|
![]() |
#31 |
....
Datum registracije: Apr 2008
|
evo dečki ADM-a su mi izašli u susret, pa ce nešto oni smisliti, također rekli su da ako nema solucije da će mi zamjeniti napajanje sa nekim u istom rangu cijene. Velika 5-ca za ADM ![]() Edit : Ovo je samo natuknica, da netreba vjerovati da cete dobiti 8 pin napajanje uz grafu kako sam ja mislio, te se treba osloniti na dobro napajanje |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Poboljsana verzija
Datum registracije: Apr 2007
|
Evo da se prikljucim temi.Meni bi zanimalo gdje se kod nas moze nabaviti ovo: http://www.performance-pcs.com/catal...oducts_id=3204 Treba mi jer fortron ima samo 4 pinski konektor ,a preporuca se da se na plocu spoji 8 pinski konektor.Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Čekaj malo - netko je pokupio adapter iz bundlea grafe tj. onaj koji si trebao dobiti, i umjesto njega ti daju novo napajanje. Stvarno ne razumijem tu logiku. Ako na stranicama proizvođača stoji da je dotični adapter u bundleu, ja bi inzistirao da mi daju novu grafu koja ima taj adapter u bundleu.
![]() |
#35 |
....
Datum registracije: Apr 2008
|
Naime.. nitko osim evge ne daje taj adapter, koliko ja znam cak ni xfx (mozda grijesim), ja sam svoju 9800gx2 MSI, uzeo sam 6pin adapter,malo sam prerezao izolirku zalemio jos dvije zice i ubacio u dodatna dva pin-a. radi prva liga, ako nekome treba detaljno objasniti neka posta ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|