| 
 | |||||||||||
|  13.04.2008., 21:52 | #1 | 
| Registered User Datum registracije: Oct 2007 Lokacija: ZG 
				 | 

html: otvaranje linkova unutar jedne tablice na stranici
			 Izrađujem si stranicu. Stranica je tablica s 3 ćelije: header, lijevo meni, desno prostor za sadržaj. Znači htio bi da su mi H i L fiksne ćelije, a da mi se linkovi iz menia otvaraju u 3 ćeliji! Kako napraviti da se linkovi iz jedne ćelije, otvaraju u drugoj ćeliji tablice? Znam to napraviti pomoću okvira, ali to mi je posljednja opcija. Htio bi to rješiti malo modernije. Molim pomoć  Zadnje izmijenjeno od: lupisa. 17.04.2008. u 01:18. Razlog: bolje pojašnjenje | 
|   |   | 
|  14.04.2008., 21:13 | #2 | 
| Premium Datum registracije: Mar 2004 Lokacija: Bjelovar/Zagreb 
				 | Ako koristis samo HTML, onda to mozes rijesiti pomocu iframe-a... Gugl ce ti reci kako se to koristi. Elegantnija rjesenja bi zahtjevala koristenje PHPa, ASPa ili Javascripta... | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  14.04.2008., 21:50 | #3 | 
| Banned Datum registracije: Aug 2006 Lokacija: Split 
				 | |
|   |   | 
|  16.04.2008., 19:19 | #4 | 
				 | Nisam napisao, riješenje pomoću okvira mi je zadnja opcija. To znam napraviti, al htio bi napraviti u recimo u php-u. Našao sam na w3schools da bi to trebalo ići pomoću "include" , ali ne kužim. Pa ako bi mi netko mogao to ukratko objasniti, kako to mogu napraviti? | 
|   |   | 
|  17.04.2008., 01:11 | #6 | |
				 | Citiraj: 
 Kako možeš napraviti to što ja hoću pomoću css-a? Mislim da u dreamweaveru možeš to napraviti samo pomoću okvira! | |
|   |   | 
|  10.09.2008., 18:47 | #9 | 
| Registered User Datum registracije: Sep 2008 Lokacija: Zaprešić 
				 | Najbolje bi bilo da to sve napraviš pomoću Dreamweavera. Zadnja verzija u sebi sadrži nešto što se zove Spry Assets i upravo oni mogu napraviti to što si opisao. Nije potrebno nikakvo programersko znanje ili nešto slično. Osobno sam isprobao stvar i mogu ti reći da je odlična. 
				__________________ Strijelac   | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  | 
| 
 | 
 |