|
|||||||||||
|
|
#32 | |
|
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
*edit
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Promatranjem cega? Dizajna? Ako kupuješ LCD po izgledu... ![]() Nevjerovatno kako samsung prodaje LCD-e; 2ms kakti, drki crna boja, nebeski dinamicki kontrast koji nema veze s realnošću i eto...dobri su su T220 - Dynamic Contrast 20000:1 :rolam se i lupam glavom u pod: |
|
|
|
|
|
#38 |
|
Registered User
Datum registracije: May 2008
|
Gilbert hvala! Odlucio sam se za LG-a,jer dobro si rekao neiskusan sam i meni je samsung dobar jer prelazim sa CRT na 22" LCD.Odlucio sam te poslusati LG ce biti,jer vidim da ima dosta prituzbi na 2232BW,hvala svima na pomoci ![]() |
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
Netko je pitao dali cvrci? Ne, imam ih 2x na poslu i 1x doma, sva tri su ok.
|
|
|
|
#41 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#43 | |
|
sam svoj aka
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
![]() ....nekak imam osiječaja, koda u tebi vidim sebe.. ..prvo se mučiš oko odabira Samsunga, dođe Gilbert, veli svoje i odma ga poslušaš.... bolje poslušati one koji znaju da se ne zajebeš, jer ipak, ne kupuje se monitor baš svaki dan......znači uzet ćeš LG L206WTQ, kad, odkud, koje boje...to je ipak najvažnije... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
sam svoj aka
Datum registracije: Oct 2007
|
a tak znači, pa to je uskoro za kakva 2 tjedna, ljepo ljepo... ..onda očekujem info......šteta kaj dolazi samo u toj sivo-crnoj boji, oni full crni su mi najljepši.... ![]() ...u Hg-spotu ti je najeftiniji, za skoro 100kn jeftiniji nek iz ADM-a...link....pa si malo pogle... ![]() |
|
|
|
|
|
#46 |
|
Registered User
|
karlito tnx,al sve cu u jednoj trgovini kupiti jer kupujem kompletan komp kad kupim poslat cu ti PM o monitoru i meni su oni full crni ljepsi al hbg nema nego srebrenih,al nema veze nije izgled toliko bitan |
|
|
|
|
|
#47 |
|
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Aj ti probaj nekak pogledati oba dva monitora, bedasto je monitore na blef uzimati. Osobno imam 2232bw, u početku su mi čudne boje bile ful, al sam malo naštimavao, pa je sad podnošljivo (noob sam i meni je super slika ). U zujanja ni z . U početku me živciralo i mutavo postolje, al eto i na to sam se naviknuo Ako ekipa manje ima prigovora na LG, uzmi LG. A i može biti da je bolji, kad sam ja kupovao u tom trenutku ih nije bilo, a ni dizajn mi monitora nije baš nekaj. Sama slika sigurno nije toliko različita.
|
|
![]() |
|
|