|
![]() |
#31 | |
Mrcina
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Sviram vec u bendu ,ali ocigledno nist ne bude ot tog jer je bubnjar za ****c i ima bubnjeve od 400kn koji se raspadaju, lupi bas pedalu cijelo postolje ode do vrata ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Mrcina
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#35 |
Mrcina
|
![]() |
#36 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() EDIT: Inace necemo mi nist ozbiljno svirat, nego po rođendanima i tak to. Dok ne navjezbamo bar 12 pjesama |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Mrcina
|
paradajz city -->
![]() ![]() ![]() Ma i nama je cilj za***ancija..to kuzis po tome da imamo obradu od guns n rosesa - paradise city --> paradajz city
![]() ![]() ![]()
![]() |
#39 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Jel mi može netko postat link sa akordima ili nešto ugl. počinjem svirati gitaru aukustićnu al ne mogu niš konkretno nać na netu. inaće 5 god sam svirao brač, stara me tjerala (duplo je veća od mene), ali barem sad imam neku podlogu za gitaru |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Mrcina
|
Citiraj:
www.ultimate-guitar.com - za strane stvari Btw. ako tek pocinjes mogao bi si nabavit Guitar Pro 5...koristan programcic za pocetnike, a i za mahere. Nego, bit je u tome da s tim programom mozes cuti kako neka tabulatura ustvari zvuci, cuti brzinu pjesme, a uz to imas note za bas, bubnjeve i sve ostale instrumenete koje se nalaze u pjesmi. Uzivaj ![]()
![]() |
![]() |
#41 |
Mrcina
|
![]() |
#43 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Evo, ja sam u bubnjarskim vodama vec jedno 8-9 godina, svirka je zapocla sa alt rockom dok danas, ustvari zadjih 5-6 godina idem vise ka tezim oblicima glazbe (metal, najvise trash, death, tech-death i prog sa primjesama bolesnoce i psihodelije). Imao nekoliko bendova, sve se poraspadalo, danas trenutno ne sviram nista ozbiljno, osim side-za***ant "benda" QB (cube), vise ovdje: http://www.myspace.com/cubeqbcube Snimke sa linka su snimane uzivo, pod brutalnih utjecajima cuge i dima ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Ovi bubnjovi sa snimke su bubnjevi iz prostora u Kustosiji kod Danijela (mislim da je neki Sonor u pitanju, cinele svakojake, uglavnom krsh) koji se moze rentat po terminu od 2 chuke. Nego, zaboravih rec da su snimke 100% improvizacija (tako i zvuci naravno), fulavanja ima ko u prici, ali eto ![]() ![]() ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Mrcina
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#48 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
imam neki razdrkani clash, kopiju telecastera i neko jadnicko fenderovo pojacalo od nekih jadnih par watta, neznam ni koliko, spojenog na neke kompjuterske stare zvucnike, sve nesto sklepano ali eto hehe, pragovi na gitari su izlizani tako da neke tonove ni ne mogu svirati vise, ma ko ga je.. ionako samo sebi za gust guslam vec desetak godina. uglavnom trash i grunge....
1) P4 Prescott 3.0 on Abit IC-7 MAX3 with 2GB DDR400 ST 2) P4 Northwood 2.6 on PX865PEC Pro v2.0 with 1GB DDR400 3) HP Compaq nx6125 with 1256MB DDR333 4) AMD Athlon 950Mhz on MSI K7T Turbo2 with 768MB SDRAM 5) PIII 600E on Procomp BVC2B with 384MB PC100 Win98 6) PIII Celeron 1300 on Asus TUEP2-M with 384MB PC100 Linux |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Mrcina
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#50 |
Premium
|
1) P4 Prescott 3.0 on Abit IC-7 MAX3 with 2GB DDR400 ST 2) P4 Northwood 2.6 on PX865PEC Pro v2.0 with 1GB DDR400 3) HP Compaq nx6125 with 1256MB DDR333 4) AMD Athlon 950Mhz on MSI K7T Turbo2 with 768MB SDRAM 5) PIII 600E on Procomp BVC2B with 384MB PC100 Win98 6) PIII Celeron 1300 on Asus TUEP2-M with 384MB PC100 Linux |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Registered User
|
[quote=technix;753323] btw. prodajem gitaru pa ako tko zna koga zainteresiranog, slobodno javite na PM. Mastan zvuk do yaya, dušu dalo za žešću mjuzu: na EMG85 i 81 sviraju Kerry King (Slayer), Zakk Wylde (Ozzy Osbourne), Kirk Hammet i James Hetfield (Metallica)... itd. update: prodano davnih dana ![]() Zadnje izmijenjeno od: technix. 08.05.2008. u 10:49. Razlog: update |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Ima tko kakvo pojačalo za prodati?
![]() |
#54 |
Mrcina
|
www.glazbeni-forum.com (tu pogledaj pod oglasnik - imaš hrpu rabljenih pojačala, i ostalih stvari) www.glazbeni-oglasnik.com (samo ime govori) uživaj ![]()
![]() |
#55 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Završil osnovnu glazbenu školu - Klavir , + kaj sam se još i harmoniku naučil svirati .. .. sad bi štel naučiti violinu ali em je skupa a i tu kod mene teško najti nekoga ko bu poučaval .. ![]()
![]() |
#56 |
Banned
Datum registracije: Jan 2008
|
Kupnja Električne Gitare
Uskoro kupujem el.gitaru ![]() Dal ima netko iskustva s paketima ili je bolje kupit gitaru posebno,a posebno pojačalo? Možda neki online shop? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | ||
Registered User
|
Citiraj:
Novo ili polovno? (btw. sa pojačalom ne možeš dobiti novo za tu lovu, možda u nekom jeftinom paketu ali to ti ne bih preporučio da uzimaš). Koju vrstu glazbe slušaš/planiraš svirati? Jesi totalni početnik ili već znaš nešto svirati? Citiraj:
ni slučajno, obavezno osobno isprobat na licu mjesta-po mogućnosti povesti nekoga tko se kuži da isproba umesto tebe. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Banned
Datum registracije: Jan 2008
|
Nisam totalni početnik,sviral sam akustaru.I htel bi svirat električnu,jer mi ova više nije zanimljiva.Sviral bi metal mjuzu.Oču novu gitaru i već sam našel Ibanez GSA60,samo neznam dal ima koji dobar dućan u Hrvatskoj uopće?Ima u Zagrebu koji dućan? I koje pojačalo bi onda pasalo k tome,neko od 30watt bi bilo dovoljno valjda... Može i neka druga gitara,preporuka za kojih 1800 najviše 2000kn? Pojačalo za 1500 najviše.budem šparal pa bum kupil tak odvojeno,jer je bolje. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|