|
![]() |
#1 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Avivo HD Vs Purevideo HD
Evo dečki-jako dobar test (bez ikakvog navlačenja za jednu ili drugu stranu) Opširan, dobro dokumentiran i informativan. Svakako pročitati ![]() http://www.driverheaven.net/reviews.php?reviewid=552
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
osim 500x500px sapphire reklame pored... ali jelče uz svu silu grafikona (koji su maltene smiješni u razlikama) i podmazivanja kako je ati superiorniji, na nvdiji je slika bolja u onim njihovim usporednim testovima. mislim pukneš gammu na -0.5 i kažeš kako ne vidiš detalje kose... ono lol i rofl i lmao i roflkopter ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Super Moderators
|
Siso moja ![]() Ti si to preletio a ne proćitao kak mi se čini... Neču pričat da je s obzirom na to da imaš šljuka telku tebi tak-i-tak svejedno koju grafu koristiš...slika će u konačnici bit loša, profil za boje si već našodral na najače, lagano ti curi plin i logo farme ti se zapekel na ekran... ![]()
![]() |
#5 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() p.s. moja telka teži d6500, a ne dynamic color koje viđaš u vemil izlogu... mogu te podučiti oko toga ako imaš vremena ![]() p.p.s. da ne zaboravimo kako se svaka od tih grafičkih da ispeglat da izgleda apsoulutno identično "suparničkoj" ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Nisam isprobavao sa 3450, samo sa 3650...ali bi ti ta 3450 fino legla ako u budućnosti ideš na 780G chipset-ta grafa može raditi u kompi sa integrušom ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Super Moderators
|
![]() |
#9 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Nažalost, moram se složiti sa mojim prijateljem sisom. Razlika je samo u brightnessu ![]() Ne znam, vjerojatno se na to uopće ne bi obazirao dok bi gledao film, ali ovako kada su stavili jednu sliku pored druge... Naravno, to je moje mišljenje. Već vidim da će mi Jelc prigovarat jer sam juzer nvidije (opake 6100 ![]()
![]() |
#10 |
Super Moderators
|
Po meni je ovo čist ok. review, podebljan objašnjenjem i slikicama... Kom se da čitat ![]() Znam da je nelim userima 18 staranica puno ali se isplati.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
Super Moderators
|
![]() |
#15 |
Super Moderators
|
![]() |
#16 |
Moderator
|
srećom da nismo tako zahtjevni... prvo red prona, onda red igara i to sve u dvoje ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|