Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 06.08.2007., 09:19   #31
Kvaka22
Registered abuser
Moj komp

Datum registracije: Feb 2007
Imao reklamaciju kod njih... 1800 i nesto sitno kuna. Kazem liku da mi onda da graficku, rame i jos nesto (ne mogu se sjetiti sto) u tom cjenovnom rangu, i ostalo je jos dvije kune koje sam im ostavio.

Dolazim sutra u HG po to troje, jer jucer nije bilo graficke. Lik mi uredno kaze: "Ostat ces bez one trece stvari, a ako hoces i rame i graficku, moras nadoplatiti jos 50Kn... Cisto hladno.

Kako sam popizdio, liku kazem da malo pogleda pravilnik i da me ne zaj*bava, jer sam graficku narucio po jucerasnjoj, akcijskoj cijeni. Danas nije na akciji i to nije moj problem...

Onda je kolega izasao iz servisa i uz smjesak od uha do uha uzeo ponudu i pokazao ovom mamlazu sto pise na dnu: "Ponuda vrijedi 24 sata" i tako da sam ja dobio i rame i graficku i ono trece, a lik osto ko popisan.

Sad zamislite koliko ljudi je platilo tih "dodatnih" 50Kn? Kad sam kasnije pricao s tim kolegom, rekao mi je kad se pravi obracun, da bi se tih 50 Kn pokazalo kao visak u kasi, te da to ide trgovcu u dzep... Sad ti misli koliko u nekom prometnijem HG-u imaju takvih ljudi na DAN, a koliko tek na mjesec? Trgovac si tako uredno moze dici lijepu paru...
Kvaka22 je offline   Reply With Quote
Staro 07.08.2007., 10:46   #32
cyclone
life is a rollercoaster..
Moj komp

cyclone's Avatar

Datum registracije: Dec 2003
moja iskustva govore drukcije, u HG-u sam samo dvaput nesto reklamirao, i svaki put sam nadoplatio za bolju komponentu, svaki put mi je bila ponudjena opcija povrata kompletne svote novca iako se nisam odlucio za nju... do za npr ve-mil to ne mogu reci... uzeo sam laptop u ve-milu, i slao sam ga 4 puta na servis i oni su ga svaki put vratili sa istim problemom, kad sam trazio zamjenu uredjaja morao sam povlaciti veze da bi mi to uspjelo... koma
cyclone je offline   Reply With Quote
Staro 08.08.2007., 17:31   #33
Franky Stein
Registered User

Datum registracije: Jul 2007
Citiraj:
Autor burner Pregled postova
Ovo je jako dobar vodič za sve!

A gdje kod nas kupiti HDD u retail pakiranju, nema veze koja marka :?

b.t.w. ima li netko iskustva s naručivanjem izvana?
Franky Stein je offline   Reply With Quote
Staro 08.08.2007., 17:44   #34
Franky Stein
Registered User

Datum registracije: Jul 2007
Moje iskustvo s HaGeom je manje više OK iako vrlo rijetko tamo nešto uzimam, zbog viših cijena! Svojedobno Audigy Ex koje nigdje nije bilo i za dobru cijenu, iako OEM došla je u originalnoj kutiji sa svim mogućim dodacima. Zadnje je bio printer koji je kod njih bio skuplji nego kod konkurencije i nije imao promo dodatke, pa sam ga vratio (neotvorenog) i nije bilo problema
To je ono pozitivno ! Nevalja im to što znaju (baš to) nabacivati se s cijenama, kao ono - u Zagrebu je centar pa tamo košta manje!?! Inače su skuplji od većine drugih (za one čisto on-line da ne govorim) ali znaju nekad imati i neke egzotične stvarčice koje drugi nemaju
Franky Stein je offline   Reply With Quote
Staro 08.08.2007., 22:03   #35
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
ma uff malo pretjerujete ili ste stvarno takvi baksuzi da skroz neke probleme imate,,,,,,,,, dosta sam vec toga uzeo u HGspot i dok su bili u onom malom i ovdje u novom i sve 5,,,,

a ovo s ekipom koju imaju,,,,,,, pa nikad nisam na iste naletio jednom sam dolazio 3x u jednom danu i sveki puta neki drugli ljudi bili

dok je ve-mil vecinom standardna postava,,,,,,, na katu su uvijek isti likovi,,,,, dok se dolje znaju malo mjenjati......

