|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
kad vise nisam znao kaj cu napravio i to.. samo kaj sam na drugi izlaz stavio dvi to vga adapter i bacio monitor na analog... ista stvar... sad idem probat s jednim keksom od meme pa da vidimo kaj ce bit... kolko citam po stranim forumima BSOD IRQ NOT LESS OR EQUAL ima veze s ramom... |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Jbga ako sve ne probas neces znat uzrok.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
PizzoZder
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
|
evo izvadio jedan keks i igrao cod4 oko pola sata-45 minuta bez problema... prije je to bilo nezamislivo... buraz ce sad nastavit s assasinsom testirat... molim se da sam nasao problem.. vec mi je dosta 3 dana zahebancije... |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | ||
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Mislim da je 78C za 8400 stock puno previše... Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
PizzoZder
|
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Premium
|
Kad vise nisam znao sto cu izvadio sam jedan keks rama i komp je radio normalno.. Assasins igrao bez crashanja i po dva sata, cod4 isto tako... Sa dva keksa mi je to bilo nemoguce... Danas sam stavio samo ovaj keks za kojeg sam sumnjao da je otisao i opet radi normalno... Cim stavim dva zajedno pocinju crashovi... Otici cu zamijenit ram-ove.. Jel bi to mogao biti i problem s maticnom? uf.. cini se da sam nasao uzrok.. jedna plocica je sa cipovima s obje strane , a druga ima cipove samo s jedne strane.... sad na zamjenu :-) ok domy... isprika Zadnje izmijenjeno od: bullseye. 15.05.2008. u 14:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nemoj za svaku glupost otvarati novu temu, možeš to sve reći i ovdje.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ako možeš, zamijeni. Dosta matičnih ne voli kombinaciju SS i DS modula, tri umetnuta modula i slično. Ciljaj na to da imaš jedan, dva ili četiri modula s istim rasporedom chipova (bankova).
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|