|
![]() |
#1866 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
e ovako: ima jednu malo stariju web kameru i nemam drivere za vistu x64. Sad me zanima dali postoje kakvi univerzalni driveri s kojima bi kamera radila? Edit: model kamere je BTC P-160 Zadnje izmijenjeno od: Problem. 15.05.2008. u 13:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1867 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Ma XP je zakon. ![]() Nesta mi je najgluplje to automatsko instaliranje driver-a. Kad kupis graficku/zvucnu/bilo sta dobijes cd sa driver-om, instaliras ga i miran si, a ne se zezati godinu dana, prvo racunajuci da ce ti instalirati driver a onda dobijes neko sranje koje ne radi kako treba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1868 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1869 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1870 | |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1871 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Samo da pitam, jel itko ikad sreo da ne može naći ajmo reć 3+ drivera za 64x Vistu? Ili da nije mogao pokrenut 3+ programa na 64x? Idu mi na živce one stvari kad svi govore da ak staviš 64 bitni OS, nećeš moć pokretat dosta programa, a imam ga već bar 5 mjeseci i sve mi radi! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1872 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Ja imam x64 već godinu i po, sve radi super. Lijepo prepoznaje i koristi sve 4 gige, programi rade normalno... Naravno ne rade 16 bitni ali za to postoje virtualizacije.
![]() |
#1873 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1874 | |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
![]() Radi sve kaj koristim. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1875 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Evo samo jedno pitanje. Sorry sto nema veze sa Vistom... Je'l ima XP Pro 64bit taj compatibility mode zato sto sam cuo od puno ljudi da se žale na to da ne mogu instalirati vecinu programa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1876 | ||
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1877 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Stvorio mi se novi problem sa azureusom,a taj je da mi upload iznosi svega 10kbps na jednom torrentu koji se vrti,drugi stoje.Poznata mi je pojava kada se veza utuši od prevelikog uploada,ali sada kod cimera na kompu gdje ovo pišem,oba su spojena na isti ruter,normalno mogu na internet i sve,kod mene samo beskonačno dugo stoji waiting for. Znači da su tu windowsi nešto ukenjali,jer i kada ubijem azureus nemogu par minuta na net,jedino restart momentalno pomaže. Jel ima itko sličnih simptoma i kako je to riješio? A da ne spominjem kako vuze vuče 125Mb za sebe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1878 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Par pitanja: 1. Znam da je već bilo ovakvo (ili slično) pitanje ali mi search nije urodio plodom. zašto mi se na visti dugo spaja na internet? prođe verifikacija usernamea i passworda i stoji na "registering..." ![]() te tek nakon 40ak sekundi prođe i to te se spoji mislim da nesto trebam uključiti/isključiti da odmah proleti konekcija 2. Connection: ![]() na mrežnoj mi je spojen Siemensov ADSL modem C-010 ali pokazuje na konekcijama da je tu nepoznata mreža, te pravljenjem nove konekcije uspio sam spojiti normalno na net ali pise da je ta nova mreža "WAN miniport" ne kužim zašto no dobro, to i nije toliki problem ali me dovodi do trečeg problema: 3. Ikona u tasbaru: kada dođem na nju prikaže obadvije mreže, ![]() dali se može staviti da bude posebna ikonica za spojenu a posebna za ovu nepoznatu kao sto XP ima po defaultu?
![]() |
#1880 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
hvala na odgovoru ![]() ![]() al ova ostala dva problema nisu nešto prevelika al živciraju -.- ne kužim zašto na Local Area Connection piše "Unidentified network" a mrežna (Realtek) uredno instalirana i modem Siemens C-010-I spojen na nju
![]() |
#1881 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2007
|
Jedno pitanje u vezi Viste Ultimate., also, htio bih podestit background boju u windows exploreru i ostalim menijima u sivu da mi toliko ne bliješti u oči. Odem u Appereance i sve poriktam kako treba, apply-am i kada podignem opet Windows explorer i opet ga otvori s defaultnom bijelom pozadinom i tako unedogled. U čemu je fora, ima li ko kakvu pametnu? To mi je jako vazno jer imam 24 inčni monitor |
![]() |
![]() |
![]() |
#1882 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
@tomislav Jel govoriš o pozadini menija ili pozadini foldera da ti blješti i da je oćeš promjeniti? @hammer Probaj u properrtysima mrežepogasiti sve osim TCP/IPv4 pa vidi oće li onda sraćkati, ako imaš samo ruoter na tome to ti neće ništa promjeniti... Možeš pogasiti i one razne sherove u network and sharing centru, meni to ne radi Vista ali je moja sva ispreskakana i pola servicea je pogašeno ili forsirano na ručno koji inače default diže pa se više fakat ne sjećam koji od njih to miče...
![]() |
#1883 | |
Registered User
|
Citiraj:
Za popizdit!!!!!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1884 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
![]() |
#1885 | |
Registered User
|
Citiraj:
THNX!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1887 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
jel probao tko u Visti napraviti onaj Bitlocker and EFS enhancement update? jel vam na visti x64 radi driver cleaner? kad stavim da čisti ATI jednostavno pobriše neke fileove i onda stoji 10min i ne mrda više, dok recimo CCC najnormalnije obriše u roku od 1-2s, probao sam u normal modu i u safe modu jel vam na visti x64 radi Ati Tray Tools, postoji li kakav .reg file kao kod rivatunera da se zaobiđu potpisani driveri? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1888 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
I kako radi? Vidim imaš sve drivere no i dalje tvrdim da WinXP x64 na žalost nisu zaživljeli. Na žalost jer sam ih probao i doista su dobar sustav ali u to doba je nedostajalo drivera za iole egzotičniji hardware, neki programi nisu htjeli raditi... Vjerojatnije je da će se pojaviti driver za Vistu x64 nego za WinXP x64. Općenito još uvijek nema 64 bitnih programa i iskreno se nadam da će se to uskoro promijeniti barem za one koji imaju koristi od dodatnih bitova.
![]() |
#1889 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1890 |
Premium
|
Jedno malo pitanjce...ta stvar me muci vec duze vrijeme...dakle imam punoo slika i kada im prikaz postavim na thumb ili bilo kako drugo nemam nikakvog previewa slike u thumbu...nego moram sliku po sliku otvarat da bi je opce vidio...Ima li riješenja tomu? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|