|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2008
|
molim pomoc hakiranje..valjda..
ovako..definitivno nisam Pc ekspert zato molim pomoc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vodenjak :)
Datum registracije: Feb 2008
|
Pospremi sve razgovore i obavijesti policiju te u dogovoru sa policijom dogovori sastanak sa njim. Pa kad se oni malo pomaze sa njim više nece sigurno zakve gluposti radit. Samo im reci da zbog toga nemožeš spavat te cak misliš da te prati. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Bas ovo sto je LUXX napisao.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
ma da to mi i je jedna od opcija.Istina nije bio neugodan,osiim sta me zvao vani i nije se javio evo od kada mi je rekao da sve to zna o meni..u svakom slucaju poduzeti cu slicne mjere kao sta si naveo ako mi se opet javi.Ali mi samo nije jasno kako je mogao doznati te stvari o meni... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
ja bi ga na tvom mjestu svejedno prijavio. Tko zna koje još podatke ima i šta s njima planira. Nemože se sve u internetu nac tak da je moguce da ti je ušao u sistem i zna još štošta. Najpametnije je prijavit ga pa nek se murja igra s njim. Imaš njegov nick i poruke koje je slao pa im pokaži. Te tvoje sumnje i strahove pa nek ga malo posjete |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
100 kg demolition team bi ti i više nego pomogao za dobar obrok. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
razgovor sa policijom mi ne gine s obzirom da moze svasta biti..to sigurno,..imam sve razgovore ,nick.... ovdje sam postavila topic samo iz razloga jel mozda naide osoba koja mi moze rasvijetliti kako je to napravio ,i da li ja mogu napraviti sta da se to vise ne moze dogoditi...s te strane... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
ma cevape za ekipu uvijek ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Gle, kako je to izveo bez prezimena nije ni meni jasno. Ali dobro razmisli koje si sve podatke upisala u skype profil. Uz dovoljno podataka i frenda u policiji svakog se da naći (da nebi sad bilo, da znam da policija to nebi smjela raditi, ali i sam sam par puta tako iskopao podatke zbog nekih stvari). Nedavno je bila rasprava na forumu oko toga i preko IP adrese nije sigurno ništa našao. I uvijek postoji opcija da se netko odlučio dobro našaliti s tobom...
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
|
Citiraj:
Ako ima malo znanja ili ak se još uci potrebne programe nije problem uci u svaciji komp. Samo je pitanje šta misli sa tvojim podatcima. Ocito te pozna kad hoce s tobom izac. A i moguce da je iz istog mjesta |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Registered User
|
.da uz frenda u policiji ne bi bio problem doznati sve to,jedino zbog zezancije mi se ne bi dalo ici dotle...jedino ako on nije taj frend iz policije.definitivno mi je proslo kroz glavu da radi na takvom ili slicnom polozaju |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Registered User
|
zapravo prica je krenila sasvim..normalno osim pitanja odmah jel idemo van..ono...uglavnom rekao mi je da je iz jednog dijela moga grada tako da je sigurno,cak mi je rekao i ime..uglavnom..da jedino je pitanje sta misli s tim.. ne poznaje me jer me ispitivao svakakve gluposti na koje mu ja nisam htjela normalno odgovoriti pa se mozda radi o inatu..no imam prijatelja policajca pa cu se definitivno konzultirati sta mogu uciniti |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Ako je ikako sve to saznao preko IP-a, prekršio je zakon. Ti možeš tužiti svojeg ISP-a radi povrede privatnosti i odavanje privatnih podataka nekome desetom. Policija za takve stvari mora imati nalog, a način da obična osoba dođe do toga, ne postoji (osim, naravno ako se ne prekrši zakon). Šanse da ti je došao do osobnih podataka preko IP-a su male da uopće ne bi trebala pomišljati na tu soluciju. Po meni, to je frend od frenda, koji je frend sa tvojim bratom/sestrom, pa je tako i došao do tebe, a od njih nabavio tvoje podatke (mada, za JMBG cijeli jest malo teže ![]() P.S. Jesi sigurna da nije neke podatke uzeo iz tvog Skype profila ?
![]() |
![]() |
#15 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Ima tvoj IP, ima nekog u telekomu da mu kaze komu IP pripada i ima dostupnu neku bazu podataka o građanima (razna ministarstva)... To je sve sto mu treba. Uglavnom murja ti nece pomoc jer je to njima smijesno i ne interesantno. da te lik siluje onda bi MOZDA bili zaineteresirani. Tak da... jedno 5 prijatelja nek se slucajnu nadju na mjestu tvog sastanka sa njim i nek mu naguraju palicu u šupak. To ti je to. Samo pazi da jos ti nebi kazeneno odgovarala jer policiji ti je uvjek zanimljivije kaznjavat one koje se brane ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
Rijesti cemo. Doviđenja.... Ma daj. Jos ce se i sprdat iz nje jer ima 24 godine, mlada je i zgodna je. Samo ce bezveze imati negudonosti. neka fino rijesi sa 5 oricom frendova i gotovo... Nece policijom nista rijesit. ''Nije ovo Amerika'' ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() Od datuma rođenja može dobiti djelomični JMBG, zadnjih par brojeva mora pogađati (a čisto sumnjam da je toliki sretnik; ako je, nek mi ispuni listić za Bingo ![]() Ja bih taj tvoj problem riješio tako da, prvo njega zamolim lijepo da prestane bit papak, drugo - otišao na policiju i prijavio slučaj, ili prijavio ga ISP-u na abuse službu (s time da bi ti onda morala znati njegov IP u određenom vremenu). To su legalni načini, preostala riješenja su da ga ignoriraš pa nek priča sebi u bradu ili ako ga baš želiš upoznati, vidjeti tko jest on - skupit par dobrih prijatelja, objasnit im o čemu je riječ i naći se sa njime. Mada, ignore na skype-u pa nek se nekom drugom uvaljuje bez da se predstavi. ![]()
![]() |
![]() |
#21 | |
Registered User
|
Citiraj:
ma to mi je se dogodilo pa mi je sve svjeze i totalna zbrka u glavi,pa mi je trebalo malo ostalog misljenja da si poslazem u glavi sta da napravim.uglavnom nije saznao neke stvari koje su ga zanimale ispitivanjem jel nisam pala s marsa ,ne poznajem ga..i vjerovatno je bio iziritiran sta nije doznao pa mi dao odo znanja da bez obzira na sve on to moze saznati...prvo sam zamolila ..bas tako da ne bude papak..a i ignoriram na skypu.za sada,mislim nije mi do batinjanja ako nije neki kreten,no ako se nastavi to zajeb... na bilo koji nacin morati cu razmisliti i o tome..barem o dobrom upozorenju.hvala svima |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
Drugo, trabunjas gluposti. ISP moze dati muriji podatke i time ne krsi nikakav zakon. (Nedavno je bilo ono s pedofilima... ISP je dao logove i murija ih je uhvatila ali murija nije trazila logove vec su ih oni sami dali...što znaci da su oni povrijedili prava korisnika ali nisu.. Nemres nac nikoga po IPu osim ak ne radis direktno u ISPu . Najblize po IPu mozes locirat dio grada (centralu) s koje se spajas. Inace kaj nisi mozda pomislila da je to mozda tajni obozavatelj, wannabe decko ? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Moderator
|
Daj molim te čitaj što sam napisao. Ja sam samo rekao, da ISP ne može dati svakome podatke. Policiji da, ali ajde pa odi sam pitati ili poslati ISP-u mail da ti kažu tko je taj i taj pod tim i tim IP-em bio... Jedino ISP može spojiti IP sa imenom (privatnom ili pravnom osobom). A i da bi policija dobila takvo što, mora imati jako dobar razlog, a ne zato jer eto, frendu se sviđa jedna cura. Daj malo razmišljaj i pročitaj što je netko napisao prije nego ideš govoriti da trabunja gluposti. Uostalom, ISP-ovi se dosta boje lošeg publiciteta (kao i sve ostale tvrtke). Kako bi ljudi reagirali kada bi policija izvjestila da ISP nije htio dati podatke o pedofilima (ako uzmemo taj tvoj slučaj) ? Daj razmisli malo...
![]() |
#24 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
1. možda te neki frend zafrkava. Tako sam ja prije par godina frendu dogovorio sastanak sa "ženskom" i umirao od smijeha 50m od njega, kada je čekao na dogovorenom mjestu, u košulji, namirišan ![]() 2. jesi li primala kakve datoteke od osobe koja te provocira? 3.imaš li podatke (JMBG, ime, prezime), tj. one koje ti je "napadač" otkrio, na računalu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
|
A hebiga to su ti nasi brodjani hehe,,a de lik se sto posto zaj... al uvijek ima ALI hehe..mozd je stvarno neki freak..uglavnom..moje misljenje je da je to sve neka zafrkancija.javi nam sto je bilo...u svakom slucaju treba se pazit na netu s kim chatas jer ima svakakih budala...et tolko od mene. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Registered User
|
ak se ne javim znas koliko je sati... |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Registered User
|
e da,uglavnom ,nije mi se tip javio na bilo koji nacin,sve je ok,nisam nista ni poduzela,ocito se radi o neumjesnoj sali nekog lika kojemu je bilo dosadno...(nadam se ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Format C: sve riješava ![]()
![]() |
![]() |
|
|