inace sve 5 i HGspot i ve-mil
speedy-3 je offline   Reply With Quote
Staro 20.08.2007., 20:17   #36
Ardashir
Registered User

Datum registracije: Aug 2007
Hgshrot sucks

Evo imam ja par primjera moje trgovine s njima:

1.

Kupio sam mp3 od 256 mb i radi on par dana i rikne, odnesem u hgshrot i oni mani kažu da će pogledat...mjesec dana nakon toga dobio sam novi

2.

Kupio sam Kingmaxovih 512 MB RAM. Kada sam došao doma stavio ja njih u komp i naravno ne rade, odnesem ja sada njih opet tamo, dobijem zamjenu koja je proradila na par dana se čini. Ja sam te rame prodao prek ovog foruma (još dok su meni radili) i sada mi frajer kaže da ne rade..opet isto sranje

3.

Kupio prije par godina gotovu konfu za 13k kuna i isti dan nosio na servis jer se windowsi nisu mogli instalirati, dobio sam ju sljedeći tjedan, idem staviti windowse i opet sam ih nosio na popravak

Pa sada ja vas pitam: Ma tko tu koga zaje*ava?
Ardashir je offline   Reply With Quote
Staro 25.08.2007., 00:43   #37
k0vac3v1c
Premium

Vidim da svi pljujete HGspot ja s njima nisam imao loša iskustva. Kupio sam graficku 8800gts kad je došla, stavim je u komp ne radi, odem u HGspot da vidim wtf, dam liku solo grafičku da je pogleda kaže da dodjem za 3 dana. Zamolim lika da ju pogleda odmah jer nisam iz Zagreba i da mi je problem dolaziti opet, lik veli sjedni i pričekaj. Čekam pola sata i likovi mi zamijene graficku novom čak nisu ni rekli da vratim bundle.
Druga priča je bila sa Formelom kad sam kupovao laptop. Zovem sve renomiranije mikronis, arhiteh . . . . nemaju laptop (radi se o hp nw8440) rok isporuke 2 tjedna. Nazovem Formel lik veli imamo ga na skladistu velim je.... spremim se odem u Formel kažu mi nema ga u trgovini biti će u ponedjeljak velim ok bilo bi pre dobro da je istinito platim laptop 14k kuna. Zove lik u ponedjeljak jako nam je žao biti će za 2 tjedna. Za dva tjedna me nitko ne zove nazovem njih veli čekaj još 2 tjedna tada sam pop..... htio sam otkazati laptop i sterat ih sve . . . digli malo prašinu zvali šefa na kraju su mi nudili zamjenski jer mi je trebao za posao to je ok..... Laptop sam dobio za 3 tjedna i kusur dana i da se iskupe dobio sam torbu što je u krajnju ruku ok.
k0vac3v1c je offline   Reply With Quote
Staro 25.08.2007., 05:31   #38
^SuperUnknown^
Prečupavi mod

^SuperUnknown^'s Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Kad se vec spomenuo Formel; prije par mjeseci sam cekao da mi naruce Zalmanov blok za VGA, rekli su da ce mi javiti kad stigne. Naravno, nisu javili. Kad sam bezveze nabasao na njihovom webu i vidio da su ga stavili u cjenik, odmah sam zvao i na potvrdu lika da su ga dobili u roku par sati se nacrtao u ducanu. Kad tamo... Zalmana naravno NEMA. Kad sam zvao, usput sam pitao lika jel mogu rezervirat jednog, na sto je rekao "nema potrebe, stiglo ih je dosta". Kako, zasto - kakti, prodali svih 20 komada koji su dosli. Yeah right.

Member of PCE 100+kg demolition squad

Primary macine:
Apple Mac Pro 5,1
2x Six-Core Intel Xeons X5690@3.46 GHz
64 GB ECC DDR3 800 MHz
Geforce GTX 980 4 GB
Blackmagic Intensity Pro PCI-E HDMI capture/output card
Terratec Cinergy HTC USB XS HD + EyeTV
Kingston 120GB SSD
30 TB HDDs
Sharkoon QuickPort@USB
Optiarc DVD RW AD-7170A
Samsung DVDRAM GE20LU10@USB@Desk
Mac OS X 10.12.3
Apple Alu Keyboard shared via Teleport
Logitech G400 shared via Teleport

Secondary machine:
Apple Mac Pro 2,1
2x Quad-Core Intel Xeons X5365@3 GHz
22 GB DDR2 FB-DIMM 667 MHz
Geforce GTX 970 4 GB
Terratec Cinergy HTC USB XS HD + EyeTV
OWC Mercury Electra 6G SSD 120GB
Seagate 500GB 7200.10
Hitachi 1000GB 7K1000.B
Seagate 1000GB 7200.11
Hitachi 7K3000 3000GB
Sharkoon QuickPort@USB
Optiarc DVD RW AD-7170A
Samsung DVDRAM GE20LU10@USB@Desk
Mac OS X 10.10.3
Apple Alu Keyboard shared via Teleport
Logitech MX518 shared via Teleport

Work rig:
Apple Mac Pro 1,1@2,1
2x Dual-Core Intel Xeons 5150@2.66 GHz
2x Quad-Core Intel Xeons X5365@3 GHz
13 GB DDR2 FB-DIMM 667 MHz
Geforce GTX 660 2GB
Corsair Force Series F120 SSD 120GB
Seagate 500GB 7200.12
2xWD Black 1000GB
Hitachi 7K3000 3000GB
2xSeagate 500GB 7200.10@IcyBox
Seagate FreeAgent Xtreme 1500GB@FW 400
WD Elements 2000GB@USB (Time Machine)
2xSharkoon QuickPort@eSATA
2xPioneer DVR-111D (Superdrive)
Mac OS X 10.10.3
2xDell UltraSharp 2405FPW 24" Widescreen TFT@1920x1200
Sony KDL-26U2000 26"@HDMI
Apple Alu Keyboard
Logitech MX518

LAP:
Apple Macbook Pro 3,1
Intel Core 2 Duo 2.53 GHz
4 GB DDR2
Kingson 180 GB SSD
Seagate 320 GB HDD

* Looking in:
2xHP ZR24w 24" Widescreen TFTs@1920x1200
Samsung 243T 24" Widescreen TFT@1920x1200
* Listening to:
iRiver H320 + Sennheiser PX 40
Technics SA-EX320
iPhone 6S 64GB black
iPad 16GB WiFi 4.3.2
* Connected via:
90/90 Mbps Iskon Trio
* "Powered" by:
UPS APC Smart-UPS1500VA
* Playing:
Tama Arstar II
Yamaha DTXPRESS IV Special

Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11
^SuperUnknown^ je offline   Reply With Quote
Staro 27.04.2008., 20:01   #39
HONDA type R
Premium
Moj komp

HONDA type R's Avatar

Datum registracije: May 2006
hgspot zavlaci

Ovako ide prica, kupio sam u hgspotu externu barakudu 750gb, hard je radio samo prvih 5 minuta,,, odnesem ga u hgspot u sl brod (tamo mi je najblizi) i cekam,,, proslao 1.5 mjesec, zovem sta je sa hardom, kazu posto oni spadaju pod apply a ne hgspot direkt nemogu povuci jedan koji je u zadru, reko ok, vratite mi novce, kaze voditelj poslovnice nema problema samo radi se o 1700 kuna a mi nemamo toliko prometa svaki dan jer ljudi kupuju uglavnom na karticu pa da pokusam drugi dan,, pokusao ja drugi treci cetvrti dan, nemaju dovoljno nikad. sta sad, jel je lik u pravu da moram cekati bas dan kad ce imati dovoljno novaca ili on moze ostaviti recimo od jucer , prikrpati to danasnjem utrosku i dati?,,, sta vi kazete?

Zadnje izmijenjeno od: HONDA type R. 27.04.2008. u 21:49.
HONDA type R je offline   Reply With Quote
Staro 27.04.2008., 20:04   #40
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Mora ti osigurati sredstva, tip ti govori gluposti... Uostalom što se tebe tiče kolko oni prometa imaju i fino prijeti inspekcijom ako se bude i dalje pravio mutav, serem se nafirmu koja nemre 1700kn isplatiti...
Staro 27.04.2008., 20:09   #41
danij3l
Premium

danij3l's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
mozda da probash prvo nazvat HG Spot u ZG. oni ce nazvati ove u brodu.

ako nista se ne desi u roku 2 dana slobodno inspekciju.
danij3l je offline   Reply With Quote
Staro 27.04.2008., 20:20   #42
technix
Registered User

technix's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor HONDA type R Pregled postova
... reko ok, vratite mi novce, kaze voditelj poslovnice nema problema samo radi se o 1700 kuna a mi nemamo toliko prometa svaki dan jer ljudi kupuju uglavnom na karticu pa da pokusam drugi da,, pokusao ja drugi treci cetvrti, nemaju dovoljno nikad. sta sad, jel je lik u pravu da moram cekati bas dan kad ce imati dovoljno novaca ili on moze ostaviti recimo od jucer , prikrpati to danasnjem utrosku i dati?,,, sta vi kazete?
Zavlače te, a to koliko prometa imaju nema nikakve veze sa njihovom obvezom da ti vrate lovu. Nazovi Zg i reci im šta su napravili, vjerujem da će ti vrlo brzo riješiti problem.
technix je offline   Reply With Quote
Staro 07.05.2008., 00:13   #43
češnjak
Premium

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor DaNiJ3L Pregled postova
mozda da probash prvo nazvat HG Spot u ZG. oni ce nazvati ove u brodu.

ako nista se ne desi u roku 2 dana slobodno inspekciju.
Kakva inspekcija? Gdje se to zove?
češnjak je offline   Reply With Quote
Staro 07.05.2008., 00:15   #44
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor češnjak Pregled postova
Kakva inspekcija? Gdje se to zove?
http://www.inspektorat.hr/

NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera
nino je offline   Reply With Quote
Staro 07.05.2008., 10:57   #45
Ozi
Premium
Moj komp

Ozi's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Moj frend, dobar lik inače, to odglumi na način da odmah prelazi na "ti" i nalakti se preko pulta sa raširenim očima, uvijek prolazi...još uz put dok frajer čačka po komu ili papirima u dućanu pjevuši neku odvratnu pjesmu da izgleda totalni psycho

Ozi je offline   Reply With Quote
Staro 13.05.2008., 12:45   #46
DevNull
Spam Witch

DevNull's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Zanima me jedna stvar, buduci da sam u zadnjih 10tak godina dosta stvari kupio iz bilo Hgšrota il Vemila da li ste imali iskustva da ste naletjeli na (najcesce) grafulje, meme il slicno vec rabljeno a prodaje se pod novo? Ja fakat jesam.

Sjecam se prije par god kad sam kupio u hgšrotu 6800GS. Upiknuo je ja na maticnu i startam pa rekoh da vidimo odmah temperature kakve su jelte... imam sta vidit 75C° u idleu ... rekoh ffs hjebote koji HPT se desava, aj da vidim kakva ce bit temp nakon sto malo zaigram i imam sta vidit nakon ni 10 min igre skoro 100C°. Nis aj reko idem ja pogledat pastu (to mi je inace prva stvar koju provjeravam) i imam sta vidit, onak pasta je bila razvodnjena polu nanesena grrr, aj idem to zamjeniti sa nekom najjeftinijom kojom imam. Rezultat? 30 stupnjeva manja temp!!! FFS. A onda sad zanja grafa koju sam uzeo u vemilu, F-F-S, kad sam skinio hladnjak imao stam sta vidit, neko je lopatom nabacao pastu, onak samo sto nisam poludio, premda grafa radi ok sta mogu napraviti? Zvat likove i rec im da je to vec koristena grafa? Mos mislit kak ce to priznat.

Vasa iskustva?
DevNull je offline   Reply With Quote
Staro 13.05.2008., 12:59   #47
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Nezam ali ovo što ti navodiš nisam baš siguran da je dokaz da je grafa rabljena, naime proizvođači se znaju fakat iskazati sa pastom ovako kako si napisao...

To da si našao "izgrebane" šarafe, kontakte i sl reko bi jde ali ovo ti i nije neki dokaz...
Staro 13.05.2008., 13:26   #48
technix
Registered User

technix's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor DevNull Pregled postova
...da li ste imali iskustva da ste naletjeli na (najcesce) grafulje, meme il slicno vec rabljeno a prodaje se pod novo? Ja fakat jesam.
Vasa iskustva?
Prije cca 3 god. kupio grafu, iskeširam nekih 1400 kn za nju, nu kad sam došao doma imao sam što vidjeti: antistatička vrećica u kojoj se nalazila grafa bila je zalijepljena s kontra strane (vide se ostatci ljepila s druge strane s koje je po defaultu bila ljepljena u tvornici), momačka ogrebotina na hladnjaku 2-3 cm...
Kad sam je došao vratiti, namjerno nisam rekao ništa o tome nego:

Ja: Kupio sam ovu grafičku kod vas popodne, dal je ona možda bila korištena?
Trgovac: (5 sec pauze-procjena sugovornika i smišljanje odgovora) pa... moguće je.
Ja:
Trgovac: Znate, mi često ustupamo komponente časopisima za testiranje.
Ja: Vrati pare.
Trgovac: U redu.
technix je offline   Reply With Quote
Staro 13.05.2008., 14:30   #49
jurbAs
Premium
Moj komp

jurbAs's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
ajde da ja vas nesto pitam oko toga rabljena grafa i nekaj drugo koja je razlika izmedu nje i novo zapakovane? nema jel si dobio istu stvar. Razlika je ako ti fali bundle i to ali ako nista nefali nemas frke. Dobro ako ima fizickih ostecenja kuzim vas i to je okey trazit zamjenu.. Sad po pitanju proca stvar je jakoo dobra kako ti mozes znat da si dobio novi proc? a odes i ugrade ti u racunalo proc i nakelje hladnjak?! nikako.. tako da to nije nesto cudo da dobijes polovnjaka. Ako dobijes punu garanciju za tu robu i sve to sve 5 nema zalbi bitna je garancija ako rikne zamjenis i to je to...
jurbAs je offline   Reply With Quote
Staro 13.05.2008., 14:50   #50
Nikky
Moderator

Nikky's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor jurbAs Pregled postova
ajde da ja vas nesto pitam oko toga rabljena grafa i nekaj drugo koja je razlika izmedu nje i novo zapakovane? nema jel si dobio istu stvar. Razlika je ako ti fali bundle i to ali ako nista nefali nemas frke.
Da se nadovežem na ovu tvoju tvrdnju i usput malo našalim. Znači nema frke ako mi posudiš curu / ženu ?
Nikky je offline   Reply With Quote
Staro 13.05.2008., 15:18   #51
DevNull
Spam Witch

DevNull's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Ma ljudi, ako kupujete NOVO onda to treba biti NOVO a ne RABLJENO, budimo realni. Moguce da je npr. da je firma dala nekom casopisu ili whom what so ever grafu ili koji god komad hardvarea na testiranje a onda ovaj doticni tester hjebiga ide u krajnosti sa o/c itd. Naravno da to nije razlog da ti taj dio nece radit perfektno i 10 god bez beda ali ono ozbiljno ja hocu novo jer placam novo a ne rabljeno.
DevNull je offline   Reply With Quote
Staro 13.05.2008., 16:50   #52
danij3l
Premium

danij3l's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
da, a sto je s hardwareom koji je vracen u roku od 7 dana? njega trebaju baciti? svi zelite mogucnost da vratite hardeware,a nitko ne zeli da ga dobije. nemoze to tako.
danij3l je offline   Reply With Quote
Staro 13.05.2008., 16:51   #53
raf
šlap
Moj komp

raf's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
sto se tice grafe koju je netko koristio ili jos gore testirao se potpuno slazem. Kupis grafu kome je netko skidao hladnjak i onda kada reklamiras okrive tebe i poniste ti garanciju.

