|
![]() |
#1 |
....
Datum registracije: Apr 2008
|
6 to 8 pin konektor
Evo mene ![]() Kupio sam komp, inace sa 9800gx2 dolazi u paketu transformator iz 6pin u 8pin ali naravno to kod mene nije bio slučaj, imate li ideja di mogu to kupiti? vikend je pa nisam bio nigdje ![]() thx Zadnje izmijenjeno od: pajkan. 11.05.2008. u 14:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Ubodi si 6pin i gotovo...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Nekom logikom, 6 to 8 pin konektor ti neće dati više struje. Niti meni baš nje to jasno. Mislim da Beštiya može nabaviti nešto takvo, (mislim da enermax il BFG prodaje sve moguće adaptere i konektore) ali velim, ne kužim kako takav adapter može dati više struje?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Istina, nemože taj konektor svoriti odnekud dodatnu struju. Samo ti spoji taj, i miran si. Društvo sa foruma je spajalo 3870X2 koja ima jedan 6pin i jedan 8 pin, a 2 6-pinska, i sve je šljakalo bez beda.
![]() |
#9 |
Premium
|
svijetli jedna ili dve lampice? to je bilo i kod mene na 2900XT ja sam utaknuo samo 8 pinski a 6 pinski nisam tako da nije imala dovoljno struje, dobio sam s njom 2 molexa u 8 pinski PCI-E EDIT: @Nino: kako napajanje od 1000W nema 8 pinske za PCI-E, pogledaj malo od corsaira napajanja (650, 750 i 1000W) svi imaju po 2x 8 pinski i 2x 6+2 pinski za PCI-E, kako onda ovo nece imat? Uostalom nasao sam specifinacije napajanja:
![]() |
#10 |
Beskorisna bitanga...
|
Kupiti drugo napajanje... ![]() Čekaj jesi ti to složenu konfu kupio ili si grafu kupio posebno? ako je složeni što se hebeš s tim, nosi to na reklamaciju i raci da ne radi, nije mi jasno kako su ti to uopće dali u tom slučaju... Ako je grafa kupljena odvojeno idi u dućan i pitaj imbecile tamo ko je progutao tvoj kabal...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
Beskorisna bitanga...
|
Jednostavno mi nije jasno zašto si preuzeo robu kad si vidio da fali dio bundlea, sad teoretski nemožeš grafu niti vratiti na reklamaciju jer bundle nije kompletan... ![]() Inače garant je kod nekog novinarčića bila na recenziji pa je isti prikladno "zaboravio" vratiti adapter, što isto nije baš zabavna fora jer ko zna što je dotični radio s tom grafom i onda nek nešto odapne još će ispasti kako si je ti ubio "nestručnim rukovanjem" a nemreš je niti vratiti kad nije cjela... ![]() SAmo rekoh nije mi jasno kako neko s grafom koja tolko košta ne gleda u frikn kutiju... ![]()
![]() |
#15 | |
....
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=200.300.040 tebi treba ovaj konektor gore s linka samo ne 2 molexa u 6 pinski nego u 8 pinski, neki ti to samo znaju napravit, ima uputa na netu...
![]() |
#17 |
Beskorisna bitanga...
|
Hrmpf to je nezgodno... ![]() Makar s obzirom da je kupljeno na daljinu imaš 8 dana za povrat bez objapšnjenja tako da teoreski i tako možeš vratiti međutim usrali su te, ako si u prilici bilo bi dobro otići u ADM ili ih kontaktirati mejlom i tražiti da se izjasne oko toga, čisto stvar principa ništa drugo... ![]() Inače molex to 6 pin je lako nabaviti ali 8 pinski neznam dal negdje ima iako se mogu ta dva pina složiti od 6pinskog adaptera sa malo turpijanja nagradno pitanje je zašto bi ti to morao raditi za tu lovu... ![]()
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ček, ako si kupio komp u adm-u i vidio da nema ono kaj si tražio otiđi do njih. Pa zar je tak teško. Mislim, sigurno nisi ostavio malu lovu tamo. A ako nisi zgulio oštetio napajanje mogao bi naći zajednički jezik sa ljudima u adm-u.
![]() |
#21 | |||||||
....
|
bi li ovo radilo, nasao sam u vemilu pod kabeli..
ili mi treba nesto ovako http://www.performance-pcs.com/catal...ducts_id=21721 Zadnje izmijenjeno od: pajkan. 11.05.2008. u 16:08. |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
....
|
http://www.goldfries.com/computing/6...-modification/ ovo sam nasao.. jeli to mozda rjesenje? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Agent 0
|
Na JonnyGuru forumu je dugo bio sticky s tim 6+2 PCI-E konektorima, sada više nije koliko vidim. Tamo je isto bilo objašnjeno, prije mi se nije dalo čitat...a sada mi se neda tražiti. Ali shema je bila takva. Pricekaj Wolva da se javi...on će znati garant. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Agent 0
|
Koliko sam ja skužio, to je samo da overdrive ukljuciš na 2900XT, ne znam baš da s time dobiješ 150W. Edit: Al baš citam tu, pa izgleda da je to-to.
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
....
|
e vidis, ja sam je stavio u srednji pcie, pošto matična ima 3, mislio sam da joj bude udubno ![]() ![]() EDIT: Evo probao sa 1pcie utorom i nista isto kao i ostala dva ![]() Zadnje izmijenjeno od: pajkan. 12.05.2008. u 05:10. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|