Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > Streaming/online servisi, linkovi i ostale zanimljivosti
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 11.05.2008., 19:09   #331
Niky
Registered User

Niky's Avatar

Datum registracije: May 2008
@Niky, zašto si još nisi izvršio isplatu, ja bi na tvojem mjestu 500$ poslao doma i kupio još 500refsa....[/quote]

Tražio sam isplatu kad sam imao 600$ na računu i još je nisam dobio, a vakim danom mi se saldo povećava za 45-50$
Niky je offline  
Staro 11.05.2008., 19:11   #332
karlito
sam svoj aka
Moj komp

karlito's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
a valjda bude nekaj s toga, makar meni to postaje sve više sumljivo, javi kad stigne lova....

Edit: Matt imaš ti premium ???

karlito je offline  
Staro 11.05.2008., 19:13   #333
Niky
Registered User

Niky's Avatar

Javit ću
Niky je offline  
Staro 11.05.2008., 19:15   #334
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
IcyTexx je offline  
Staro 11.05.2008., 19:45   #335
rpongracic
Linux bagra
Moj komp

Datum registracije: Nov 2007
ljudi, pa da li je itko od vas vidio lovu?
nadajmo se da ce skripta stvarno ubrzati stvar, pogotovo kaj se tice isplate na MasterCard
rpongracic je offline  
Staro 11.05.2008., 21:37   #336
Matt
Premium
Moj komp

Matt's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor rpongracic Pregled postova
ljudi, pa da li je itko od vas vidio lovu?
nadajmo se da ce skripta stvarno ubrzati stvar, pogotovo kaj se tice isplate na MasterCard
Na koji Mastercard? Ovaj od Payoneera ili običan?
Staro 11.05.2008., 21:48   #337
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Citiraj:
Autor Matt Pregled postova
Na koji Mastercard? Ovaj od Payoneera ili običan?
Od Payoneera naravno.
IcyTexx je offline  
Staro 11.05.2008., 21:56   #338
rpongracic
Linux bagra
Moj komp

Citiraj:
Autor Ice Demon Pregled postova
Od Payoneera naravno.

jasno, Payoneer
evo, malo sam istrazivao i rok isplate ce biti isti na Payoneer MasterCard kao i na AlertPay premium membera

dosta sam istrazivao o Bux-u i moram priznati da im vjerujem

nadam se da ce ta nova skripta koju svi cekaju kao ozebli sunce stvarno "zazivjeti" kroz koji tjedan i da ce se krajnji rok isplate smanjiti na max mjesec dana, time bi bux.to definitivno postao no. 1 PTC

ali opet, vidim da svi sad cekaju skriptu, nitko ne radi isplate.. a onda kad skripta izadje, BAM svi udri na cashout... nadam se da ce sve proci u redu
rpongracic je offline  
Staro 11.05.2008., 22:06   #339
Matt
Premium
Moj komp

Matt's Avatar

Znači da bi dobio Payoneer moram biti premium member, znači 60$ te kolko se još plaća kartica?
Staro 11.05.2008., 22:07   #340
rpongracic
Linux bagra
Moj komp

Citiraj:
Znači da bi dobio Payoneer moram biti premium member, znači 60$ te kolko se još plaća kartica?
mislim da je 9.95, uglavnom manje od 10$

trenutno se najvise isplati uzeti paket 100 referrala + premium membership
rpongracic je offline  
Staro 12.05.2008., 11:45   #341
Niky
Registered User

Niky's Avatar

Citiraj:
Da bi dobio master moraš biti premium member (59$) i onda ispuniš zahtjev za kartcom i ona ti stiže doma na kućnu adresu kroz 18-25 dana. ( kad si premium member imaš više oglasa za klikat od 30-do 40, ja sam jedan dan imao 49 i cijena po kliku ti nije 0.0100 nego 0.0125)

Cijena aktivacije kartice za one van SAD-a - $9.95/po kartici

Naknada pri nadopunjavanju kartice (kad prebacujete novac s bux.to racuna na karticu) - $2 po svakoj nadopuni

Mjesecna naknada za odrzavanje kartice (naplacena s vaseg iznosa s kartice) - $3 / po kartici

