|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
HDMI "Ulaz" na DVD Playeru ili Recieveru
Pozdrav, Grafička 9800GX2 ima samo HDMI izlaz (te 2 DVI). Imam u sobi običan TV 72cm, te ne planiram još bar sljedećih 3-6mj uzimati LCD. Dali postoji kakav DVD player ili uređaj koji na sebi ima HDMI "in" kako bi spojio grafu na njega, te iz njega reproducirao sliku na TV (koji ima SCART i Composite ulaz). Nadam se da još ima spasa ![]()
![]() |
#2 |
Premium
|
Do 1000,00kn ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Imas Quadro za sitan novac. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Preciznosti molim, Quadro što? LCD, Usisivač, Telefon, Televizor, DVD, MP3...
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
DVD Playeri ti nemaju ulaz nego samo izlaz dok skuplji reciveri imaju i ulaz i izlaz, tako da bi mogao spojiti sa graficke na reciver a sa njega na tv sa kompozitnim ili s videom zavisi sta sve ima.
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Jedna od varijanti je DVI > RGB (SCART) kabel uz nekoliko uvjeta: - da na kartici DVI ima aktivne analogne izlaze (najvjerojatnije ima) - na tv - u funkcionalan RGB u SCART - u - kad nađeš / posudiš / napraviš / kupiš kabel, u postavkama drajvera postavit odgovarajuće postavke. http://pinouts.ru/Video/dvi_pinout.shtml http://pinouts.ru/Home/Scart_pinout.shtml Druga opcija, poviše spomenuta, da "prođeš" kroz AV Reciver (pazi nemaju svi tu mogućnost). |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Iz Vemila mi rekoše da recieveri nemaju down scalling mod u sebi što meni treba da prebacim sliku u PAL mod. Recieveri koji oni imaju u ponudi to ne mogu napraviti, te meni treba profesionalni uređaj za video editiranje. Dakako, kažu da je to za običnog korisnika neisplativo, i da ću bolje proći kupim li LCD TV. Ništa, moram nać VGA 2 SCART... ![]()
![]() |
|
|