|
![]() |
#1 |
go-side
Datum registracije: Dec 2007
|
![]() E ovako radi se o Athlon 2200+ XP @ 1.8GHz i 1,5 giga rama, Grafulja x1650pro 256MB trailer bilo kojeg filma u 720p radi odlicno, ali kad gledam cijeli film onda ovisno o playeru ili zvuk ide malo ranije ili šteka sve skupa. Znam da je minumum C2D proc ali isto tako sam vidio da ekipa vrti i na slabijim kompovima, pa me zanima jel ima koja dobitna kombinacija, ili neki fancy Codec? Koristio sam K-lite, 0 bodova, sad sam na CCCP codecima i skinuo sam CoreAVC codec, probao sam i sa ffdshow i sad CoreAVC provrtit HD ali šteka [isprobani: Media Player, GOM, Zoom, Classic, KMPlayer ... XD] Ima li softverskog lijeka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Teško, barem da imaš grafičku koja ima hd akceleraciju |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
go-side
|
pa nisam instalirao jedan iza drugog, nego jedan po jedan, maknuo pa stavio drugi, trenutno nastimavam KMPlayer + External Audio pa cu vidit sta bi moglo biti, znam da ekipa vrti i sa slabijim konfama, pa mislim da bi i ja mogao |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Hmm, da se ubacim, imam sličan problem... HD mi šteka na konfi pod ''Moj komp''. Međutim, kolko ja znam GeForce 6800 ima HD akceleraciju, pa kak da to namjestim? Instalirao sam nVidia purevideo + GOM, ali ne znam kako da pokrenem film preko purevideo codeca. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
koji bi bio najjeftiniji laptop kojem nebi stekao HD film? čoeče nisam znao da je taj HD ztolko zahtjevan za komp lik ima 1500 mb rama i 256 grafickih i nece mu prikazat obican film žasu |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
keiichi! pogledaj i dojavi na koliko ti je posto procesor kada playas... Zadnje izmijenjeno od: Mytbyte. 24.05.2008. u 13:15. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Neki dan sam gledao 1080p na Athlonu64 3000+ i radio je bez problema, ali software sam ja instalirao. Stavio sam samo K-Lite Mega Codec Pack 3.5.7 (playback essential instalacija) i to je to.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
Kod mene radi i 720p i 1080p. Sve super.. Koristim K-lite Mega codec pack. Samo default install. Poslije toga instaliram CoreAVC za HD video. onda u ffdshow namjestim. h.264/avca disabled. Da CoreAVC otvara HD video. Onda otvorim HD video i otvorim opcije od CoreAVC codec-a. I ugasim deblocking. Stavim na Skip always. I to je to. Cpu mi je Athlon 64 3000+ 1.8 GHz 1 GB Memorije Ati Radeon x1600XT 256 MB. Zauzece procesora kad je pokrenut HD video je 45-60%. I sve to radi na dual display uz Surfanje i utorrent. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
4K FTW
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |