Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Konfiguracije
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 09.04.2008., 16:09   #1
Kuka
Registered User

Datum registracije: Apr 2008
konfiguracija do 4500 - Infoplus

Molio bih za pomoc pri slaganju konfiguracije do 4500 kn. Svrha kompa je vise manje igranje (za klince) i gledanje filmova tu i tamo. Molio bih Intel procesor, monitor ne trebam i bilo bi pozeljno kad bi bilo iz Infoplusa zbog blizine istog. Hvala unaprijed!
www.infoplus.hr
Kuka je offline   Reply With Quote
Staro 09.04.2008., 19:42   #2
Spoljarik
Premium

Spoljarik's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Spoljarik je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 09.04.2008., 20:08   #3
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Konfa je odlična, ali mislim da mu je overkill.

Evo, složio sam ti nešto iz tvoje prodavaonice. Jedino ti nisam izabrao napajanje jer nemaju ništa kvalitetnije (Fortroni 350W i 400W PNF nisu raspoloživi) kao ni kućište jer ono je stvar ukusa. btw, mislim da bi jeftinije i bolje prošao u nekim drugim prodavaonicama jer ovi imaju prilično skroman izbor komponenti.

Zadnje izmijenjeno od: McG. 09.04.2008. u 20:42.
coconut je offline   Reply With Quote
Staro 10.04.2008., 12:56   #4
Bokygs
Premium
Moj komp

Bokygs's Avatar

Datum registracije: Mar 2008
Pa bolje mu je uzeti u Adm-u kad ima besplatnu dostavu i jeftiniji je
Bokygs je offline   Reply With Quote
Staro 10.04.2008., 13:01   #5
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor Bokygs Pregled postova
Pa bolje mu je uzeti u Adm-u kad ima besplatnu dostavu i jeftiniji je
Slažem se sa tobom, ali čovjek inzistira na toj firmi. Bar u Zg ima brdo IT firmi kod kojih može proći bolje od Infoplusa.
Staro 11.04.2008., 13:32   #6
Kuka
Registered User

Datum registracije: Apr 2008
Puno hvala svima na pomoci - komp narucen iz Adm-a
Kuka je offline   Reply With Quote
Staro 11.04.2008., 13:55   #7
Spoljarik
Premium

Spoljarik's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
ono sto sam ja slozio?
Spoljarik je offline   Reply With Quote
Staro 20.04.2008., 01:11   #8
Button
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Mar 2008
Napokon sam shvatio da me Ve-mulj više ne zanima,a i skup je naprema linksima

Ako se nekome da,nek mi ispiše konfu isključivo iz links.hr trgovine
Znači želim dobru grafiku,rame već znam 2gb naravno,kućište i monitor ne trebate pisati.Hard disk mi je dosta 250gb,dvd pržilica mi treba i može neki bijesni proc i hladnjak za njega,te sve ostalo!!Može AMD

http://www.links.hr/index.php?option=homepage

Najviše 4.000 kuna.

Puno hvala!
Button je offline   Reply With Quote
Staro 20.04.2008., 02:26   #9
McG
-------

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor Button Pregled postova
Ako se nekome da,nek mi ispiše konfu isključivo iz links.hr trgovine
Već je složena na ovom forumu masa takvih konfiguracija (daj si truda i koristi Tražilicu), a sticky na Linksovom forumu ti je prva postaja do konfiguracije.
McG je offline   Reply With Quote
Staro 20.04.2008., 11:45   #10
jurbAs
Premium
Moj komp

jurbAs's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor McG Pregled postova
Već je složena na ovom forumu masa takvih konfiguracija (daj si truda i koristi Tražilicu), a sticky na Linksovom forumu ti je prva postaja do konfiguracije.
McG mislim da takvih tema ima ovdje tona mislim da ako prevrti unazad 3 do 4 stranice da ce nac bar 10-etak tema o tome a onda neka se nakaci na jednu pa nek pita nekog da mu nesto pojasni

Btw jesi razmisljao o tome da otvoris sticky teme od 4000,5000,6000,7000 jer one su najuobicajne o tome pa da te konfe samo update.te ti i elvis jer on definitivno slaze najbolje konfe na forumu. i ako ima nekih pitanja nek se nadoveze na tu temu i to je to i da se update tih konfi radi svaka 2mj ili po potrebi... zar to ne bi bilo bolje?

Soryy na OT kuka ali kad takvih tema danas ima more...
jurbAs je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 20.04.2008., 15:17   #11
McG
-------

Citiraj:
Autor jurbAs Pregled postova
Btw jesi razmisljao o tome da otvoris sticky teme od 4000,5000,6000,7000
Ne, jer bi ljudi i dalje otvarali nove teme i dalje bi se od strane istih preporučivalo svaki dan isto. Detalje imaš tu.
Staro 20.04.2008., 23:35   #12
jajec
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jan 2008
Treba složiti konfe od AMD-a i Intel-a koje bi bile za sve koji kupuju nove konfe!
I to je to,nikakvo pretjerivanje sa quad-ovima i asus pločama i ostale điđe miđe,jer je dovoljno najjednostavnije:bilo koja grafulja oko 1000 kn i bilo koji proc sa dvije jezgre!
jajec je offline   Reply With Quote
Staro 21.04.2008., 00:00   #13
McG
-------

Citiraj:
Autor jajec Pregled postova
Treba složiti konfe od AMD-a i Intel-a koje bi bile za sve koji kupuju nove konfe!
Misliš da budeš s tim riješil stvar. Nemoj se zavaravati. Nije problem složiti i održavati bilokakav sticky. Problem je u ljudima koji unatoč masi tema, unatoč raznim vodičima i stickyima i dalje svakodnevno otvaraju nove teme, ignoriraju Tražilicu i traže da im neko po 100ti put potvrdi da je njihova konfiguracija naj-naj. Vodiči i stickyi su korisni za one koji si daju truda, pa prije otvaranja nove teme, fino prošvrljaju cijeli forum u potrazi za odgovorom.

Nadobudni biseri, vandali i slična klijentela tak i tak ne čitaju stickye, niti ih se trude pročitati. Njima je samo bitno da otvore temu, da traže preporuku i onda na kraju cijele balade kupe ono kaj su vidli u Ve-milovom katalogu priloženom uz nedjeljnji Jutarnji. Nakon toga otvore novu temu u kojoj pitaju (a zapravo da se pohvale odličnom gamer-clocker mašinom) dal je ta konfiguracija iz "kataloga" dobra. Pa kad ih ljudi (oni koji su si dali truda, pa im u prvotnoj temi dali konkretne prijedloge) na fini način steraju u krasan qrac, onda se nađu uvrijeđeni.

Uglavnom, ponavljam se.
Staro 21.04.2008., 00:18   #14
jurbAs
Premium
Moj komp

jurbAs's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
McG jadan ti vjeruj mi najjaca mi je fora kad neko otvori novu temu i odma ju lokas sa nekom dobrom tetom dode mi da ja postanem vandal radi teta

salu na stranu znam jako dobro tako je na podforumu sa monitorima uzas zivi al dobro imas jedno 3 teme o dell monitorima bez razloga... al dobro kad je vandalima tako lakse spamat teme na konfama jedini radnik tu je elvis i par ljudi koji uskoce u raspravu da razrijese neke stvari.... ostali samo spamaju temu i to...
jurbAs je offline   Reply With Quote
Staro 21.04.2008., 00:40   #15
ECHO
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jul 2006
pozdrav

Sorry na upadu u temu ali da li je itko razmislio(razmišlja)znaju li se ljudi koristiti tražilicom(kako se i šta treba upisati da bi dobio traženi rezultat) isto je i sa tražilicom "google" najlakše je reči "google je tvoj prijatelj" ali ako neznaš kako se njom služiti dobiješ pa skoro 1 tonu podataka i više i dok dođeš do onoga što trebaš prođe te volja tražiti dalje.
Pa ispadne da je lakše(što i je istina za one koji neznaju) otvoriti novu temu i sačekati 1-2h da ti netko odgovori jer če se isti patiti skoro isto toliko vremena a na kraju neče nači ono što ga interesira(kad nezna) a ovako če dobiti odgovor. Trebao bi neki sticky(kako dobiti traženi podatak koristeči tražilicu-google).Ponekad i sam zaglavim sa istim problemom.

Još jednom moje isprike na smetnji.
ECHO je offline   Reply With Quote
Staro 21.04.2008., 01:04   #16
McG
-------

Ne treba ići u bespuća neta i foruma da se sazna koje komponente kupiti, ako se na raspolaganju ima recimo 4.000 kn. Osim toga svaki podforum ima opciju Pretraži ovaj forum, pa ako je tolki problem upisati konfiguracija do/za 4.000 kn i pregledati teme koje izbaci, onda stvarno nemam komentara.
Staro 21.04.2008., 15:27   #17
jajec
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jan 2008
Nekima se neda koristiti tražilica i to je to,istina kak veli McG
Pa se gomilaju gluposti!
jajec je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas