|
![]() |
#391 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
![]() |
#393 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#394 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#396 | |
đabalebaroš
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#397 |
Banned
Datum registracije: May 2008
|
E jbt prije tri sata kod frenda igrao GTA IV, moram priznati da me je ugodno iznenadio. Istina grafika nije nesto posebno dobro odradena kod likova, ali grad i automobili su odlicno napravljeni. Ima toliko puno stvari za istraziti da je to nesto strasno. jbt Mozes ici u cyber caffe i naci si trebu preko neta, onda cak mozes i spam dobiti na mailu, ma strava. Voznja helicem je odlicno uradjena, puno je lakse njime upravljati, nazalost aviona nema. Nova fora je da mozes sjest u taksi ali kao musterija i odes u bilo koji dio grada, ima cak i taximeter i sve, pre bolesno. Sada kada upucas lika u nogu nece trcati ko muha bez glave nego ce sepati. Puno je vise krvi npr kada dodete do covjekovog tijela kojeg ste nekim stvarno ne znam kojim slucajem usmrtili i kada ga pogodite u glavu ili neki drugi dio tijela(preporucam glavu) krv se rasprsne po TV-u. ![]() Kada citate mail primjetiti ce te mailove od svoje mame, na kojem su pocetak i kraj na Hrvatskom ![]() Niko je odlicno odraden, naglasak mu je prejeben. Ako je netko gledao film Ruska obecanja, e pa lik kojeg je Vigo glumio. E jbt isti je. Tako da jedva cekam da izadje za komp, do tada kod frenda svaki petak i subotu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#402 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2007
|
Kako su uopce napravljene granice grada? SA je bio jedan veliki otok, kako je to tu rjeseno? |
![]() |
![]() |
![]() |
#403 |
Premium
|
Nema jos nikakvih vijesti... Nisu maknuli, samo ih nemozes vozit sad ![]() A dok ga cekamo... San Andreas ENB series http://boris-vorontsov.narod.ru/download_en.htm Screenovi: http://boris-vorontsov.narod.ru/ss_gtasa01_en.htm Potrebna poprilicno jaka konfiguracija za ovo, samo da se zna... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#406 |
Premium
|
Nema aviona iz cisto prakticnih razloga... U San Andreasu je bilo mnogo otvorenog prostora i vise aerodroma. Ovdje imas samo jedan grad, bez countrysidea i samo jedan aerodrom. Gdje bi letio sa avionom ? To su samo nagađanja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#407 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Ono što bi ja volio su tenkovi ![]() ![]()
![]() |
#408 | |
Adrenaline junkie
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#409 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
Ovo je cisto graficki mod... Nove aute mozes i ne moras dodati. (preporucam Smakkie Mod v2) Probaj pa ces se sam uvjeriti ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#410 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Uf, odlicno izgleda ovaj mod za SA, steta kaj imam trenutno samo lap koji to nemoze vrtit. Ovaj Smakkie Mod, jel puno podize sistem req? Imam GMA950 koja vrti SA ok sve na low, osim nativ reze.
![]() |
#411 | |
Premium
|
Citiraj:
mozda je malo zahtjevniji od "klasicnog" SA, ali nista strasno. http://uk.youtube.com/watch?v=5ZtzSr9QZVg Pod "info" su linkovi i popis svega sto je mijenjano. ENB mod dodaje real-time reflections, bloom, puno kvalitetniju vodu i sjene... itd. Kad su mi svi efekti upaljeni, igra se jedva vrti na 5-10 fps ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#412 | |
Premium
|
Citiraj:
Inace sam se zezao ubacivanjem downloadnih auta, samo sam nest sje** poslje 20 ubacenih i igra nije radila. Nije mi se dalo sve ponovo. U smakkie modu su svi auti zamijenjeni ili vecina? Htio bih ubacit samo jedan svoj. ![]()
![]() |
![]() |
#413 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
![]() |
#414 | |
Premium
|
Citiraj:
Inace, ako modas, napravi backup "data", "models" i "text" foldera i onih par fajlova iz glavnog direktorija zajedno sa glavnim exe, nakon ciste instalacije (samo ih kopiraj u neki zaseban folder). Tako da uvijek imas pri ruci ako nesto pode krivo. Smakkie mod se samo kopira preko igre, nema instalacije. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#415 |
Premium
|
Eh super, nasao sam auto koji cu piknut unutra, i mijenja auto koji nije u Smakkie modu zamijenjen. http://grandtheftauto.filefront.com/...at_Panda;53957 Zamjena za primo. ![]() Vercetti, hvala na poboljanju GTA dozivljaja. ![]()
![]() |
#417 |
Premium
|
![]() |
#418 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Ajme... Za to nisam znao. Šmuc, šmuc, to je bilo najbolje... Buggyjem po brdima. I tamo ono mjesto na brdu - naselje hehe. Buuu... Šmrc X2. |
![]() |
![]() |
![]() |
#419 | |
Adrenaline junkie
|
Citiraj:
Ne moras uzimati modove. Sam sebi ubacis aute koje zelis, zgrade koje zelis, oruzja itd. Inace ranije sam i sam pravio model jednog auta. ZASTAVA 128 je u pitanju, normalno ![]()
![]() |
![]() |
#420 | |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |