|
![]() |
#601 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Nikako ne ide na G80. |
![]() |
![]() |
![]() |
#603 |
Arroyo settler
Datum registracije: Aug 2006
|
Evo dobio sam module koji idu na S1/2 maknuo 12cm vent. stavio module i prezadovoljan sam i temp iste kao i s 12cm ventom.Module sam stavio na 5v i temp su 29/30 idle a 39/41 full load.Najbolji kuler za grafe definitivno ![]()
![]() |
#606 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2006
|
Danas sam stavio S1 na graficku.. i imam feeling da su mi temperature mozda mrvu previsoke(nego ocekivano). Stavio sam ga na evega 7800gt. kada starta grije se na 40 sto brzo naraste na 45 (i tako radi u idle-u). (grijanju isto pomaze mali zujavac od dfi-a ispod njega). No kada pokrenem npr. Oblivion, temperatura skoci na 64. (imao sam feeling da ce mi S1 moci pasivno hladiti na barem maks 59). Iskreno nisam imao nigdje za usporediti na netu temperature pa pitam ovdje. Moguce dok sam namontiravao(pogađao rupice za šarafe)g grafičku na cooler da sam malo šarao sa onom termalnom pastom koja je na samom cooleru. Pa moguce da mi termalna pasta ne drži kako spada. Zadnje izmijenjeno od: ilkec. 30.04.2008. u 18:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#608 | |
Registered User
|
Citiraj:
Da, pasivan je. nis morati cu jos probati staviti jedan vent da puse bocno po njemu (nemam mjesta za staviti ga odmah na cooler), pa vidjeti kolike ce onda biti temperature. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#610 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#611 |
Registered User
|
Slazem se... no volim vidjeti malo hladnije temperature.. no sada me malo muci nes.. maknuo sam zujavca sa northbridga(dfi lanparty). i kako nije sve islo po planu... zavrsio sam tako da sam prekopcao graficku u nizi utor, dok ne nadjem vremena srediti hr-05 sli da drzi kako spada i da mi mutavi sarafi ne smetaju za graficku. E sada su mi se temperature popele na 58 stupnjeva na idle!!? na grafickoj. sada jel sam nesto pomaknuo dok sam prekapcao(zato kaj sam drzao za hladnjak a ne za graficku ili nes??) ili ono malo zraka sto je pirkalo po njoj (od ulaznog 80mm venta) je bilo dosta da ga ohladi za 13 supnjeva?! stime da mi je kuciste otvoreno trenutno. no da se nesto pomaknulo(ili da se nekako heatsink uspio odljepiti od chipa na grafickoj) sumnjam da bi sam accelero bio toliko vruc na dodir. |
![]() |
![]() |
![]() |
#613 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
meni je obrnut problem..s1 mi se dodiruje s hr-05(tj. zaglavljeni su jedno na drugo), pa mi temp sa normalnih <50 raste na preko 60(na maticnoj) u loadu, posto oba 2 prenose toplinu jedno na drugog, pa sam bio prisiljen staviti jedan vent od 92 koji se nasao pri ruci da normaliziram temperature.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#614 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#615 |
Registered User
|
Da, kada je hr05 okrenut prema dole.. onda se dodiruju.. zato sam ga okrenuo prema gore. tj. da je iza graficke. (no to ce biti problem, kada stavim veci heatsink na proc), tako da cu i ja savijati hr05. no trenutni problem su mi previsoki sarafi. jer mi je graficka predugacka.. i malo je nakosen taj saraf.. terbam se poigrati sa time.. no kada nadjem vremena.. sada neka bude kako je, @Panzer Cime si savijao heatpipove, i kolko jako se moze to savijati a da ne pukne negdje? I jel imas kakve slike mozda? Zadnje izmijenjeno od: ilkec. 04.05.2008. u 12:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#616 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Ja sam na 8800 gts 640 namontirao Accelero EX 8800.Ima tri vent ali su stvarno tihi,kod mene su na automatski idle 60% load 100%.Tiše rade nego original vent. Temp. prije idle 59-60C sada 44-45C, load prije 72-75C sada nisam vidio više od 50C. Jedino što treba paziti je dužina,dugi je valjda isto kao i 8800 gtx.Pošto je moja kartica krača stoji van jedno 6-7cm. |
![]() |
![]() |
![]() |
#617 |
Spam Witch
|
Buduci da nisam jos kupio S1 molio bih nekoga da mi kaze kolika je tocno visina onih malih pasivaca sto se stavljaju na memoriju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#618 |
.
|
Visina pasivaca za memoriju je 0.9cm. |
![]() |
![]() |
![]() |
#619 |
Spam Witch
|
Super, hvala na infu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#623 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ja sam stavio u kuteve malo trenutnog ljepila i to sad tako stoji iako na dodir nisu previše vrući...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#625 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
Što bi bilo bolje: - sapphire 3870 ultimate DDR4 - neka 3870 (vjerojatno DDR3 posto su 150kn jeftinije) + accelero S1 Brine me malo kod ultimate što je radijator s gornje strane, a ninja je dosta velika pa neznam hoce li stat jos i ventilator izmedu ninje i radijatora. Na stranim forumima sam citao i ekipa uglavnom pise da je DDR4 dosta bolja nego DDR3, a neke review-e i testove sa 3870 DDR3 i 3870 DDR4 nisam uspio naci... |
![]() |
![]() |
![]() |
#626 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Ja bi uzeo DDR3 i S1. DDR4 je donio nešto veći OC potencijal memorije i veće latencije,mislim da su razlike u testovima zanemarive. |
![]() |
![]() |
![]() |
#627 | |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() To bih ja uzeo, a i sa S1 je 1200kn ukupno. ![]() Al kad onda pogledaš...za 1300kn imaš 8800 GTS 512 ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#628 |
Fucking idioT
|
Pitanje... gdje mogu naći S1 za kupit i da ih imaju na stanju?
When did I realize I was God? Well, I was praying and I suddenly realized I was talking to myself. "A low dropout voltage regulator circuit with non-Miller frequency compensation is provided." - tko zna zna." |
![]() |
![]() |
![]() |
#629 |
DJ_Darude kicks ass...
Datum registracije: Dec 2007
|
![]() |
#630 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
...
Citiraj:
ma vjerojatno cu i uzimat tu safirku i accelero ali taj accelero nikako da stigne ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|