|
![]() |
#91 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Hehe, uzeo 9600 gt. Fenomenalna kartica za tu cijenu. Cod 4 leeeeeeeeeeeti ![]() A bogami crysis me iznenadio na svojoj konfi mogu igrat sve high i malo trzaka jer fakat fali memorije samo 1 gb imam.. Samo kako je na grafi 512 donekle se kompenzira.... (kako znam naprednu riječ a ![]() Sutra testiram sa 2 gb a onda na tržnicu po 4200 ako bude moguće..(Najgore je što sam provo sve na veryhigh i u rijetkim trenucima kad hard nedere ramu boga ide igrivo i dvije sekunde kasnije .... sutra javim sa 2 gb...) |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Ma dosta je VF900 ja bi si ga ostavio za svoju da nisam Ultru frendu obećao pa sam mu je dao u kompletu, to je još uvjek ok cooler za ove nove grafe sa manjim mikronima...
![]() |
#94 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
ajde onda nabaci temp zalmana u loadu na 5v, ili na min na 12v, kako god da ga drzis, ja svog prodao zajedno s starom grafom, pa samo da vidim razlike izmedu njega i s1 btw jel ti je zujao cooler ili je samo bio jako bucan? moj nije bio bucan nego me zivciralo neko cudno zujanje, pa sam ga morao zamjenit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Ajd reci kolike su temperature u idle-u i kad nešto počneš benchati, kaj god ![]() ![]()
![]() |
#97 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Hehe donio prijatelj 2 gb rama na test. Na kraju nisu uopće proradili. Kingmaxi se ne podnose ![]() Iako sve starije igre baš lete a novije idu solidno ali ipak još minimalno 1 gb mi treba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
a nije vise toliko neisplativo ubosti jos 1gb u tu konfiguraciju, sad ga ipak novog ima po nekih 180kn, pale su samim time i cijene polovnih keksa donekle (neki jos uvijek uspjesno prodaju polovnih 1gb po 200kn ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
@Michel...prvo si ti sredi neki dual core proc i gigu rama ![]() Evo reza: 3DMARK2003 3DMARK2005 3DMARK2006 Sve je na stocku ![]() Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 20.04.2008. u 10:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Pod naletima kopita zla
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
evo, danas se poigrao malo ![]() vcore na 1.2V i digao sa proslih 755 na 790MHz te shader jos malo (mislim da bi cak isao i vise) ![]() znaci da radi to dizanje vcorea ![]() score se nije promijenio, cak je za 1 nizi od prije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Does youer dewg byte?
|
Ne bih preporučao AC S2 za 9600GT, ovo đubre se OPAKO grije. Sat vremena Stalkera i temp je 79°C. Kaos...
![]() |
#107 |
Pod naletima kopita zla
|
Nije skroz pasivna. Po grafi mu puše 120mm vent ![]() Citiram: E sad , ak ćeš ići drito na pasivu, temperature će ziher ići do 70 stupnjeva, možda i malo preko, jerbo ko mene 12cm puše po kartuši pa to sve održava na oko 60-65 stupnjeva što je eto, podnošljivo... Ja sam isto stavio 120mm vent da lagano puše po pasivnjači 7300 i 9600..ono..reda radi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
mozda je kod njega 4c visa sobna temp?? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Pod naletima kopita zla
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Does youer dewg byte?
|
Codegenovo kućište, odmah ispod nje tv kartica koja se đubradski grije, na drugoj trećini grafičke je Zalmanov pasivnjak od chipseta koji se grije i prenosi to još na grafičku (morao sa rezati cijeli prvi red ježića da bih uopće stala grafička te su vrlo blizu jedno drugome). Prvo mijenjam kućište, a onda stavljam ventilator drito na grafu koji će ispuhivati kaj se grije, i 12cm koji će bacati vrući zrak van (umjesto sad koji upuhuje hladan zrak unutra, koji očito ne funkcionira). Pitanje je samo dal da stavim 12cm na grafu ili onaj AC Turbo fanove , koliko su tihi oni?
![]() |
#115 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
A kakav je cooler na Gainward BLISS 9600gt Golden Sample? http://www.gainward.com/product/prod...roducts_id=153 kolko ide temp. koda kloka? |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Pod naletima kopita zla
|
@UnIwEST..koristi google..mislim da nitko ovdje nema tu gainwardicu ili XFX ili gigabyte ![]() A pretpostavljam da je stock cooler kao stock cooler...bučan i lošije hladi od nekog S2 ili VF900 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
(to je ujedno mojoj i max takt bez povecanja napona da radi bez artefakata - kolegina ide 775core/2100mem) kucista su prilicno dobro provjetrena doduse, pa ukoliko bi bila u nekom ipak zatvorenom kucistu dodaj jos 5 stupnjeva cca na to
![]() |
![]() |
#118 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Hvala puno. Jeli cooler bučan? @Hamm Googlao sam, našo par reviewa ali nigdje navedene temperature. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |