|
![]() |
#271 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
pogledajte "Free Jimmy", film je predobar, ja sam crkavao od smija http://www.imdb.com/title/tt0298337/
![]() |
#272 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Jucer pogledao Cloverfield ![]() Beats the hell out od godzilla ![]() Dobar je jako, cekamo 2 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#273 | |
all you need is freeware
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
![]() p.s. za pljuvanje po Terminatoru bi trebalo dijeliti jednogodišnji ban ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#274 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Crna mačka, beli mačor najbolja komedija koju sam vidio u zadnje vrijeme, ja i moji doma smo se trgali od smijeha ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#275 | |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#276 | |
Banned
|
Citiraj:
BTW danc00 vrati Henrya Što se tiče filmova ovo je zadnje dobro. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
The Bank Job sad iz 2008 - vrlo dobar...isto tako i Rescue Dawn iz 2007. |
![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Why so serious
|
Hehe ti ti je kad se igraš sa Terminatorom ![]() ![]() WAR-odilićan akcijski film, odlični glumci i efekti, mora se pogledati! Jakuze! |
![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
all you need is freeware
|
![]() |
#282 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
all you need is freeware
|
![]() |
#284 | |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#285 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
danasnje komedije su ok ali.. Ne moze se covijek nasmijat kao na srpske uratke..a ovaj gore spomenuti Crna macka beli macor, to je perverzija. u biti se vise i ne sjecam filma, ali sjecam se da sam skoro umro od smijeha..ti cigani.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#286 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Imas pravo; ima on genijalne efekte, dobru glumu (osim onog "ludjaka" koji igra sah s Sefom i zivi u napustenoj zgradi), ali je radnja uzasno spora. S obzirom da je jako puno koncepata iz knjige izbaceno (koji su dosta bitni), ono sto je ostalo moglo se puno zanimljivije pokazati. I ne, nemoj mi reci da je to stariji film, klasik ili nesto slicno, a da sam ja naviknut na holivudske mega-brze scene i kadriranja, buduci da sam u zadnjih par mjeseci pogledao preko 50 filmova od kojih skoro niti jedan nije napravljen nakon 1980 (1895 - 1980) - silom prilika, naravno ![]() Ima ljudi koji su spremni proglasiti sve malo starije klasikom, cemu je vrh argumenta mozda imdb-ov top 250. Ima i jedan dobar film koji tematizira tastinu institucije filma i njegovu (povijesno unatrag gledano) svetost; Irma Vep. A i jos jedan; Sunset Bulevard. Eto, samo razmisljanje, dva ![]() Naravno, Runner je ok film meni, ali nazalost, samo to.
![]() |
![]() |
#287 |
Premium
|
Pozdrav svima!!! Sto se tice dobrih filmova mislim da su srpski filmovi jedni od naj,naj. htjeli mi to priznati ili ne. Tko zeli preporuku..Mrtav,ladan... urnebesno smjesan film Cloverfiled...gledao besplatno u kinu i stoga mi je ok...samo boli glava poslije od kamere tj. nacina na koji je sniman. |
![]() |
![]() |
![]() |
#289 | |
all you need is freeware
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#290 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#292 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#293 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
Cloverfiled je sranje specijalni efekti rađeni profesionalno, snimano amaterski (kako im je ipak palo na pamet tako film snimati, da je dokumentarac bi još imalo smisla), dosta toga u priči nema smisla preporuka svima za asterix na olimpijskim igrama (makar francuski malo na živce ide - trebam čitati prijevod), nije za više puta gledati ali je zabavan 100 million BC - low budget film koji se hvali s putovanjem 70 milijuna godina u prošlost, a sve u filmu izgleda loše - od specijalnih efekata, glumaca (koje su vjerojatno pobrali s ulice), kvalitete snimanja, priče koja nema smisla (jedan američki ratni brod je putovao kroz vrijeme 8 sati u prošlost i za čudo je dospio na Zemlju, a to što zemlja leti oko Sunca brzinom od 30km/sec im uopće ništa ne znaći) ako netko još uvijek nije gldao Hitman-a, neka ga odmah pogleda (ja sam ga gledao do sada tri puta ![]()
![]() |
#294 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Slazem se za Cloverfield, ako bi davali oskara za glupost on bi pobrao sve asterix je ok. a hitman mi se posebno svidio jeste da je frka trka ali barem sam se zabavio to vrijeme provedeno uz tv cisto on mozak na off. i uzivaj.
![]() |
#297 |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005