|
![]() |
#1 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
![]() znači tražim kutije za DVD-e (jednostruke) - prozirne i sa onom folijom gore ("navlakom") što kvalitetnije, tražio sam u TechoMax-u u KingCrossu i Ipercoop-u ali tamo neki stvarno jadni - niš koristi, pa pitam ima di za kupit baš kvalitetne (odnosno kakve sad imam samo par) koji su zbilja kvalitetni ali su kolko se sjećam bili i dosta skupi ![]() puno hvala ![]() EDIT: može i ak neko ima viška pa da mi pošalje poštom a ja njemu prikladnu cijenu ![]() Zadnje izmijenjeno od: svebee. 10.02.2007. u 16:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
zagreb, harambašićeva ulica, haustor prek puta zagrebačke banke na maksimirskoj. dućan je na kraju haustora, veličine jedno 9 kvadrata. tu uvijek kupujem kutije za devedeje a bogme i devedeje same. najjeftinij su, rinfuzna prodaja. imaju te kutije kakve tražiš. btw, zovu se infoplus. www.infoplus.hr
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
tnx. evo kupio 10-ak kutija - i mogu reć da su ove za 1 DVD odlične kvalitete - još bolje od mojih sadašnjih ![]() ![]() ![]() p.s. al su bome i skupi... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
zloČesta maČka
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
4K FTW
|
ubacujem se u topik, tražim folije, plastične prozirne omotnice za CD/DVDe. dosad sam kupovao u jednom dućanu u rijeci, kutiju od 40 komada za 20km, ali ih više nema. u kutije se dobivao i papir pa se izrezao škarama i dobivale trakice za naziv. SLIKE: ![]() ![]() ako tko zna gdje ih ima u rijeci za kupiti (ili neki dućani iz drugih gradova pa da kupim poštom ili preko frenda) neka pliz javi |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nedavno kupio u Pevecu prozirne plastične omotnice (100kom za 40kn), ali ne ovakve kakve su na slici nego kao one za dvd-e u IT časopisima (Bug, PCChip,...). MIslim da se takvih može još naći u kvarku i vemulju. http://www.vemil.hr/Cjenik.aspx#Grp2...ediji&c=C20107 #20747, 1310019, 1310161
![]() |
#7 | |
4K FTW
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Ostao mi je na drugom dijelu grada rano jutros mobac i PDA pa sam bespomocan za brojeve. Ali nazovi MakroMikro (ducan Ilica) i trazi Ivanu. Najbolje da na mail posaljes sliku da vidi, ona 99% zna tko ih ima. Otkako je Lifov Kvark postao velesila za pro CD/DVD presuru... vrlo lako da i oni imaju u svojoj ponudi te omote. Eh da, deder mi reci jesi li negdje vidjao one moje Opera 4x kutije? Nas novi deckich se fino uhodao i prebolio je one pocetne probleme. Zovem ga za dan-dva, da mi vide na skladistu mogu li nabaviti opere ali zapakirane i sigurno neosakacene. Sve sto imaju na policama je defektno. Nemozes ih uopce glatko otvarati-zatvarati! Sami ulosci doslovno ispadaju po jednoj strani, tu da ubacim omot nema sanse da ne izleti. Strasno, a prodaje se kao novo. Nisu ni oni zadovoljni, ali takve im salju. Doduse, cisto sumnjam da itko te omote uopce i kupuje u toj kolicini osim mene. Ako se ispostavi da su ovi na skladistu isto chesma... onda zbilja moram znati gdje se mogu naci a da nisu defektni? 8 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() |
#10 | |
4K FTW
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
Datum registracije: May 2008
|
Da ne otvaram novu temu... Jel mi moze netko pomoci u vezi ovoga? http://forum.hr/showthread.php?p=14233242#post14233242 Hvala unaprijed! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
U isti sam otisao preporukom fanATIk koji me uputi kako imaju isto OperaBox 4x omote. Bogme imaju ih ali jednako osakacene kao u InfoPlusu! Za ne vjerovati da nesto sto kao novo stoji na policama je skart roba. Svaki 2-gi ispada, klima se, kao da je od nekog vlasnika koji ih je iz sobe nakon 10 godina koristenja istresao u ducan na policu. Srecom (nesrecom) u Euronicsu ne skidaju naljepnice od proizvodjaca, pa sam saznao ime tog velemajstora plastike : Kvark ![]() Od preko 100 komada koji su danas bili na policama, jedva sam 25 komada uspio sloziti da budu prihvatljivi kao novi! Sve ostalo se raspada. http://shrani.si/?1n/dl/2EJ87Qew/001.jpg Pitam se tko je ovdje ludji? Kvark koji to lifra ili ducani koji to placaju kad preuzimaju robu? Pa tko bi normalan uopce ovaj skart mogao uzeti u ducan pod novo? Kad bi vani Kvark poslao nekome ovakvo smece... za koliko sati bi mu sva roba bila vracena nazad? Ono nije prodaja viskova ili ostecene robe... doslovno smetje ! Ali birati se nemoze bolje ![]() 8 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Da ne otvaram temu... Ima li kod nas za kupiti kutija za CD sa bijelim trayem: http://www.deltamedia.com/images/ite...TRAY-WHITE.jpg Ne slim kutije jer mi treba mjesto za cover i sa zadnje strane. Nekada davno sam kupovao Sony DVD-e u kompletu s takvom kutijom (bili su skupi bome), a danas mi je ostala jedna takva samo sam nekako uspio slomiti one okrugle držače CDa u sredini. Treba mi za poklon i mora biti bijela :\ Svaki info dobrodošao.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|