a s druge strane recimo hddovi koji su popravljani su IMHO bolji od obicnih. Zasto? ove popravljane je popravljao covjek i testirao. dok ove sto silaze s pokretne trake se ne testira ili makar ne toliko opsirno kao kada ga se popravlja. IMHO

No svakako u oba slucaja bi trebalo naznaciti da su to popravljene/koristene stvari i trebale bi biti 20% jeftinije.
raf je offline   Reply With Quote
Staro 13.05.2008., 17:28   #54
Buger
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006
Mene zanima ovako, kupio sam HDD u HG spotu i nisam dobio jamstvo već samo račun. Budući da je u Ve-milu praksa da je račun jamstvo, nisam odmah ni primjetio da mi treba jamstvo. Sljedeći tjedan gledam račun i piše "garancija se ostvaruje uz priloženje računa i jamstvenog lista", rekoh dobro, odem u HG Spot i pitam njih što je sa jamstvom, a ženska odgovara da mi je kod kupnje HDDa račun jamstvo i da ga nema u obliku dodatnog papira. Rekoh ok, no mene muči je li to stvarno da mi je račun jamstvo, jer na računu ne piše trajanje jamstva ili su me smuljali?
Buger je offline   Reply With Quote
Staro 13.05.2008., 17:33   #55
Gilbert5
Agent 0
Moj komp

Gilbert5's Avatar

Ja sam prije mjesec-dva kupio disk u Hgspotu i uredno sam dobio račun i garanciju. Moguće je da su to promjenili. Tak i tak ti za reklamaciju kod njih treba samo račun (takvo je bilo moje iskustvo).

Nemaš frke s njima, nemaj brige.
Gilbert5 je offline   Reply With Quote
Staro 13.05.2008., 17:55   #56
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Da HG je vjerojatno u pravu, ako su oni samo posrednici kod reklamacije nemoraju ti dati garantni list, naime i tako ti vraćaš njima a oni se s uvoznikom dogovaraju dalje, ako je njima dosta račun onda im je dosta, tebi svejedno...

Inače HG je poznat po svakavim provalama ali ako su nešto uvjek rješavali bez puno pitanja to su reklamacije...
Staro 13.05.2008., 18:01   #57
Buger
Premium
Moj komp

ok, hvala, nego ne piše na računu koliko iznosi jamstvo pa da ne bi bilo, ja dođem za 5 godina, a oni kažu jamstvo vam je isteklo prije 2 godine...
Staro 13.05.2008., 18:15   #58
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Ha čuj neznam kaj bi ti rrekao suštinski duljinu garancije određuje proizvođđač, naravno takvi slučajevi su uvjek mogući ali zezati te mogu i da imaš garantni list...

Osim toga ako se ja dobro sjećam ti garantni listići u HGu su ionako uvjek bili samo isprintani uvjeti i ostalo, bilo koji listić je bio isti i na nejga se nije niti pisalo ništa od artikla a na računu je pisalo pored artikla koliko je jamstvo, ččudno mi je da ne piše...

Provjeri opet...
Staro 13.05.2008., 18:20   #59
Buger
Premium
Moj komp

ma jok, ne piše na računu trajanje garancije...

Ma, ako budem morao rješavati garanciju nadam se da neće biti problema, a ako bude vidjet ćemo što ćemo...
Staro 13.05.2008., 20:08   #60
Vjeko
V.I.P. član
Moj komp

Vjeko's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
piše ti datum kad je račun izdan a za garancije se zna koliko šta ima
Vjeko je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme