|
![]() |
#1291 |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Piratstvo je problem jer su izdavačke tvrtke pohlepne kapitalističke nemani. Osim piratstva, posljedica njihova djelovanja su i usrane, najčešće multiplatformske igre koje prosječnog igrača sa IQ-om iznad 70 ne mogu zadržati uza se ni pola sata. I tko bi normalan onda dao 400 kn za takav isprdak? A da ne spominjem samu cijenu od 400 kn. Zapakirajte ih u najobičniju plastičnu kutiju, stavite cijenu od 50-100 kn pa da vidimo stopu piratizacije onda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1292 |
Banned
Datum registracije: Mar 2008
|
isuse koje gluposti ste nabacali da je to strašno ![]() anway..netko je napisao da je na xbox samo jedan te isti engine da je to smeće. Šališ se...ajde pogledaj sad igre na pc i koliko ima engina i koji engine radi stalno.I sad zamisli da se samo taj engine uzme i poboljšava i poboljšava... neznam ali čim keša dobijem XBOX360 je u mojim rukama kad ps3 nitko još nije heknuo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1293 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
Ovak imam problem odnosno nemogu instalirati patch ni natural mod. Igra je bila instalirana i onda je uslijedio reinstal wina i crysisa mi nema u sekciji add or remove programs i kad pokusam instalirat patch kaze mi da nemre naci program za koji instalira patch.Pa dali se to moze nekako rijesit,da ga komp prepozna?ili mi je jedini nacin reinstal,a nazalost nemam cd!!!!!! Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#1295 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
katastrofa level tak sam i ja satima pokušavao preći i svaki dan jedno sat-dva se napucavam i jednostavno ne vidim izlaza, samo rokam iz svega sto imam a oni samo dolaze, na kraju sam ih morao tući puškom ![]() i poludim jedan dan i samo proletim cijeli level bez da sam ih 10ak ubio (ako i tolko ![]() samo sam pičio ravno i zabijao se u zidove, niš ne kužim di bi se moglo proći i konačno me ono usisalo i izbacilo van ![]() do tog dijela sa zero gravity je igra predobra, poslije tog levela (skupa sa njim) katastrofa
![]() |
#1297 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1300 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Instalirao Crysis (maniac mod) ali prije toga sam morao pobrisati folder(gdje igra sprema sejvove) i naravno sve ispočetka da bi mod radio. Igra je dobila na akciji i samim početkom (hrpu neprijatelja i gdje god se okreneš ima ih barem 5x više nego u normalnoj igri) što naravno povečava težinu ali i donosi više "krvi" ![]() netko zna. Isplati se instalirati i probati ![]() Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#1301 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
ovdje moras dodati install path ...itd http://www.crymod.com/attachment.php...03f7e740ec7dce |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1303 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
jao... ja o5 na mukama.. kak da ubijem ono ogromno cudoviste na zadnjem nivou ? nikak neide :S pucao sam dugo po njemu, i sve to , al kad stavim ono oruzje svejedno pise : no target locked |
![]() |
![]() |
![]() |
#1304 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
![]() |
#1306 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
evo samo da stavim ovo na sto sam neletio danas neznam jeli to vec bilo tu ili nije ali evo Full DX10 effect in Crysis using DX9 rendering path http://mpan3.homeip.net/crysis stvarno jednostavno da jednostavnije nemoze biti i radi sto je najbolje a ja se odoh igrati dalje |
![]() |
![]() |
![]() |
#1307 |
|
samo moraš pucati po njemu, i najbolje se sakriti tamo di su olupine na palubi i ima "prepolovljeni" helić, pa se možeš sakriti u njemu nema druge nego rokati po njemu ono nuklearno oružje ti treba 5 sekundi prije kraja da zašiješ nuklearku u pakšu mothershipa ![]()
![]() |
#1309 |
|
Ne brini, taj gad sve jako naživcira Kad sam ja došao do njega i nisam ga uspio iz prvih 100 puta, poslao sam igru u 3 lijepe Nakon mjesec i pol me puknulo da bi ju mogo završiti kad sam već na kraju i ucmekao tu kmicu ![]() Iskreno, igru sam prošao samo da ju skinem sa ..... , mada po meni nije vrijedna prelaženja kad se dođe do onog zero-gravity stanja Za tu paukoliku kmicu vrijedi samo jedno: rokaj, rokaj i onda nakon toga, još malo rokaj Sakriješ se u taj helić i on ti tamo ne može ništa, uzmeš gauss rifle, minigun i rocket launcher Izviriš sa gaussom, pukneš i vratiš se u helić da reloadaš, i tako dok ga ne istrošiš onda tako sa raketama, kojih, fala bogu pa ima na palubi
![]() |
#1310 |
Spam Witch
Datum registracije: Aug 2006
|
Prilično loša igra imo, realnost je uber ... ne realna, daj fakat ono, pripičkam nekog običnog vojnika direkt sa rocketom, lik se spička na zemlju, digne se, otrese prašinu i poćne vikat: Keer him, Keer him ... i opet krene na mene. Kao što su neki već i rekli u vezi standardnijih oružja tipa "kalašnjikov", ispucam 2 hebena šanžera u lika a ovaj još uvijek živ. A s druge strane opet, frikin elijeni one glupe hobotnice or some šit, hebena hobotnica na početku rastrga masu ljudi i pol tvog tima (malo pretjerivanja uvijek dobro dodje :P) dok se kasnije, ti, boriš protiv njih jedno cca 290856295762 odjednom i niti jedna hobotnica da ti se približi. WTF? Šta je pičkice ... bojite se haa ... Jedina stvar koja mi se fakat svidja jest grafa doduse mogao bih dodati tu i samu ideju o Nanosuit powerima koji su zanimljivo smišljeni ali ne uvijek i previše korisni, izuzev par situacija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1311 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1315 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1316 |
Banned
|
Uglavnom,unistis ono prvo đubre,onda doleti brod e onda unistis turrete pa ova pusti neku frekvu kroz te i onda se spusti prvi lijevi stit,uzmes TAC cekaj da locka i ispalis i tak s 3 stita i nakraju dok se vine u zrak i kad si ispod njega,uzmi bazuku i razvali otvor te opet lockaj s TAC-om i uvali raketu i GAME OVER ![]() E da instaliro natural mod grafika je do bolesna svima koji imaju malo jace kartice preporucam natural mod!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1318 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
tocnije na koju verziju igre? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1319 |
Banned
|
Ovak prvo puknes 1.2 patch i onda natural mod 2.2 evo sad cu hostat jendnu slikicu pa da vidis kak to izgleda... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1320 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Ja sa svojom konfiguracijom mogu igrati Crysis samo na Medium, kada stavim na High, odnosno na Very High odmah počinje laggati i nije moguće igrati... Neznam kako je kod vas, ali eto tako je kod mene... Na kojim postavkama vi igrate Crysis? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|