|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Ne osjeti se lag i ne pucas sporije.Igram cod 4 dnevno po 3-4 h znam o cem pricam.Znas kad se osjeti lag??Recimo kada neko kao ja na high postavkama igra cod 4 sa 75 fpsa i spectejta nekog sa u ovom primjeru je 1950 pro karticom,sa isto tolko fpsa sa med-high postavkama,kod njega se tocno vidi kako mu laga komp dok on to neprimjecuje. A odgovor na ono gore pitanje reko sam da i snizim rezu i sve ostalo tesko doci do 250 fpsa,nije to stvar kompa nego stvar configa i osobno znam neke ljude koji imaju kao sto sam reko u codu 2 250 fpsa ali im igrica izgleda ko da ja igram sa 800x600 bez aa i ostalog sranja i postavke na medium |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | ||
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() jedanput je ljepse/lakse/gladje igrat na 250 FPS u odnosu na FPS ispod toga... bolje se primaju metci, lik ima "ljepse" skokove i pokrete, garand puca ko automat ![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
hehe, to je bilo davnih dana dok sam "aktivno" igrao ![]() promjenilo se kad je 6800GS stigla Citiraj:
ja tebe nikako ne kuzim... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Premium
|
Gle jednostavno je neznam za tebe,ovo pricam opcenito bez uvrede,ali mnogi likovi koji igraju cod 2 na "high" postavkama sve opcije ukljucene na maximalno ukljucen directx9 na maksimalnoj rezoluciji i kazu mi da imaju fps 250 lazu ne samo sebi nego svima.(ti si reko da si igro sa 6600gs na low 250 fpsa to kuzim) I onda mi jos ovdje dodje tip sa 7600 gs vrti cod 4 sa 150 fpsa ma daj molim te.Nisam ja iso nista tebi osobno pricat nego sam se nadovezao na sve postove prije toga.(isto tako si reko i za cod 4 tak da i to kuzim) Ovo je za tipove koji vrte cod 4 i cod 2 na maximalnim detaljima sa tolkim fpsima al dok igraju gledaju u nebo tak da neznam kak nekog uspiju ubit. Inace to je sve u configu neznam odakle ga nabavljaju i kada ga steave igra im izgleda katasrofalno iako je njima glavno da imaju 250 fpsa jer su tako face. I sada ta opet onog tamo citiram Mos mislit.. Citiraj:
Da imas 4 quad procesora i 4 8800gt nebi igrao cod 2 sa 250 fpsa na maksimalnoj rezoluciji i max detaljima a to sta je tebi gust igrat na drugacijim postavkama i pravit se frajer sa 250 fpsa tvoj problem |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |||||
Banned
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]() Citiraj:
Citiraj:
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
|
Nije to bezobrazluk samo pitam covjeka na taj nacin malo je provokantno ali sta je tu je.Jednostavno nemogu a da se ne javim na takave komentare poput ovih sa fpsovima u cod 2 i cod 4,pogotovo kada znam sta je istina. Tema je ionako skrenula odavno i necu se vise osvrtat na ovakve postove,zna se sta je istina a sta ne.Jos jednom da kazem covjeku za te pare kupi 8600 gt i neces pogrjesit |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Banned
|
Naravno da je maX u pravu.Meni je osobno 125 dovoljno,ali više je naravno i bolje.A za gledanje grafike imaš singleplay,pa u njemu pasi oči koliko te volja.Prvo trebaš naučit da prioritet u MP nije da ti to sve bude lijepo nego je prioritet da imaš što fluidniji gameplay.A kad naučiš to,onda kultura.Nema prozivanja nikoga na takav način.I to pogotovo nekog tko se tu druži s nama 36 puta više nego ti.I to je jasno da o tome nema diskusije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
FPS najvise ovisi o procesoru i njegovom taktu... ja recimo sa E2180 na stocku nemogu nikako imat 250 FPS, krece se oko 200, a kad ga dignem na 3.2GHz ne pada ispod 250 FPS u niti jednom trenutku (osim u smokeu kao sto sam napisao) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Premium
|
Eh ovo je sada vec druga prica,ajde samo me zanima ovo,stavi directx9 stavi aa i sve detalje ukljucujuci i shadow na maximalno ama bas sve i stavi na rezu oko 1440x900(to je moja maksimalna na widescreenu)stavi ti na svojme monitoru maksimalnu,pa mi reci broj fpsa |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Banned
|
Koja je poanta ovoga? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Premium
|
Ponata i nema je bas ja samo zelim covjeku koji je zatrazio karticu do 400 kuna da nemoze igrat cod 4 na med postavkama sa 7600 gs 100-150 fpsa,i tu su onda pocele price da neki imaju 250 fpsa neki imaju 150 i tako i ja se nisam mogo sudrzat nego da kazem svoje misljenje i iskustva,i da kazem covjeku da je 8600gt daleko bolji izbor od 7600gs(al opet nemoze postic 150 fpsa sa 8600 gt kao ovaj 7600gs sta je naprosoto nemoguce)i sada cekam odgovor od maxa kolko fpsa ima kada igra sve na maximum sa maximalnom rezolucijom neka mi kaze da ima 250 necu vise posta napisat |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Banned
|
Citiraj:
Sve je rečeno. EOD |
|
![]() |
![]() |