Pregled postova
hehe, evo napokon je sve leglo kako treba, morao sam uklonit onaj diabolic skin sa kojim mobitel starta prvi put kad je flashan, sad sve radi odlično, doduše treba joj nešto više vremena da se pokrene kad ju palim nego što je trebalo tvorničkom software-u ali to mislim da je do toga što imam vrlo malo preostale memorije na telefonu pa ću probat izbrisat sve skinove koji mi se ne sviđaju da oslobodim malo memorije, možda ga to ubrza.
u svakom slučaju sistem radi,mob je sada otključan na sve mreže i to je to.
thx na tut-u, jest da sam se napatio ali mi se isplatilo
koji flash trenutno koristiš??

koristio sam Diabolic ili Yuet 1.8 nesjećam se više jer su mi njihovi flexevi nekako najdraži, sada imam motorolu Z3, napatio si se jer nisi PRAVILNO radio po tutoru baš sve kako piše, jer ja sam samo bar 15 takvih otključao bez ikakve ovakve zajebancije, tako da neznam zašto samo tebi nije otprve uspijelo valjda zato kaj si neki korak ispustio, kao što je bilo da se prvo flasha s Yuet 221 i onda se nastavi postupak što ti nisi bio napravio i zato te zajebavalo stalno
Staro 25.05.2008., 20:26   #23
D-I-A-B-L-O
Moj komp

D-I-A-B-L-O's Avatar

prvi put sam preskočio taj dio da prvo moram flashat sa yuetom prije popravka PDS-a,ali kasnije je sve proteklo glatko osim što mi na kraju nije prepoznavao nikakve kartice i stalno je blokirao,pa sam onda išao probat sa powerflash mp-om i to mi je ubilo mobitel,jutros do 5 sam se zajebavao sa njim da uđem u bootloader na mogu popravit PDS, pa sam opet flashao sa yuet 2.2.1 pa onda nanovo sa diabolicom.
sve bi to bilo gotovo za manje od 1h da mi je yuet proradio iz prve,nego on nije htio prepoznat kartice i od tud su svi problemi krenuli.
Staro 26.05.2008., 15:07   #24
kasko
Premium
Moj komp

kasko's Avatar

LOL nisi mogao u bootloaderu popraviti PDS nikako...
Gledaj problem je bio u tome što za ovo trebaju neke osnove koje ti očito nisi imao da bi ovaj postupak mogao odmah riješiti, a to je znati flashati i imati dobro postavljene p2k drivere.

Ova tema može LOCK jer je sav problem riješen.
Staro 08.06.2008., 11:38   #25
duffy
Brum brum...

duffy's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor night_whisper Pregled postova
nisi postupak radio po redu ili si nešto izostavio, kad flashaš onaj Lang0031_Unlock moto
tada mob mora biti u Blank modu da možeš po njemu raditi popravak PDS zone i Unlock, samo slijedi tutor i mob će raditi kako treba...

nemože biti da je tutor loš kada je po njemu oko 20 ljudi otključalo mobitele uspješno
Eto ja radio sve po postupku i otkljucao mob ... nema problema. Procitajte malo vise o tome pa onda krenite otkljucavati.
duffy je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno