|
![]() |
#1 |
Master of the VCR
Datum registracije: Oct 2007
|
Seagate ST3500320SV
Mjesto radnje: hgspot osijek danas sam namjerio uletiti u jedan 500gb disk i u hgspotu dobijem ST3500320SV za 609,00 kuna, iako na cjeniku piše da ga nema... imali su valjda 4 komada. ako sam dobro vidio, još nitko nije pisao o tom disku a budući da je malo specifičan, eto ja ću... Enterprise-class reliability for 24x7 video surveillance applications, with >1 million hours MTBF and <1 percent AFR Improved data transfer rates (read/write speeds) enabling higher-performance video recording ATA-7 streaming commands optimize video streaming performance and integrity. Reduced power consumption and heat generation allow surveillance systems to run cooler and last longer. Capable of operating under drive case temperatures up to 75˚C Enhanced caching capability—up to 32 MB—provides superior video recording quality. Backed by the industry-leading Seagate 5-year limited warranty ![]() ![]() ![]() i ljink: http://www.seagate.com/ww/v/index.js...&reqPage=Model eto... edit: e, da, temperatura je netom nakon formatiranja ...
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
OK, disk ima dobro čitanje. BTW svi spominju neki R1 i kupovanje po nižoj cjeni, može li mi neko objasnit kako to ide? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Master of the VCR
|
gotovinski račun za firmu, pa onda tražiš povrat pdveja... ako imaš firmu... btw, zaboravih reći da je novi seagate tiši od wd5000aaks kad na testu krene ono seek roštiljanje, i da je cijelo vrijeme 2-3 stupnja hladniji...
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
R1 ti je račun kojim kupuje firma. Dakle firma kupi neku komponentu na R1 račun, trgovine u kojoj kupuje isplati punu cijenu i onda na kraju godine dobiva povrat poreza (22% ili 18% ? ). E sad ako ti želiš kupiti na R1 odeš kod nekoga poznanika koji ima firmu i on kupi na firmu i onda tebi pokloni disk ![]() no ako dođe inspekcija mora pravdati kupljene artikle, npr. ako imaš cvjećarnu, normalno da nemožeš u godini dana naručiti 12 računala, 9800GTX, 19 diskova itd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
jbt pa bolje onda to uzet nego disk sa istom oznakom osim sto je AS na kraju, taj je 599kn, ono..razlika u cijeni je strasna... no ipak pitanje je jeli to istina sto pise u specifikacijama.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
I ovaj kao i novi 320 GB modeli imaju preveliki RAT, nešto tu jako smrdi... Kad je u pitanju Seagate, zasad mi se najbolja kupnja čini model ST3500320AS, a od ostalih WD 640 GB.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Da, a poznanik placa ful cifru sa PDV-om...
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
![]() ali zasto ne SV... why domy why!? bio sam uvjeren da mi je to konacana odluka s obzirom da za 10 kn vise dobim barem po specifikacijama bolji disk ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Specifikacije kažu čemu zapravo služi taj disk - za video obradu ili sustave za video nadzor i to je to. Puno I/O operacija će ga priklati.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Master of the VCR
|
Citiraj:
sori, al ovo nisam shvatio.... mislim, ono, ak je disk (tako bar piše! ![]() ![]() OT: da me netko ne bi krivo shvatio, ja nisam od onih koji pate da je njihov komad hw najbolji na svijetu ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Master of the VCR
|
aha... kužim... tnx ![]() a ovo za rat sam primijetio..., da.....
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|