|
![]() |
#31 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Jedino još postoji ovo: http://www.udpsoft.com/eye/doc.html Inače UDP Soft Ltd. (tvorci ASE-a) su propali a Yahoo je prekinuo podršku. Onaj forum gdje je frajer sređivao filtere da vidi nove igre je ili blokiran ili zabranjen ili.......
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. Zadnje izmijenjeno od: MisterM. 22.05.2008. u 14:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Molim pomoč kako igrati CoD 2
Imam jedan problem nemogu instalirati EyeInstaller preko njega sam igrao CoD 2 na serveru 62.67.42.92 postoji li neka opcija bez tog programa javlja sljedeču poruku: Couldn´t establish connection to server.Try again later. kad idem na OK izbaci Restart Installer to try again. Pokušao sam par puta i svaki puta isto. Molim pomoč i hvala. Edit ![]() Pomagajte več sam po***dio od muke nemogu igrati??? Help??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Ne mozes instalirati ASE zato jer ASE vise ne postoji tj. Yahoo je ukinuo podrsku. A i da ga imas vec instaliranog nista ti ne znaci jer vise nema scanner servera, a server browser koji ne moze pronalaziti nove servere je ocito beskoristan. A sto se tice spajanja na CoD server ASE nema veze s time. Mozes se spajati uz pomoc bilo kojeg server browsera ili direktno iz igre. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Pa pitao sam kako jer neznam drugačije, cijelo vrijeme sam koristio Eye Installer i tako mi je bilo najlakše(naučio sam) ali kako sad iz igre i trebam li šta posebno pdesiti ako netko zna neka napiše. ![]() Molio sam pomoč glede toga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Premium
|
ovo Citiraj:
![]() Prikazuje ti servere koje je vec prethodno nasao pa ih imas spremljene, nove neces naci. A ako si napravio ovo sto sam ti rekao neces ni stare ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
1oo1 NooB
|
COD:UO. -->
Citiraj:
To kaj yahoo ne pruža podršku - više ne prodaje proizvod koji ne radi a prodavao ga je skoro godinu dana bez suporta - je druga stvar. Pingeri i scaneri uredno rade. Treba samo znati srediti filtere a to je opisano više puta. Hint za COD4 u prilogu - staviti ga između COD2 <-- i --> COD:UO.
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
a ja ASE npr koristim samo kao bookmarks tool ![]() ![]() sigurno je bolji za tu svrhu od npr Xfire koji je previse dosadan sa svojim bezveznim updejtovima uzhasno je spor jede previse processa.... a za drugo ni neznam sa ima osim ova dva |
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | ||
1oo1 NooB
|
Citiraj:
Osobito: Citiraj:
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. Zadnje izmijenjeno od: MisterM. 23.05.2008. u 20:24. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
|
|