|
![]() |
#32 | |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
*edit
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Promatranjem cega? Dizajna? Ako kupuješ LCD po izgledu... ![]() Nevjerovatno kako samsung prodaje LCD-e; 2ms kakti, drki crna boja, nebeski dinamicki kontrast koji nema veze s realnošću i eto...dobri su su T220 - Dynamic Contrast 20000:1 :rolam se i lupam glavom u pod: |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Registered User
Datum registracije: May 2008
|
Gilbert hvala! Odlucio sam se za LG-a,jer dobro si rekao neiskusan sam i meni je samsung dobar jer prelazim sa CRT na 22" LCD.Odlucio sam te poslusati LG ce biti,jer vidim da ima dosta prituzbi na 2232BW,hvala svima na pomoci ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
Netko je pitao dali cvrci? Ne, imam ih 2x na poslu i 1x doma, sva tri su ok.
![]() |
![]() |
#41 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
sam svoj aka
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
![]() ....nekak imam osiječaja, koda u tebi vidim sebe.. ![]() ![]() ...znači uzet ćeš LG L206WTQ, kad, odkud, koje boje...to je ipak najvažnije... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
sam svoj aka
Datum registracije: Oct 2007
|
a tak znači, pa to je uskoro za kakva 2 tjedna, ljepo ljepo... ![]() ...šteta kaj dolazi samo u toj sivo-crnoj boji, oni full crni su mi najljepši.... ![]() ...u Hg-spotu ti je najeftiniji, za skoro 100kn jeftiniji nek iz ADM-a...link....pa si malo pogle... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Registered User
|
karlito tnx,al sve cu u jednoj trgovini kupiti jer kupujem kompletan komp ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Aj ti probaj nekak pogledati oba dva monitora, bedasto je monitore na blef uzimati. Osobno imam 2232bw, u početku su mi čudne boje bile ful, al sam malo naštimavao, pa je sad podnošljivo (noob sam i meni je super slika ![]() ![]() ![]()
![]() |
|
|