|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
što uzet za hlađenje???
ljudi neznam di da ovu temu stavim ali mene zanima da li da uzmem onog najskupljeg Zalmana ili thermaltakeovo vodeno hlađenje u hg spota za 500kn..okrugla cijena zalmana i thermaltakea je oko 500kn...no kad se sjetim da vodeno može hladit i grafu chipset .......što se više isplati i s čim ću moć napraviti bolji OC. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
cpu e4300/sonictower+nexus120; mbo gigabyte p35-ds3-l; ram kingmax1024/667x2; vga hd3850; psu corsair hx 520w; dvd benq 1655; hdd wd1200jd&samsung hd321kj&ST3160021A; ZM-MFC1; lg22ws; btc6300; mx 518 i sve u chiefu s nekoliko nexusa |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Šta ti uopće misliš hladit, oc čega? Nema smisla kupovat za nešto šta se ne clocka dobro, ili šta ide odlično i sa zračnin hlađenjen. Uglavnom, tu dilemu će ti popljuvat. Pogledaj, možda nađeš nešto za sebe: http://forum.pcekspert.com/showpost....86&postcount=4 http://forum.pcekspert.com/showpost....36&postcount=5
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
pa koje onda da uzmem i kakav je frezer |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
?
Legendo ![]() Nemoj žurit, polako, pogotovo ako misliš overklokirat. Pogledaj ove sticky-je o hlađenju ili barem malo pokušaj doći do nekih osnovnih informacija preko google-a. Nađi neke varijante na koje bi išao, pa dođi da diskutiramo. Nemoj me krivo shvatiti, ali obzirom na ovo kako i što pišeš, ja bih ti preporučio da za početak ideš na zračno hlađenje, sigurno ćeš biti zadovoljan. Sretno |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|