Naknada za podizanje novaca s bankomata van SAD-a -$2.15 / po transakciji

Kad ne mozete podignuti novac s bankomata (jer npr. nemate novaca) naknada iznosi - $0.90 / po transakciji (pretpostavljam da naplate kad napunite karticu)
Niky je offline  
Staro 12.05.2008., 12:09   #342
karlito
sam svoj aka
Moj komp

karlito's Avatar

ljepo objašnjeno, vjerujem da su sad mnogima neke stvari puno jasnije, kao i meni, baš su me zanimale te šeme u vezi kartice.....
...danas sam kupio 15 refsa, za početak, jer nemam para za više, a od nekud se treba krenuti, sljedeće je premium + 100 refsa...

karlito je offline  
Staro 12.05.2008., 12:32   #343
evilstoy
>>>

evilstoy's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
Ljudi koliko vi imate godina? Ne kuzim kaj ova tema uopce radi na PCE forumu...Ovakve sheme postoje na netu vec 10-ak godina i stalno dolaze nove generacije naivaca koje se upecaju, ali ovako nesto sofisticirano nisam jos vidio. Dakle, VI placate NJIMA (kupujete nekakve referale) tj. ulazete "u posao", kako su nekad govorili Amwayovci i njima slicni. Dakako, u pocetku tu i tamo nekome ce isplatiti lovu, da navuku druge, ali vas >90% ovdje, izgubit ce sav ulozeni novac (i vrijeme). Mozete se sad naljutiti na mene, ali primite ovo kao dobronamjeran savjet. Mozda nekoga potakne na pozitivno razmisljanje.
Inace, na komentarima blogova i forumima, uvijek ce biti provokatora koji ce tvrditi da su im isplacene masne sume ili ispranih mozgova koji uvjeravaju sami sebe i ostale da su dobili novce, misleci da ce sirenjem dobrih vibracija, stvarno i biti isplaceni jednoga dana...(citaj: nikad)!
Evo jos malo materijala za citanje:

Nekad davno, sva je pocelo ovako: http://en.wikipedia.org/wiki/Ponzi_scheme

http://www.techcrunch.com/2008/03/17...me-is-a-fraud/
gpu Asus EN9600GT hdd 2xWD3200AAKS - RAID1
case Chieftec BX-03B-B-B psu Fortron BS 400W
evilstoy je offline  
Staro 12.05.2008., 12:36   #344
maX
Banned
Moj komp

maX's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
nisam niti mislio ulagat prije nego na racunu vidim isplatu od 20$ koju sam zatrazio prije eto vise od 3 mjeseca
maX je offline  
Staro 12.05.2008., 14:00   #345
Matt
Premium
Moj komp

Matt's Avatar

Eto, ja sam stavio 35$ na bux.to. Ne mislim više niš stavljat, a povremeno ću kliknut. Kad dođe do nekih 50$, a to je uskoro, dat ću zahtjev za isplatu. Kad lova stigne doma, onda ću razmisliti što dalje. Vjerojatno opet isplata

Nego, ako isplaćuju preko alertpay-a, kolka je provizija (Fee) alertpaya?
Staro 12.05.2008., 18:41   #346
rpongracic
Linux bagra
Moj komp

Citiraj:
Autor evilstoy Pregled postova
Ljudi koliko vi imate godina? Ne kuzim kaj ova tema uopce radi na PCE forumu...Ovakve sheme postoje na netu vec 10-ak godina i stalno dolaze nove generacije naivaca koje se upecaju, ali ovako nesto sofisticirano nisam jos vidio. Dakle, VI placate NJIMA (kupujete nekakve referale) tj. ulazete "u posao", kako su nekad govorili Amwayovci i njima slicni. Dakako, u pocetku tu i tamo nekome ce isplatiti lovu, da navuku druge, ali vas >90% ovdje, izgubit ce sav ulozeni novac (i vrijeme). Mozete se sad naljutiti na mene, ali primite ovo kao dobronamjeran savjet. Mozda nekoga potakne na pozitivno razmisljanje.
Inace, na komentarima blogova i forumima, uvijek ce biti provokatora koji ce tvrditi da su im isplacene masne sume ili ispranih mozgova koji uvjeravaju sami sebe i ostale da su dobili novce, misleci da ce sirenjem dobrih vibracija, stvarno i biti isplaceni jednoga dana...(citaj: nikad)!

Daj radije malo prouci kako funkcionira bux.to... Ukratko, u krivu si

rpongracic je offline  
Staro 12.05.2008., 21:24   #347
AiM
Premium

Datum registracije: Jul 2006
Nebi rekao da je u krivu. To je isto što sam i ja rekao par stranica prije. S ovim uplatama isplacuju neke korisnike (+ zaraduju masovno) dok naivci uplacuju pare i pare..
AiM je offline  
Staro 12.05.2008., 21:53   #348
Fadolf
Premium

Fadolf's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor evilstoy Pregled postova

Ne tvrdim da Bux.to nije jedna od milijun muljaža slične vrste na netu (počeo sam sumnjati u Bux kada sam vidio "post od lika iz Debrecena koji je kakti dobio lovu"; post je imao isforsirano netočan engleski, naravno, kada malo bolje čitate navodne postove o isplati onda vam bude jasno). Pošto nisam uložio ni lipe u to, a vrijeme na to sam počeo tek odnedavno trošiti (autoclicker izbjegavam) ne smeta mi...

Nadam se isplati, ali ako je neće biti opet dobro...

Glavni razlog zato što sam quotao tvoj post je taj što bih te htio upozoriti na to da Bux nije piramidalan sustav jer ne postoji mogućnost praktički beskonačnog širenja. Pošto smo svi relativno novi u Buxu trebat će neko vrijeme da se sazna prava istina, ali sudeći po raznim stranicama koje tvrde da Bux nije scam još uvijek imam razloga da vjerujem...
Fadolf je offline  
Staro 12.05.2008., 22:04   #349
karlito
sam svoj aka
Moj komp

karlito's Avatar

nije scam, al svi PTC servisi će jednog dana propast, takav im je koncept....
....a dok ne propadnu, treba iz njih izvuči lovu...po meni bux.to bi mogao još jedno duže vrijeme uspješno poslovati, s obzirom da u zanje vrijeme uvode neke inovacije, evo sad i ta kartica, ma super mi je to...

karlito je offline  
Staro 12.05.2008., 23:58   #350
rpongracic
Linux bagra
Moj komp

Citiraj:
Autor Fadolf Pregled postova
Ne tvrdim da Bux.to nije jedna od milijun muljaža slične vrste na netu (počeo sam sumnjati u Bux kada sam vidio "post od lika iz Debrecena koji je kakti dobio lovu"; post je imao isforsirano netočan engleski, naravno, kada malo bolje čitate navodne postove o isplati onda vam bude jasno). Pošto nisam uložio ni lipe u to, a vrijeme na to sam počeo tek odnedavno trošiti (autoclicker izbjegavam) ne smeta mi...

Nadam se isplati, ali ako je neće biti opet dobro...

Glavni razlog zato što sam quotao tvoj post je taj što bih te htio upozoriti na to da Bux nije piramidalan sustav jer ne postoji mogućnost praktički beskonačnog širenja. Pošto smo svi relativno novi u Buxu trebat će neko vrijeme da se sazna prava istina, ali sudeći po raznim stranicama koje tvrde da Bux nije scam još uvijek imam razloga da vjerujem...

Slazem se s tobom, bux nije piramidalni sustav, ali ne bih htio previse razglabati o istome dok ne vidim pare na svom računu... Utrošio sam sigurno preko 20 sati čitanja i istrazivanja o tom ptc-u i zasad mi se cini ok, jedino me poprilicno bocka to vrijeme cekanja na isplatu...
nadajmo se da ce taj novi engine (tj. skripta) ubrzo izaci i da ce funkcionirati kako je predvideno (i nadajmo se da uopce postoji ta skripta koja bi preksutra trebala izaci na beta testiranje i da ce uopce izaci)
rpongracic je offline  
Staro 13.05.2008., 11:48   #351
Freek
Premium
Moj komp

Freek's Avatar

Datum registracije: Mar 2004
Citiraj:
Autor rpongracic Pregled postova
nadajmo se da ce taj novi engine (tj. skripta) ubrzo izaci i da ce funkcionirati kako je predvideno (i nadajmo se da uopce postoji ta skripta koja bi preksutra trebala izaci na beta testiranje i da ce uopce izaci)
ma oni svako svaki dan najavljuju nove brže skripte, a svakim danom sve više kasne....
Freek je offline  
Staro 13.05.2008., 12:22   #352
Igsy
user na kvadrat

Igsy's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
vidim likovi uplacuju po 35$ i više a da niko od njih nije vidio pare

svaka cast, izgleda da ameri i nisu tako glupi ko što se nama cini

lakše je zajebat ovu online generaciju nego one priglupe seljacine koje šibicari zajebu za tadašnjih 100 maraka ili im prodaju nevidljive ribe na trgu

BTW: evo vam moje stanje iz worda tj. painta

UUUUUU vidi liiika idem dignit hipoteku na kucu da uložim!!!!! KO NE RISKIRA TAJ NE PROFITIRA!!!

vidit ce te vi svi šta se smijete sad ko ce se zadnji smijat kad mi isplate 13275.012 dolara

Who's Your Daddy?
Igsy je offline  
Staro 13.05.2008., 15:49   #353
Angelus
A mighty pirate!

Angelus's Avatar

mislim da određeni ljudi imaju problema sa samopouzdanjem u vrlo vjerojatno vlastitu inteligenciju pa se na očite načine pokušavaju pokazati einstein-ima modernog doba

1.)mi se ne bojimo koristit googlom
2.)linkovi su,iako lijepi,vjerojatno vec viđeni
3.)većina od nas ne kani ulagati novce
4.)Naivni Balkanče,doista si naivan( i slabovidan) ako ne primjetiš da se slova u "Naivni Balkanac" razlikuju u nijansi sive od u "Your Statistics"
5.)IMHO,90% ljudi je to već znalo,80% bi bar otvorilo photoshop

Ispričavam se ako sam napadan,ali jednostavno pokušavam pokazati ljudima da se ne isplati prodavati toplu vodu

aaaaaaaaaaaanywhooo...5.15 $ mi je trenutno sa 12 referrala,kad bude 10,tražim isplatu...ako stigne učažem 35$,ako ne...papa bucksima
Angelus je offline  
Staro 13.05.2008., 16:27   #354
AiM
Premium

Datum registracije: Jul 2006
JA bih rekao da je to piramidalni sustav tj sve se zavlaci su premium uplatama. S tim uplatama se isplacuju neki korisnici ( je ko primjetio da su isplaceni sam mali iznosi ?? ) . Znaci vrijeme je u ovome svemu faktor a vremena imaju napretek. Čeka se 3 mjeseca na isplatu a u tom vremenu dodu novi naivci koji dare pare za premium i tak to ide.
AiM je offline  
Staro 13.05.2008., 16:47   #355
Igsy
user na kvadrat

Igsy's Avatar

[quote=Angelus[/quote]

Ma u tome i je poanta, da se vidi da je dodano i to u paintu baš da ne bi neko povjerovao još da imam toliko na računu pa pohitao uplatiti lopovima.

Btw: moj savjet vam je da se ostavite toga i radite nešto korisnije tipa napravite kvalitetni sajt te ga redovno ažurirajte i stavite AdSense na njega. Oduzelo bi vam isto vremena, a bili bi ste korisniji društvu, a i sebi bi ste pomogli provjerenim načinom sigurne zarade google adsenc-a i xclaim.hr-a, kasnije banerima itd.

Who's Your Daddy?
Igsy je offline  
Staro 13.05.2008., 19:16   #356
Jack02
Registered User

Pozdrav svima! Novi sam ovdje (a i na buxu).

Da skratim priču...

Zanima me dali je netko od vas dobio od buxa novce koje je i potrosio (znači solid proof da to dela)?

Hvala unaprijed.
Jack02 je offline  
Staro 13.05.2008., 19:33   #357
dink0
Premium
Moj komp

dink0's Avatar

Angelus ako sad isplatiš tih 10$ možeš se vratiti poslije Nove godine da vidiš je li stiglo..
dink0 je offline  
Staro 14.05.2008., 01:17   #358
Fadolf
Premium

Fadolf's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Ne mislim ni lipe u Bux uložiti dok ne vidim nekakav dokaz da ja uistinu imam tu lovu, zato šutim, kenjam i klikam dalje!!!
Fadolf je offline  
Staro 14.05.2008., 03:50   #359
rpongracic
Linux bagra
Moj komp

Malo podulji kopi/pejst, ali isplati se procitat

Is “Scam” losing its meaning?

Recently the word scam seems to have become a common word on most PTC related communities. This isn’t a good thing as for a long while the PTC industry has been drying up on new advertisers. Many of the outside advertises are still sceptical of the PTC advertising method so they look to forums and blogs to find out more which is where they are put off by the scam spam.

According to the dictionary the word scam means “a confidence game or other fraudulent scheme, esp. for making a quick profit; swindle.” This would mean the fraudster would have to be using a site for the soul purpose of defrauding the member’s right from the start. Because this has defiantly been the case with many PTC sites in the past it has now caused a paranoia effect where some people jump on this word at the slightest sign.

It has now come to a stage that if a member’s payment goes a day over due that member will then go to a popular PTC community and insists that they were “scammed”. Quite often it’s a cheater who has been caught and just wants to get a last word in but sometimes it is someone simply jumping to conclusions without being objective.

Examples

The most logical example for this growing trend is members on the audit wait at bux.to. It’s a fact that bux.to is the largest and most popular PTC site and therefore has the longest audit waits. For a premium member the TOS states 30 business days after request till you are paid. For standard members it is 60 business days.

With over 6million members last reported it is evident that even these durations are too short for the site to payout on time and they are indeed not making these dead lines. However this does not mean it is a scam. The TOS also states that they cannot be held responsible for work stoppages which are commonly caused by mass support tickets.

This is a nasty cycle because the people who lose patience waiting file a support ticket but then so does another 100,000 that day each requiring an examination of their account. A PTC site is always under pressure to answer their support tickets so they cannot avoid even a low priority ticket while they could be doing a more important process such as payment audits. Audits themselves are a high priority and take a lot of time no matter what you know about PHP. If you have 1 million members asking for payment there are numerous cheat checks required for each.

People often say that they should just employ more staff but after a certain amount it does more harm than good. This is because PTC sites are generally run without a HQ so staff members rely on emails to communicate with each other. Although emailing can be effective it is not an instant communication process. When there are too many staff members their emails become disorganized or missed with all the other mail PTC sites produce.

So in the case of bux.to people are simply not investigating why their payments are late and not distinguishing the difference between a delay and a scam. This was also the case with the recent ending of the site Bux Banned Site which had been struggling to gain a profit due to poor sales. This caused the site to fold with only outstanding purchases refunded. The poor sales were due to lack of time spent on the site by the owner so eventually the site became a failure.

Again people were running to the communities in block capitals that Bux Banned Site was a big scam when it fact it was just a simply failure. This rushed attitude has done some noticeable damage to the industry in the past with the abandonment of PayPal which was caused by mass disputes with the same rushed conclusions. Now PayPal will freeze a PTC sites account even if 1 cheater files a dispute.

What about the real scams?

The truth is that it is easy to tell when a site is really going to scam people by observing such signs as unreachable administrators, hidden background data, unrealistic proof of earnings, no forum, poor site design, eagerness to slander other PTC sites, ads connected to known scam sites and unrealistic prices. Another thing to consider is whether a site has been around for long enough or how well networked they are with other businesses.

With all the information people have on the longest running PTC sites and how many partners they have gained it would be impossible for them to even get away with scamming people. Scam sites are usually around for a few weeks to gain a quick profit because there are fewer eyes on a small profit than a large one.

The only case of a long running scam in the PT industry is AWsurvey’s which has lasted long by paying and giving bonuses to those who are good at promoting the site and then not paying the people they refer. This is why some people are adamant that AWsurvey’s is legit because they are unaware as to what they are being used for. The effectiveness of this system has been vastly reduced but it still catches the odd new comer to the industry.

What should be done?

Easy, good things come to those who wait and a little more patience is all that it would take for some of the major PTC sites to operate better. Filing support tickets all the time isn’t going to speed up this process and neither is calling a delay a scam. When you log into a PTC site you want there to be as many ads to click as possible but so long as the word scam is being used in such a trigger happy fashion you will be lucky to find many on the newer sites. The word “scam” is not your friend and in your best interest to use it appropriately

If you strongly feel you are being scammed, put some thought into it first and do some proper investigating before you go public. Quite often people feed off each others rumours and this causes an unconstructive and misleading approach to the problem.

Don’t expect to get your money sooner if you file a dispute at the sites payment processor as all they will likely do is freeze the account stopping you and everyone else from receiving the money. Remember that not all PTC sites have super servers and occasionally they cause the site to go down for a brief period. There have been many cases where this has happened and just 1 hour later a member is on forums calling it a scam attempt only to find its back up another hour later.

Because scam sites are not usually around for very long it makes sense not to invest too much on a site that is new unless you know the owner’s history is reputable. Some say this would make it too hard for people to start new PTC sites but at the end of the day if you run your PTC site properly and promote it right you cannot go wrong.
rpongracic je offline  
Staro 14.05.2008., 16:48   #360
virus1
Premium
Moj komp

virus1's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Već odavno je poznato da bux.to nije scam. Njihov problem su samo isplate jer ima puno korisnika a malo osoblja. To će, po njihovom rješiti bux reload skripta koja bi do kraja ovog mjeseca trebala izaći u punoj verziji.

Naime danas, 14.5 bux.to je dao beta verziju na testiranje VIP korisnicima, Translatorima i nekim premiumima.

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na