|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
Acer Aspire 5920g
Može li mi netko pomoći. otiao mi je HDD na ACER ASPIRE 5920G. Kupio sam novi i napravio dvije NTFS particije. Na primarnu particiju sam instalirao VISTU (samo kao podlogu za daljnji rad). Želim instalirati recovery DVD (napravljen dok je postojala tvorička instalacija). I -tu se javlja problem. Kada želim instalirati program "eRecovery"(treba mi za instalaciju slike s DVD-a), na monitoru se ispiše NOT D2D SYSTEM;eRECOVERY CAN NOT BE INSTALLED. Zvao sam firme koje zastupaju ACER i rečeno mi je da moram njima donijeti notbook za ponovnu instalaciju tvorničkih postavki i da to košta oko 400 kn. Može li mi netko pomoći - kako instalirati taj famozni "eRecovery"? Inače, sve druge aplikacije (ePower; eNet i sl.) mogu instalirati (kao i drivers). Hvala na pomoći. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
![]() Ako dignes opet Vistu sa recovery dvd-a, opet ces imati taj eRecovery program instaliran.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
|
Citiraj:
Sada,kada je riknuo originalni HDD, želio bih na novi HDD staviti taj backup, ali to ne ide bez gore navednog programa "eRecovery". Kada želim instalirati taj program, napiše mi da nema tog famoznog D2D tj. ne mogu ga instalirati. Kužiš, bez instaliranog eRecovery ne mogu pokrenuti backup s DVD-a. Bok i hvala |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
PizzoZder
|
Hoces rec da to zelis napraviti iz Windowsa. E pa nece ici. Moras bootat sa 1. recovery dvd-a i dalje te instalacija vodi. Nemozes iz Windowsa napraviti backup. Kuzis?
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Registered User
|
Citiraj:
I, kada želim instalirati taj program, on mi na početku instalacije napiše da nedostaje taj famozni D2D. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
PizzoZder
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|