|
![]() |
#271 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Pa mogel si umjesto linka za direktno učitavanje skopirati link za thumbnails. Slike bi ti ostale iste veličine/kvalitete, samo kaj bi ljudi trebli kliknuti na njih da vide kaj je na stvari. |
![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#273 | |
Premium
|
Citiraj:
Problem: http://boris.fesb.hr/gpu3.jpg |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
![]() |
#277 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2008
|
SLI (ne snalazim se)
ovako zanima me imam gainwar blis 9600 gt i sada imam jednu primamnjiv ponudu za gigabyte 9600gt dali ce one dobro raditi u sli? eto hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
khm...da.... nadam se da znaš da li tvoja ploča ima chipset koji podržava SLI, NHF al ima svakakvih koji dolaze na forum s banalnim pitanjima...ako ima trebalo bi radit EDIT: vidi fraza "banalno pitanje" ima više značenja ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: timmy. 26.07.2008. u 18:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Radit će pod uvijetom da imas na maticni podrsku za SLI i da rade na istim taktovima, ja sam probao uparit Gigabyte gf8600gt i POV 8600gt na razlicitim taktovima pak sam dobio sve puno artefakata, kad sam izjednacio taktove sve je radilo normalno.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Registered User
|
imam nforce i podrsku za 1x 16x pce i 2x 8x pce |
![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
a o kojoj tocno ploci se radi ? koji model i koji brand ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Molim te da ispuniš i aktiviraš opciju moj komp prije nego tražiš pomoć jer ovako puno vremena ode na igru pokvarenog telefona i ispitivanje koje komponente imaš
![]() |
#287 |
Registered User
|
msi platinum p7n je ploca znam da podrzava sli al nisam znao dali ce biti kompatibilne graficke |
![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Premium
|
![]() imam problem - koristim SLI u igrama. U nekima (npr. Team Fortress 2...) radi savršeno, dok u nekima (npr. Company of Heroes: Oposing Fronts, Lost Planet: Extreme Condition...) se javljaju one crte po ekranu - pojavljuju se random, ponekada ih je ekran pun, a ponekada niti jedne(screenshot). stavio sam zadnje nForce drivere, igre su do kraja updateane i radi se o originalima (da bude još gore - CoH:OP je isporučena sa grafičkom karticom u bundleu, a ne radi dobro ![]() Koristim Windows XP do kraja updateane (sa SP3), 32 bitnu verziju, kompletnu listu hardwera za računalo na kojem imam problem možete pogledati u potpisu pod "Gaming rig".
![]() |
#290 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
Hmmm ja bi na tvom mjestu za pocetak,istestiro svih 5 proslih drivera(najnovijih)ili probo physx drivere u kojima je omogucena obrada fizike putem gpu-a,naravno da podrzavaju SLi,a ak to ne upali probaj prijeci na Vistu,ona nije losa po pitanju SLi-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Premium
|
instaliral sam physx za NVIDIA 9800GTX kartice i moram reći da ne vidim promjenu. Nevezano uz instalaciju physx drivera za NVIDIA GPU - da stvar bude gora, čini mi se da s uključenim SLI u CoH:OF imam slabije performanse nego s jednom karticom ![]()
![]() |
#293 |
Premium
|
evo, probal sam i ovo - driveri 175.16 rade nešto bolje - nema više TOLIKO smetnji, iako se pojave tu i tam, a ni performanse više nisu totalna katastrofa u SLI-u... al nadam se da neću zapet s tom starijom verzijom drivera zauvijek :/ nisam probao s Omeginim driverima jer su temeljeni na još starijoj verziji froceware-a ako neko ima još neku ideju ili zna nešto što bi moglo pomoći, please - keep it coming; jer ovo nije "rješenje" koje bih želio zadržati kao trajno glupo mi je da SLI s najnovijim driverima u Crysisu i Team Fortress 2 radi savršeno, i nema nikakvog trzanja, a detalji su na max, dok u nekim drugim igrama su performanse koma, a ovih titrajućih crtica šuma striborova :P...
![]() |
#294 |
Premium
|
foolding@GPU - SLI
Da li radi SLI sa ovom aplikacijom? Susjed ima 8800 ultre u SLI i perfomance mu je oko 800-900ns/day. Ja imam 8800 gts 640 i meni je oko 350ns/day. Nebi reko da je ultra 2x brza. Gledo sam po googlu, ono sta sam naso su diskusije od 2-3 mjesec unazad gdje nije bilo supporta za SLI. BTW mozete se joinat u team croatia (892) ako zelite pomoc znanstvenicima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Guest
Datum registracije: Jul 2008
|
Probao sam to, al to ždere 50% i više procesora... Po meni je to samo tiho mrcvarenje mog računala i mog diska... Ne treba mi to... Znanstvenicima je plaćeno, a neću ni ja biti ničji magarac za 0kn... Amen... |
![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Neznam kaj te buni... Ti imaš 350 dvije ultre imaju 800 jedna ima vjerojatno oko 60% toga (ako podržava SLI na nekoj standardnoj razini) dakle oko 500 i time je oko 40% jača od tvoje grafe... U čemu je problem?
![]() |
#300 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|