|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
(riješeno) Problem s instalacijom SP3 - Beethoven
Muci me Bethoveen na SP3 ![]() i nece zavrsiti instalaciju bez Bethoveena. Googlao sam i netko je dao savjet da se pogleda da nije slucajno izbrisan folder SAmple Music u My Music unutar My documentsa i tocno, nisam ga imao, pa sam ga kreirao, al i dalje ne zeli kopirati ![]() potom mi je jedan forumas poslao Sample Music folder kojeg sam kopirao: ![]() al i dalje nece...."An error occurred while copying file beethov.9... Cannot copy file to destination directory. Click Retry to retry the operation or click click to..." Kliknem na cancel, pita dal hocu nastaviti instalaciju bez tog file-a, ja kliknem Yes, a on izbaci ovo: ![]() onda sam pokusao tog WMA Beethovena preimenovati u "beethov9" i ubacit ga u taj folder "D:\8a22d00e5ad2570a1c400f\i386", odaberem taj file koji trazi (koji sam mu podmetnuo), al opet ista greska. jel itko zna rjesenje? na googleu ima par istih problema(SP3+Beethoven problem), ali koliko vidim nema rjesenja. Na MS technet forumu tema je zavrsena ovako: "I ran all your 'solutions' and of course, the problem is not solved. Thank you Microsoft for insisting that Beethoven's MOTHER ********** NUMBER 9 NEEDS TO BE INSTALLED ON MY MOTHER ********** COMPUTER before Service MOTHER ********** Pack 3 can be sucessfully installed. Your programmers are morons. Go to hell, the lot of you." http://forums.microsoft.com/TechNet/...9073&SiteID=17 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Mislim da nije problem u XPu, nego u tom SP3. Odakle si ga skinio, koja verzija ??? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Kao i sa svakim do sada. Ne znam evo kod mene za sad nikakvih problema. Dok po netu čitam strahote ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
a file je: xpsp3_5512.080413-2113_usa_x86fre_spcd - 557 MB s ovog linka: http://www.microsoft.com/downloads/d...DisplayLang=en pa to je zadnje kaj su objavili... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
nakon nekoliko zastopnih pokusaja i razno raznih kombinacija, mogu samo citirati pametnu osobu koja je rekla: "Thank you Microsoft for insisting that Beethoven's MOTHER ********** NUMBER 9 NEEDS TO BE INSTALLED ON MY MOTHER ********** COMPUTER before Service MOTHER ********** Pack 3 can be sucessfully installed." |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
evo da javim kaxam uspio srediti ovaj problem.... ako se radi o win XP Home kao sto su moji, treba uci u safe mode, otici do My Music foldera i pod Securitiy tab unutar propertiesa foldera treba preko Administrator accounta (bas Administrator account, ne *neki-username* administrator accounta) odobriti pristup *neki-username* administrator accountu full access tom folderu i onda radi bez beda ![]() SP3 je napokon instaliran ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|