|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
A gle samo pirata u ovoj temi. Bubba, DaNiJ3L ![]() Sve će vas BSA ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
sutra vijest u bugu: sniženje cijena noževa, porast broja ubojstava; zaključak: proizvođači noževa krivi za ubojstva. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
ma zaboli mene :beeep: za BSA i ZAMP ![]() slijedeci tjedan cu kupit charlie oscar delta i obrisat rimskog cara i rijesit taj problem za sva vremena to cu uradit jer je tako ispravno, a ne jer su te dvije (ZAMP sam uzeo jer nikad necu preboliti namete na raznorazne memorije i memorijske uredjaje - YEBO VAS CAJKE KOJE SNIMATE MOJIM NOVCEM ) "organizacije" meni prijetnja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig. nažalost u slučaju zampa mi kopamo |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
..kad se spominje zamp..pa mi placamo piratske kopije severine..u biti piratstvo u hrvatskoj ne postoji jer smo mi sve to platili. U-u..idem skinut novu Jasnu Zlokić..
![]() |
#39 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
![]() |
#41 | |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#45 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
hmn pa mogla bi se povuci neka rasprava dali mi ustvari ISTA piratiziramo ako placamo dodatne namete na cd-e, dvd-e mem kartice i slicno...
![]() |
#46 | |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
A sad linux ili win ....... Praksa je pokazala 99.985342 % ljudi koji kupe free dos dan kasnije imaju win ilegalis.... ![]() Šalu na stranu brojke im neštimaju jer po ovome znaći 50% softvera je legalno što je glupost. Win , adobe , studiomax , photoshop pa to svaki drugi korisnik ima , znaći svaki 4. bi imo original pa onda bi hrvati bili super bogata nacija jer za pune verzije tih par programa možeš auto uzet.... bolje polovno znaći računica je vjerojatno 80% ilegalnih i to svi skuplji a ovo 20 legalnih ako je došlo s kompom ili grafom ![]()
![]() |
![]() |
#48 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Ja mislim da su samo uključivali tvrtke u to istraživanje, a njih bome dosta ima origigi. Inache što se mene tiče, windoze bi platio samo da mi daju ono OEM izdanje uz komp,ali ovak posebno da kupujem to je preskupo. Naravno mišljenja sam da ljudi koji zarađuju preko piratskih programa, bi trebali kupiti licencu. No npr. ako ja želim naučiti Autocad a neznam ga, nisam lud da ga platim dok ne postanem CAD majstor. Inache skoro sve igre što igram online(od SPa tu je jedino HalfLife serijal iznimka) imam origigi, i zbilja mi nije žao dat novce za igru koja zbilja vrijedi.
![]() |
#49 | |
Premium
|
Citiraj:
Zato većina razumnih firmi ima licence za studente iliti educational. Čak i kad nisu kod nas dostupne par normalnih mailova i eto je ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Spam Witch
Datum registracije: Aug 2006
|
Koji ste vi ljudi pirati ... ja sve imam original ... evo cak cu postat i proof da koristim samo oriđiđi cedeje ... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Spam Witch
Datum registracije: Aug 2006
|
Toco aj nemoj lagat ... imam d2 + lod original cedeje, wow ne igram vise a i cde sam potrgao i bacio u smece ... usrani wow. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|