|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Kako spojiti vent
Imam jednostavno pitanje - kupio sam u Vemilu vent za kućište Glacial Tech GT8025. Imam na njemu konektor za napajanje od 3 pina i imam onaj konektor kojim se napajaju hardovi i optički pogoni - onaj bjeli, samo što ovaj ima dva pina. Moje pitanje je da li se spajaju oba konektora ili samo jedan od njih? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Samo jedan, ovisi koliko brz i glasan vent želiš. Spoji prvo na jedan i provjeri jel ti paše tako, pa onda na drugi
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
ajd pogodi ![]() edit: nisam ja da ne bude zabune ![]() Zadnje izmijenjeno od: Crash009. 14.05.2008. u 21:32. Razlog: :D |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
najbolje naučiš na pogreškama,zbilja neznam na koji način možeš vent spaliti.......ja sam ga vrtio i na 30V i ništa mu nije a u zadnjih 10god sam spalio matičnu 2procesora 2graf 2harda,napajanje i malo ramova...i monitor mi je explodirao pa se ne žalim hehe |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
OMG reci da se šališ... ![]() Ja sam spalio od kad sam na PCu (sredina 90ih) ukupno jednu grafu (namjerno jer sam joj frljio memoriju pa je otegla od pregrijavanja) i jednu ploču za 486 kad sam krivo prepikao jumpere i to u skoro 15g... I nije mi jasno kako si uspio ubit monitor hebate... ![]()
![]() |
#14 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Meni dosada, od 1995. godine, odapeo samo jedan Maxtor 30GB i jedan Conextant 56K modem od groma ![]() Stvarno nevjerovatno kako uspjeti u spaljivanju toliko komponenti kao ovaj lik gore. Genije. Mora da je spojio 220V na 110V LoL. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Gle ja ne računam "višu silu" u crkavanju, crknulo je meni dosta toga ali "samo od sebe", bez klokanja modanja i sl, posebno je bilo izraženo dok sam još morao polovne stvari kupovati (nije bilo para), kad sam prešao uglavnom na "novo iz dućana" režim daleko se smanjio broj problema, zapravo od onda mi je crkao samo jedan modem i ovaj LCD kaj je puknuo prošli tjedan (koji je isto bio polovni ali je već i bio star jbga) i ništa drugo...
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
proc su mi otišli zbig overcloca-podrazumjeva se ram memorija isto sa graf je bio problem komp se stalno resetirao bla bla nosim ju na servis da bi na kraju vent zablokirao i pola kond je popucalo na njoj-kako se je skadilo hehe,napajanje zbog nekih problema u mreži previše oscilacija prilikom uključivanja kad je nestalo struje-sad imam ups a monitor neznam ni sam,radio sam na 2monitora na jednom je bio videopoziv od msn na drugom igra i samo sam išao minimizati poziv ekran se zacrnio i iz crtA se zdimilo.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|