|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2003
|
Cijena?????
Bok svima!!! Zanima me koliko bi mogao dobiti za ovu konfiguraciju:: Matična ploča: EpoX 8RDA+, socket A, nForce2, DDR400 Procesor: AMD Athlon XP 1800+, 1533MHz, socket A, BUS 266MHz Memorija: 2x 128Mb KingMax, PC-3200, DDR 400MHz Hladnjak: Thermaltake Volcano 9, socket A Kučište: JNC Midi Tower, 300W Grafička kartica: GeForce2-MX400, 64Mb DDR, AGP TV/FM: TV tuner+FM card, Manli, deljenski, PCI FDD: Fdd 1.44MB, 3.5", Samsung HDD: Maxtor 15.3GB, UDMA66, 5.400 o/min CD-RW: TEAC 8x8x32x Modem: US-Roborics 56k,v92,PCI Tipkovnica: Tipkovnica HR, BTC, PS/2 Miš: Genius NetScroll+, PS/2 Monitor: ViewPoint 15", 1280x1024, color HVALA!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premijum AMDebil
Datum registracije: Mar 2004
|
Po mojoj procjeni bez monitora oko 1400- 1500 kreznenih, a monitor ako vrijedi 200 puno sam rekao! ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Ljudi dajte odgovorite!! To inače ne mora biti točna cijena, napišite cijenu po vašem mišljenju! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2003
|
Oko 2000 kuna možeš dobit za to... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Night shift
Datum registracije: Jul 2002
|
Realna cijena je 1400kn s monitorom. Ako dobiješ više od 1600kn znači da si naišao na budalu ili nekoga tko uopće nema pojma kako se kreću cijene komponenti. Ja sam samo jednom uspio uvaliti disk za 350kn, a drugi su slične prodavali za 250-30kn.
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2004
|
Ako ti se posrći,možda naiđš na "pametnog" pa mu ga uvališ za 1600/1700 kn,ap možda i 2000 ako je toliko pametan!! Realna cijna ti je oko 1500 kn. Pogledaj kako se kreću cijene u cjenicima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
dečki!! Ja sam budem inače mojem frendu prodel procesor i maričnu za 1500Kn, ako prodavate kakve starije komponente se obratite k meni jer možde dobite trostruko više nego vrijedi!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
sumnjam da ces ostati bez prijatelja.
![]() |
#9 | |
Night shift
Datum registracije: Jul 2002
|
Citiraj:
![]()
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Dezurno Smetalo
Datum registracije: Apr 2003
|
Eh pa cuj, ja sam prodao P4 1500, 256 PC-133, Geforce 2 TI, ECS p4vxasd2 za 1100 kn prije par dana ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
kome,seljaku iz zimbabve-a?? ![]()
![]() |
#13 |
Premium
|
![]() igore,najbolje ti je stavit u neki oglasnik da prodaješ konfu...staviš cijenu 2000 i nafuraš ih da je to *state of the art konfa*i nadaš se da će ti upast neki luser koji će past na to ![]()
![]() |
#14 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Headbangig Grunf!
|
Samo ti irne duše stavi 2000kn u oglasnik nemoj staviti onaj + na kraju od procesora i d avidiš veselja. BTW. koji 1800+ je gore ?
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
hmhm...zzz svima...
|
isuse ti si stavrno pametan ![]()
![]() |
#19 |
hmhm...zzz svima...
|
2004 budalo ![]() ![]()
![]() |
#20 | |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#21 |
hmhm...zzz svima...
|
si ti siguran ipak je on isus, a di si sada !
![]() |
#22 | |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#23 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2004
|
MOJ 10000 Kn
Onda bi moj komp kštao 10000 Kn u prvoj procjeni ako je onaj stavio onakvo smeće u oglas za 1000 kn!!! Koji je to luzer!!! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Premium
|
![]() ![]()
|
|
Oglas
|