|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2008
|
konfiguracija do 4500 - Infoplus
Molio bih za pomoc pri slaganju konfiguracije do 4500 kn. Svrha kompa je vise manje igranje (za klince) i gledanje filmova tu i tamo. Molio bih Intel procesor, monitor ne trebam i bilo bi pozeljno kad bi bilo iz Infoplusa zbog blizine istog. Hvala unaprijed! www.infoplus.hr |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
ADM(ako moze) Procesor Intel Core 2 Duo E8200 , 2.66GHz, socket 775, 6Mb cache Gigabyte P35-DS3L, s775, intel P35+ICH9, FSB 1333 4xsata gblan DDR2 1024Mb ( 1Gb ) PC5300 Kingmax MARS , 667MHz, CL5x2 XFX 8800GT GeForce 8800 GT, 512 MB, DDR3 256 bit, tv-out, 625MHz HDD WD Caviar 320 GB, WD3200AAKS, SERIAL ATA II, 16MB cache, 720 DVD upisivač Pioneer DVR-115D, DVD±RW, 20x DVD±R ,12x DL , 40x Midi tower Chieftec DG-01B-D-U, MIDI Dragon, crno w/o PS, Office Napajanje CORSAIR 450W, VX Series CMPSU-450VXEU, 12cm vent.,ATX2 Cijena 4626 kn |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Konfa je odlična, ali mislim da mu je overkill. Evo, složio sam ti nešto iz tvoje prodavaonice. Jedino ti nisam izabrao napajanje jer nemaju ništa kvalitetnije (Fortroni 350W i 400W PNF nisu raspoloživi) kao ni kućište jer ono je stvar ukusa. btw, mislim da bi jeftinije i bolje prošao u nekim drugim prodavaonicama jer ovi imaju prilično skroman izbor komponenti. ![]()
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein Zadnje izmijenjeno od: McG. 09.04.2008. u 20:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2008
|
Puno hvala svima na pomoci - komp narucen iz Adm-a ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
ono sto sam ja slozio? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2008
|
Napokon sam shvatio da me Ve-mulj više ne zanima,a i skup je naprema linksima ![]() Ako se nekome da,nek mi ispiše konfu isključivo iz links.hr trgovine Znači želim dobru grafiku,rame već znam 2gb naravno,kućište i monitor ne trebate pisati.Hard disk mi je dosta 250gb,dvd pržilica mi treba i može neki bijesni proc i hladnjak za njega,te sve ostalo!!Može AMD http://www.links.hr/index.php?option=homepage Najviše 4.000 kuna. Puno hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Btw jesi razmisljao o tome da otvoris sticky teme od 4000,5000,6000,7000 jer one su najuobicajne o tome pa da te konfe samo update.te ti i elvis jer on definitivno slaze najbolje konfe na forumu. i ako ima nekih pitanja nek se nadoveze na tu temu i to je to i da se update tih konfi radi svaka 2mj ili po potrebi... zar to ne bi bilo bolje? Soryy na OT kuka ali kad takvih tema danas ima more... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Banned
Datum registracije: Jan 2008
|
Treba složiti konfe od AMD-a i Intel-a koje bi bile za sve koji kupuju nove konfe! I to je to,nikakvo pretjerivanje sa quad-ovima i asus pločama i ostale điđe miđe,jer je dovoljno najjednostavnije:bilo koja grafulja oko 1000 kn i bilo koji proc sa dvije jezgre! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Nadobudni biseri, vandali i slična klijentela tak i tak ne čitaju stickye, niti ih se trude pročitati. Njima je samo bitno da otvore temu, da traže preporuku i onda na kraju cijele balade kupe ono kaj su vidli u Ve-milovom katalogu priloženom uz nedjeljnji Jutarnji. Nakon toga otvore novu temu u kojoj pitaju (a zapravo da se pohvale odličnom gamer-clocker mašinom) dal je ta konfiguracija iz "kataloga" dobra. Pa kad ih ljudi (oni koji su si dali truda, pa im u prvotnoj temi dali konkretne prijedloge) na fini način steraju u krasan qrac, onda se nađu uvrijeđeni. Uglavnom, ponavljam se. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
McG jadan ti vjeruj mi najjaca mi je fora kad neko otvori novu temu i odma ju lokas sa nekom dobrom tetom ![]() ![]() salu na stranu znam jako dobro tako je na podforumu sa monitorima uzas zivi al dobro imas jedno 3 teme o dell monitorima bez razloga... al dobro kad je vandalima tako lakse spamat teme na konfama jedini radnik tu je elvis i par ljudi koji uskoce u raspravu da razrijese neke stvari.... ostali samo spamaju temu i to... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
pozdrav
Sorry na upadu u temu ali da li je itko razmislio(razmišlja)znaju li se ljudi koristiti tražilicom(kako se i šta treba upisati da bi dobio traženi rezultat) isto je i sa tražilicom "google" najlakše je reči "google je tvoj prijatelj" ali ako neznaš kako se njom služiti dobiješ pa skoro 1 tonu podataka i više i dok dođeš do onoga što trebaš prođe te volja tražiti dalje. Pa ispadne da je lakše(što i je istina za one koji neznaju) otvoriti novu temu i sačekati 1-2h da ti netko odgovori jer če se isti patiti skoro isto toliko vremena a na kraju neče nači ono što ga interesira(kad nezna) a ovako če dobiti odgovor. ![]() ![]() Još jednom moje isprike na smetnji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Ne treba ići u bespuća neta i foruma da se sazna koje komponente kupiti, ako se na raspolaganju ima recimo 4.000 kn. Osim toga svaki podforum ima opciju Pretraži ovaj forum, pa ako je tolki problem upisati konfiguracija do/za 4.000 kn i pregledati teme koje izbaci, onda stvarno nemam komentara. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
Datum registracije: Jan 2008
|
Nekima se neda koristiti tražilica i to je to,istina kak veli McG Pa se gomilaju gluposti! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|