|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Moto V3 zvukovi
Brisao sam zvukove sa motorole V3 kako bih oslobodio iovako malo mjesta. Uspio sam usput i obrisati nekoliko njih koji su bili u upotrebi te vise ne mogu mijenjati zvuk preko sucelja u mobitelu - udem u izbornik za promjenu zvuka za poruku i on me izbaci.. Na srecu prije nego sam ih isao ukloniti, napravio sam kopiju njih na racunalu, pokusao ih baciti nazad, ali nista od toga jer im se promjenilo malo ime. PS. u P2K man-u nemogu uopce vidjeti kakvo im je ime, nego npr. Datoteka 100, Datoteka 101... Itd. Nekakav savjet? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Probaj si skinuti motorola midman soft pa s njim probaj... Ako nejde drugačije napravi master reset telefona... Edit: Krivo napisao... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
i imas li mozda slucajno link za middle man, nemogu ga nigdje progooglati |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Beskorisna bitanga...
|
Ahh sorry googlaj motorola midman ne middle man... ![]() Anyway ne ne mislim reprogramiranje ima tamo negdje u opcijama, neda mi se sad kačit svoju da kopam di je, i u p2k bi isto trebalo bit ali ne rade kod mene na visti pa sam skinuo ovaj midman... Ako nemreš nać ja ti pošaljem na mejl...
![]() |
#5 |
Premium
|
nasao ga... http://storage.e398mod.com/soft/Moto...etzManager.zip PS. znam da nije tema, ali ima li jos tko problema s DSL vezom ( provider T-Com), ja sam konkretno u Daruvaru ( bjelovarsko bilogorska) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
ja sada tamo samo vidim one tri igre, nista od tonova... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Beskorisna bitanga...
|
Pa taj alat ti je za "programski" dio ako ti je do mjenjanja custom zvukova (ubacivanja i izbacivanje onih koje si ti dodao) imaš Motorola Phone Tools, a ako ti radi p2k možeš i s njim , ako si mjenjao (brisao) one stock zvukove i telefon ti je poblesavio neznam oćeš li ga dovasti u red bez flashanja ali rekoh probaj master reset, imaš podešenja->glavni reset (u izborniku telefona) pa probaj tako rješit prije nego počneš tražit firmware, a ima negdje i u jednom od ova dva alata isto za resetiranje opcija ali je pitanje oće li to pomoći uopće...
![]() |
#9 |
Premium
|
e jos samo, koji je kod za otkljucavanje mob-a? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Beskorisna bitanga...
|
Neznam koji si stavio? ![]() Probaj sa 6 nula dakle 000000
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Beskorisna bitanga...
|
Uff jbga onda ti je fakat poblesavio telefon... ![]() A čuj nema ti druge nego backupirati imenik i ostalo i prefleshat ga, ili probati vratiti te fajlove koje si pobrisao ako imaš backup...
![]() |
#13 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Beskorisna bitanga...
|
Google it man... ![]() http://www.themotoguide.com/ Posebno bi te mogla zanimati ova stranica... ![]() http://www.themotoguide.com/downloadfirmware.php ANravno ne odgovaram za (zlo)uporabu telefona i moguće štete... ![]()
![]() |
#15 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
A možeš li preko file managera doći do neke melodije pa je onda postaviti kao zvono?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
ti si obrisao krive datoteke, kad ih vratiš trebao bi i postaviti atribute na njim, zaboravi moto mid man (to je za instaliranje java igrica/programa) , skini si p2k Tools 3 to koristi za rad s datotekama na mobu, isto kao i za seem editiranje mogao si prvo postaviti temu kako da to napraviš! ![]() najpametnije i najlakše je da flashaš mob s monsterpackom s kojim češ 1000% bit zadovoljniji nego s orginal softom jer im je CG2 ( Flex ) totalno u ![]() izvoli ovdje ćeš naći par komada koji će ti se sigurno sviđati, flashaj s novim Flash & Backup 3.07 i flashaj sve osim CG4 jer je to jezični paket... Pazi na RSA zaštitu , ako ju nisi skinuo ( orginal ju imaš na mobu ) a flashaš mob s monsterpackom bez RSA onda ti ne gine TP... ak te kaj još zanima pitaj, ovo bi trebalo u mobitele prebacit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
To OBAVEZNO napravi sljedeci put. Dakle sve i loud, i soft, i vibrate & ring ... sve prebaci na silen, silent, silent. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|