|
|||||||||||
|
|
#2 |
|
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
jel tko probal? |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
evo ja cu samo da dobim mob ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Pijem samo KAJ
|
evo ako kome pomaže prevedeno na hrv (nije baš bajno, ali ipak bolje je nego nist ). Ajd pliz da neko proba pa javi kak funkcionira (sta cu kad sam kukavica i ne usudim se prvi )EDIT: Ah vidim da se nitko ne usudi pa cu prvi ja, samo imam prije nekoliko pitanja: Znaci kod spajanja moram drzati tipku C, a nigdje ne pise kolko dugo pa me zanima gdje ju slobodno prestanem držati i još dali menu modding ovisi o firmware-u ili se može editirati menu u bilo kojem (u mom slucaju T-comov)???? EDIT2: Pa daj nemojte me zajebavati i bar mi odgovorite na gore postavljeno pitanje ako vec nitko nece probat prije mene ![]() Zadnje izmijenjeno od: Problem. 10.05.2008. u 11:37. |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
MIUI HR Translator
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
ja bi probao da imam mob bez brige ali zato modam k550 tak da nije prevelika razlika c držiš dok ti soft koji koristiš(xs,setool,jdflasher) ne očitaju mob i onda pustiš ako i nešto zašteka uvijek možeš vratiti originalni menu uvijek ali baš uvijek prije bilo kakvog modanja napravi backup gdfs-a
|
|
|
|
#10 |
|
Pijem samo KAJ
|
nisam jos, a nebum vjerojatno ni danas jer me glava rastura (opet je bilo opako veceras vani )sutra radim garant pa kaj bude, bude EDIT: idem svejedno probati, javim kak je prošlo (nadam se da bu uspjesno )Zadnje izmijenjeno od: Problem. 11.05.2008. u 17:13. |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#12 |
|
MIUI HR Translator
|
skini ovo http://rapidshare.com/files/82010875/setoollite.rar unutra imaš i flash driver(ili ga imaš na cd-u od moba) ugasi mob,drži "C" na mobu i kabel uštekaj i winsi ti pokažu novi hardver i nađi mapu s driverom
|
|
|
#14 |
|
MIUI HR Translator
|
|
|
|
#15 |
|
Pijem samo KAJ
|
hmm, piše da je našao driver ali javlja neki error. Je moguce da jr zo zbog OS (Vista 64)??? EDIT: probao na Xp-u tam pa opce ne nalazi drivere, sad vec lagano ludim... EDIT2: konacno rijeseni i taj problem, skinuo sam seus i kad ga instalirao u direktoriju u programfilesu je bio driver , a sad na posaoZadnje izmijenjeno od: Problem. 12.05.2008. u 12:19. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Pijem samo KAJ
|
ovdje mozete skinuti video koji sam snimao modanim driverima, ja mislim da je vise nego ocito da za razliku od prijašnjih drivera ovdje je slika puno bolja, a da ne govorim o fps-u. Ako koga zanima tu moze skinuti driver. NAPOMENA: ocito je da je ovaj driver jos u beti posto se izgubi prilikom zooma, no ako ne koristite zoom sve je u redu. I jos nesto, prilikom snimanja se vidi tearing videa no kad se video pregledava noga nema tj.sve je normalno Zadnje izmijenjeno od: Problem. 12.05.2008. u 13:39. |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|