|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Pregrijavanje Philips externog diska?
Imam Philipsov vanjski disk od 500gb i full je vruć nakon nekog vremena rada... Znači: http://www.consumer.philips.com/cons...k+SPE3051CC-05 Pa me zanima jeli bi se on dao izvaditi i staviti u neko druge kućište za tu vrstu diskova da se bolje hladi i sl.? Jer na njemu čuvam backup i bitne stvari, pa bilo u redu da se i dobro hladi... Znači, jeli je moguće zamijeniti to Philipsovo jadno kućište za neko bolje??? Jer je ovo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
fkors da je moguce. doduse ako ga je philips stavio u to kuciste onda on mora raditi u tome kucistu... kolika mu je temp ?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
lordVerdranius, ti stvarno imas fobije od *normalnih* temperatura hardvera?
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Ma nemam, ali stvarno je brutalno vruć... I još tome on nema svoj ventilator i tak da ono... Da sam ja birao HDD, uzeo bi nekaj bolje sa ventom i SATA priključkom, a pošto su mi ga fendovi kupili, dobil sam to kaj sam dobil... :P A kako bi mogao to zamijeniti, jeli bi mogao uzeti bilo koju ladicu za njega ili ? Može neka preporuka vanjskog kućišta odnosno ladice za taj HDD... ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Gle, to sto je kuciste toplo znaci da dobro odvodi toplinu sa diska. Ako bas hoces novo kuciste, onda preporucam ovo: http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=051.612.003 Ima dosta dobro rijeseno odvodjenje topline sa diska i perforirani rub sa 3 strane. Imas i ATA verziju (ako ti je disk ATA).
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|