|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
(riješeno) Pomoć oko izvlačenja podataka molim
napravio sam veliku glupost a to je da sam prekinuo partition magic na pola posla... i naravno nije mi htio više dići win nego izbacivao blue screen... ja sam izvadio taj disk i ubacio u svoj komp ... ušao sam normalno u disk ali ko za peh neće mi otvoriti documents&settings->user gdje su svi podaci kaže access denied ...neke podatke sam izvukao pomoću volkov komandera iz dosa ali to je stvarno presporo i nisam ih uspio prebaciti sve. molim bilo kakav savjet!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Meni je dobro rjesenje uvijek bila ova linux distribucija. ![]() Samo moras imati neku FAT32 particiju na koju ces kopirati podatke sa stare NTFS particije, posto slax ne moze pisati na NTFS particiju (moze samo citati s nje). I bez brige, moze kopirati zasticene fajlove za koje ti windowsi izbacuju access denied. ![]() Zadnje izmijenjeno od: 1v4n. 19.05.2008. u 16:51. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
kakva linux distribucija? kakav slax? ... pojasni malo molim te ... kako da kopiram podatke kad uopće nemogu do njih (iz windowsa) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
SKini Hiren's Boot CD i na njemu ćeš naći dosta alata za takve stvari (GetDataBack , Easy Recovery,...).
![]() |
#5 |
Premium
|
imam hiren's ... al u dosu to prebacivanje ide presporo i neće prebacit sve podatke... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
Kada skines taj .iso fajl (189 MB) sprzi ga na cd, recimo u neri odes na burn image. Sada imas boot cd. Restartaj komp i slax ce ti se pokrenut sam. Nema instalacije, svaki put se pokrece sa cd-a. Sada trebas naci taj disk sa podacima koje trebas vratiti i samo copy/paste na neku FAT32 particiju (pazi samo da je dovoljno velika). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
imam knopix... jel može s tim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
http://www.hiren.info/pages/bootcd
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
@coconut: Koristio sam nesto takvo preko DOS-a i uopce nisam bio zadovoljan. Kopiralo mi je samo neke fajlove i imena su bila skracena u onaj stari format imena do 8 znakova. Sve u svemu dosta jadno kad se pogleda (jednostavnija) alternativa. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
samo da znate ...problem sam rješio tako što sam u win promjenio preoperties->security->add->upisao sebe kao korisnika ->enter advanced->owner->uključio "replace owner..." ->OK i to je to ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|