|
![]() |
#151 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
What does the scanner see
Datum registracije: May 2006
|
Dakle ljudi moji vi ste tu zajebali i sefa i stanicu, ja kad sam krenuo citati da vidim sta rulja pise i kakvi su dojmovi e pa smutis se samo tako... Nema se tu sta puno pricati i mudrovati fino skines taj final koji su povukli ali ga i dalje ima na : http://download.windowsupdate.com/ms...2300ebfde4.exe instaliras, i imas SP3 i sve radi ka švicarski sat ![]()
![]() |
#154 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Zadnje izmijenjeno od: tor. 08.05.2008. u 11:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#155 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Beethoven i SP3
Muci me Bethoveen na SP3 ![]() i nece zavrsiti instalaciju bez Bethoveena. Googlao sam i netko je dao savjet da se pogleda da nije slucajno izbrisan folder SAmple Music u My Music unutar My documentsa i tocno, nisam ga imao, pa sam ga kreirao, al i dalje ne zeli kopirati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Ako mod nema ništa protiv uploadam ti sample music direktorij. Nekih ~1MB je velik ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Premium
|
ma mislim da nece imati, ajde pliz...stoji mi instalacija, cekam rjesenje problema pa da stisnem "retry" i da se nastavi instalacija |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
Premium
|
hvala, prvo sam se mucio s onim prokletim verification mackama na rapidshareu, al evo, stavio sam: ![]() al i dalje nece...."An error occurred while copying file beethov.9... Cannot copy file to destination directory. Click Retry to retry the operation or click click to..." Kliknem na cancel, pita dal hocu nastaviti instalaciju bez tog file-a, ja kliknem Yes, a on izbaci ovo: ![]() onda sam pokusao tog WMA Beethovena preimenovati u "beethov9" i ubacit ga u taj folder "D:\8a22d00e5ad2570a1c400f\i386", odaberem taj file koji trazi (koji sam mu podmetnuo), al opet ista greska. |
![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
Space Cadet
Datum registracije: Feb 2005
|
Da skratim pricu, dali preporucujete instalaciju sp3 i zasto?
![]() |
#163 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#164 | |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
I naravno taj SP3 nije za x64 windowse. Da cini se da sa SP3 sistem radi brze nego sa SP2, a i kumulativno donosi sve fixeve. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
instaliran sa usb sticka corsair voyager gt,na sp2,sama instalacija 9min,nakon toga reboot 3min.sve radi normalno.nikakvu promjenu brzine ne vidim jer je "moj comp" ionako prebrz da vidim ikakvu razliku.jedino što vidim, je da u control planelu na general stranici, sad stoji sp3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
http://www.bug.hr/vijesti/index.asp?id=87371 show se nastavlja iako kolko pratim ovih dana buku oko sp3 većina zapravo nije imala nikakvih problema i ta ista većina tvrdi da im se windowsi brže bootaju pa čak i rade... uključujući i mene... |
![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
EMP moderator
|
Meni se boota jednako brzo kao SP2, a rad je možda za nijansu brži...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
SP3 rušenje xp-a
Jedan zanimljiv članak sa Bug-a http://www.bug.hr/vijesti/index.asp?id=87371 Ono super, zbog alertpaya sam morao instalirati SP3, al za sad se ništa ne ruši, nadam se da će tak i ostati ![]() EDIT: nisam vidio da ima već podugačka tema o XP3. Molim obrisati.
Svi elektronički uređaji rade na bijeli dim! Kad dim izađe uređaj više ne radi!!! Zadnje izmijenjeno od: Matt. 12.05.2008. u 12:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Kod mene isto sve uredno šljaka. Osjećam u radu i bootanju da je brži, a i mreža mi je stabilnija, imam bolji link.
![]() |
#171 |
dark paradise
Datum registracije: Sep 2007
|
Mali problem sa Win xp sp3
Problem iako jednostavan nemam pojma kako ga riješti! Znači klik na My Computer, otvara se window My Computer i onda ono kaj me muči je da su nestale ikone i text od file, view, tools,back,....i sve druge icone (u svim windowsima). Pa kak da ih vratim jerbo nisam pronašao odgovor..... ![]() ![]() Sorry ak ima već negdje al nisam nabasao jer možda nisam dobar upit složio... ![]() Hmm najverojatnije bi ti pomogao system restore kao što i je! ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Enter Sandman. 16.05.2008. u 15:59. Razlog: Odgovor na postavljeno pitanje! |
![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Registered User
Datum registracije: May 2008
|
Da, iz jednostavnog razloga što SP3 sadrži security update-e i hotfixeve izdane do dana izdavanja samog service packa. To bi samo po sebi trebalo biti dovoljan razlog. Neki još spominju i povećanje brzine do 10% što osobno nisam primjetio, no to je opet subjektivno. Problemi oko instalacije su mogući, ali sve se može rješiti ![]() Za više informacija pogledaj: http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en |
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Glavni Hončo
Datum registracije: Mar 2008
Lokacija: It's night, you are alone, you hear a sound, that's me.
|
Na update.microsoft stranici, pod recomended updates mi nudi: Windows XP Service Pack 3 (KB936929), ali samo 66.9 mb. Ne kužim neki dan je bilo 300 i nešto mb. |
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Glavni Hončo
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
EMP moderator
|
Vjerojatno si u međuvremenu poskidao neke hotfixeve koji su već sami po sebi uključeni u SP3 pa si sad skinuo samo ostatak packa koji nemaš.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Guest
|
Evo,stavio,i za sada sve isti vrag...ništa ne osjetim,ali dobro-dati ćemo mu malo vremena da pokaže šta može ![]() Moram još i sa slabijom kantom probati.Ona bi,navodno,trebala više profitirati,ako sam dobro shvatio... |
![]() |
![]() |
#179 |
Glavni Hončo
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Registered User
Datum registracije: May 2008
|
Ukoliko već imaš na svom kompu instaliran SP2 i ideš na Windows Update, SP3 će ti biti 66+ MB. A ako ideš na full download cijelog SP3-a (dakle ne Windows Update svojeg postojećeg sustava) on u sebi sadrži kumulativno i SP2 pa će ti download biti preko 330 MB. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|