|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
FORCEBOOK Nocturno
kaj mislite o ovom cudu?? iako je forcebook odlicno izgleda,za tu lovu je stvarno odlican. Intel Core 2 Duo T9300 (2.5 Ghz, 6MB) Penryn, 15.4" WXGA+, 4GB DDR2 RAM, DVD+-RW SuperMulti, 250GB SATA HDD, N VIDIA GeForce 8600GT (512MB), Bluetooth, WLAN, Giga LAN, 2.0MP Cam, FP, torba |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
a koja je to cijena? ako ti je prvi laptop onda cu ti samo reci - nije sve u sirovim performansama karakteristike su stvarno odlicne. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
7600 kn s PDV-om veli HGspot. WTF???????????????? Sudeći po komponentama vrijedi duplo, ali ipak je to Forcebook. BTW, evo i jedan prekrasno dizajniran, new generation Forcebook. Ja bi takav ![]()
![]() |
#5 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Akutna lijenčina
|
Citiraj:
![]() začas ih budu radili u obliku mesoreznice ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
klanfa
Datum registracije: Apr 2007
|
ovo je revolucija u izradi kučišta za laptopove.only in hg-šrot ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | ||
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
Meni se isto svida, ali sam skeptican zbog kvalitete i cijene. ![]() Jesi li ga kupio? Ako da, kakav je tvoj dojam? Ima li ga itko ovdje? Navodno ova nova gen. FB-a nema (ne)kvalitetene probleme bivsih generacija? Ima li itko najnoviji FB, da to potvrdi? ![]() Jos mi je i ovaj dobar: Citiraj:
Pri pokusaju da se docepam drivera na official siteu, nema nista o Nocturno seriji http://www.forcebook.com/drivers.html I na site-u kao proizvod, tehnicki ne postoji! ![]()
![]() |
![]() |
#13 | |
Banned
|
Citiraj:
BTW što ne pođeš do HGŠrota da se sam uvjeriš kakav je ? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||
Premium
|
Citiraj:
I ovi, koji ih sad ne zele kupovati, to cine upravo radi te bivse serije FB-a. Ali... Postoje snazne indicije da najnovije serije (izasle unazad 3 - 4 mj, max 6mj.), su iznimno kvalitetne. Ovo kazu oni koji su ih kupili: Citiraj:
Citiraj:
LCD je vrlo dobar! Deru ga samo Mac, Toshiba Qosmio i Sony Vaio u LCD prikazu Djeluje 30% masivnije, a izrada kucista je sasvim ok i ima cool tipke(precaci) koje isijavaju plavu boju kad ih se stisne kao kod playstation-a. ![]() Eye Candy! A i ovi u HgSpotu mi sad garantiraju garanciju od 24 mjeseca! A za toshibe i slicne samo 12mj garancije. Znaci da su zaista samouvjerni u kvalitetu.
![]() |
![]() |
#15 | ||
Banned
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
Takoder... Vazna mi je autonomija i tip(iz hgspota) mi kaze da sigurno moze izdrzati izmedu 3 i 4 sata jer ima 9 cell bateriju, a ne 6 cell, kao vecina. Masa mi je apsolutno nevazna. I ne, ovo nije desktop zamjena, vec bas cu snjim na teren. ![]() Dalje... U BUG casopisu, broj 184, ozujak (03/2008) - prije 2 mjeseca, strana 54... Na moju srecu, recenzirali su jedan forcebook, a znamo da ta ekipa ,nije hrpa nestrucnih klaunova. E sad, uzmite u obzir da su imail upravo najnoviju gen, o kojoj ja pricam i oni navode u listi PLUS, za kuciste da je cvrsta konstrukcija, vrlo dobre performanse..., DVI HDMI izlaz! Samo eto, sto taj model Atlas ima 17" ekran, a cijenu od 5499 kn pa se ocito moralo stedit, na kvaliteti matrice, stoga su se bugovic jedino zalili na ispranost boja, kojoj je, kako kazu, uzrok prevelika svjetlina matrice. Taj model E8227D je izdrzao 2:39 min na njihovom testu. Kazu da su tipke tvrde i odlicno dimenzionirane i pravilno razmjestene, ali ih je izivcirala funkcijska tipka, lijevo od CTRL-a! Poklopac je izrazito robustan i imun na uvijanje, kao i unutrasnjost uredaja. Sta sad mislite? Po ovome, vise nema mjesta, pljuvanju po kucistu(najnovija gen., znam da je stara gen. zadnji srot) A davne 2006-e sijecanj, na bug TV-u su recenzirali Forcebook Xtreme: http://www.bug.hr/bugtv_wmp/index.asp?id=10&as=o&kod=03 Eto, moj DueDulligence je pri kraju. ![]()
![]() |
![]() |
#17 | |
Banned
|
Citiraj:
Kako su ovu novu seriju napravili nisam još detaljno 4 real upoznat. Volio bih isprobat jednog pa da vidim. Isto tako FB ima dosta dječijih bolesti, što se mene tiče ako mu je masa velika nije baš za terenski rad. Ovaj FB koji imam prilike koristit stara verzija ima bateriju cca40 min pod Vistom, load, a pod XPom oko 1h! Novi sa 9cell baterijama bi trebali imat veću izdržljivost, da li imaju neznam! ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|