|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
(riješeno) Blue Screen Of Dead
prilikom "dizanja" windowsa racunalo nudi dali da podigne windose u safe modu ili normalno,ili zadnju konfiguraciju koja je delala a kad odaberem bilo koju od opcija on se restarta i vraca se natrag na taj izbornik.....nekaj se sjebalo pa sam odlucil stavit nove windose....fora je dok bootam s cd-roma pocne očitavat cd a onda dok pripema drivere i dok pocne startat instalaciju se pojavu plavi ekran......pomoc??? racunalo nije moje nego od frendice ,neznam zakaj je opce doslo do toga ali vjerovatno radi virusa...[ Zadnje izmijenjeno od: Fredy007. 22.04.2008. u 20:46. Razlog: riješen problem |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Ako ti neće startati instalacijski CD to nema veze s virusima, nešto je hardwareski neispravno za početak probaj najjednostavnije (ccmos napravi) a nakon toga prvo ram pa ostali hardware testirati jedno po jedno...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
|
kupil novu memoriju ,ništa...ista stvar...izvadil disk ,stavil u drugi komp,disk radi,formatiral sam ga....opet isto, kod kopiranja fileova za instalaciju windowsa s dvd kad pokrece setup dok skopira file-ove pojavi se plavi ekran.....kaj dalje?? dole pise :tehnical information: STop: 0x0000007B (0xF8981524,0xC0000034,0x00000000,0x00000000) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Koje komponente imaš? Koji novi disk si kupio? Nažalost, moja kristalna kugla ne daje odgovore na ta pitanja.
![]() |
#6 |
clon: VW_Fan i Sony M2 i IntelCeleron i Cubisimo
Datum registracije: Mar 2008
|
Ja sam imao iste simptome sa matsonic ms 9147C,idem izbrisat particiju i bum plavi ekran smrti,malo sam se igrao u biosu i stavio sam da mi dvd rom i hdd budu IDE i spojio ih na jedan te isti kabel i gle čuda počme formatirat i nakon nekog vremena ista stvar,stavio neke druge winse i nekako jedva uspio formatirat...malo čudno zar ne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
PROBLEM RIJEŠEN. izgleda da je stvar bila u dvd-romu(problem u kanalu koji spaja dvd rom s drugim djelovima?)........stavil sam usb prenosivi dvd-rom i preko njega stavil windowse... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|