|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
proc-ram imam, fali ostatak...
Evo trebam savjet, tek nekih godinu dana ne pratim svijet racunala i vec sam njubara ![]() I tak ja vidim neki dan u oglasniku vidim prodaje se E4300 i 4x512mb 800 Kingmax, reko da se obnovim, kasnije sam tek skuzio da sam samo mozda i preplatio, 500kn sam mu dao, cinilo mi se kao bagatela... Naime, koju maticnu i grafiku uzet a da je u rangu tog procesora, znaci nista preskupo a ipak da mogu tu i tamo zaigrat nesto i da fino radi... ![]() I koliko mogu dobit za: Northwood 2.66 @ neki zalman Asus p4p800se X800GTO @ zalman vf700 80gb hard ![]() DVD przilica Sve fino radi, jako tiho, mozda 30ak dB ![]()
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
IMHO ciljaj na 3870 ili 8800GT grafu (ako si gamer), ako nisi idi na 3850 ili 8800GS (i ove grafe su već dosta solidne za igranje) a ako te totalno ne zanimaju grafe ostavi si ovu koju imaš... Onda ploča - tu imaš na Intel djelu foruma kolko oćeš oko toga, mislim da se nema kaj dodati na ono gore... Hard si uzmi ili 250GB Seagate 7200.10 410AS za cca 350kn to je dobra kupovina, ako ti treba veći pogledaj 500GB model... Sve o njima piše u tvrdi diskovi djelu... ![]() Pržu si ostavi... Koko možeš dbit neznem, po djelovima vjerojatno više nego u cjelini ako neko bude kupovao kaj mu fali...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Uzmi bilo koju ploču iz Gigabyte P35 serije i ATI HD3850/3870. 3870 uz uvjet da naklokaš malo procesor jer bi moglo faliti snage za hranjenje grafe podacima.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|